שיתוף | בניית תוכנה/אתר ללמידה עם חומרים סרטונים ומבדקים על שרת חינמי בעזרת ai.
-
האם אני יצליח?
אז בתור התחלה כתבתי לcodex ככה:
אני רוצה שתבנה לי תוכנה שעובדת ככה:
בעצם זה כמו סביבת לימודים שיושבת על שרת חינמי כלשהוא ואני כאילו המורה.
כל תלמיד יכול להחבר עם חשבון בגוגל שלו ולראות מה המערכת לשבוע הקרוב.
במערכת לשבוע הקרוב המנהל יכול להחליט כל יום איזה שיעורים הוא רוצה להעלות. במידה ויש שיעור אז אפשר להעלות סרטון ליוטוב לקשר אותו לאתר (כמובן שזה רק מנהל התכונה יכול לעשות) ואז הוא יכול להלעות לדרייב (התלמידים יראו את בתצורה מקדימה) של חומי הלימוד לאחר מכן המורה יכול להכניס שאלות (מובנה בתוך התוכנה שבו התלמידים יוכלו לעשות מבדק קצר לאחרי כל שיעורץ את התוצאות המורה מקבל ומקבל אותם בתוך ארכיון אקסל מסודרנראה מה הוא יגיב.. יש לי גם קלוד (אני מעדיף ךא לשתמש בו כרגע לפני שאני יבנה לו איג׳נטים.. סקילים וכו׳ לחיסכון ומקסימום ממיוש יכולותיו (אם מישהו מכיר איפה אפשר ללמוד את זה היטב אשמח שידבר איתי..)
-
@למה-באתי שני עיצות.
א' תבנה קודם עם ג'י פי טי ארכטיקטורה של התוכנה, הוא המודל הכי טוב בזה.
ב' למה צריך דרייב וקישור ליוטיוב אם אתה שוכר שרת? אלא אם זה קטן מאוד... -
האם אני יצליח?
במערכת לשבוע הקרוב המנהל יכול להחליט כל יום איזה שיעורים הוא רוצה להעלות. במידה ויש שיעור אז אפשר להעלות סרטון ליוטוב לקשר אותו לאתר (כמובן שזה רק מנהל התכונה יכול לעשות) ואז הוא יכול להלעות לדרייב (התלמידים יראו את בתצורה מקדימה) של חומי הלימוד לאחר מכן המורה יכול להכניס שאלות (מובנה בתוך התוכנה שבו התלמידים יוכלו לעשות מבדק קצר לאחרי כל שיעורץ את התוצאות המורה מקבל ומקבל אותם בתוך ארכיון אקסל מסודרנראה מה הוא יגיב.. יש לי גם קלוד (אני מעדיף ךא לשתמש בו כרגע לפני שאני יבנה לו איג׳נטים.. סקילים וכו׳ לחיסכון ומקסימום ממיוש יכולותיו (אם מישהו מכיר איפה אפשר ללמוד את זה היטב אשמח שידבר איתי..)
-
האם אני יצליח?
@למה-באתי כתב בשיתוף | בניית תוכנה/אתר ללמידה עם חומרים סרטונים ומבדקים על שרת חינמי בעזרת ai.:
נראה מה הוא יגיב.. יש לי גם קלוד (אני מעדיף ךא לשתמש בו כרגע לפני שאני יבנה לו איג׳נטים.. סקילים וכו׳ לחיסכון ומקסימום ממיוש יכולותיו (אם מישהו מכיר איפה אפשר ללמוד את זה היטב אשמח שידבר איתי..)
Anthropic פרסמה השבוע מספר קורסים ללמידת הפלטפורמות שלה והמסביב:
https://anthropic.skilljar.com/?utm_source=substack&utm_medium=emailלמרות שבאופן כללי Learn by doing זה השיטה הכי טובה
-
אוקי. נגד כל הציפיות. ישבתי כמה שעות (לא הרבה בכלל) והצלחתי הכל. נעזרתי בצאט gpt כדי לבנות פרומפט. הכנסתי לקודקס. קודקס בנה לי את הכל עם קצץת באגים. והעברתי את זה לתיקונים אחרונים.
התייעצתי עם ג׳מנאי איזה שרת הכי מומלץ להעלה. העלתי הכל. הכל מעולה. חיברתי את קלוד לapi של השרת והוא מעלה לי הכל אוטמטית .כל הסרטונים יושבים ביוטיוב על מצב פרטי.
כל הקבצים יושבים על דרייב עם תצוגה מקדימה.
אני מקבל למייל את כל הנרשמים וציוני המבדקים שלהם למייל באקסל מסודר. -
אגב, ממליץ לך לתת לקלוד קוד לעבור לך על הקוד.
הוא פשוט טוב בפער מאחרים.
אבל. בתשלום
אתה יכול לעשות עם API החל מ 5$ דולר אין צורך במנוי חודשי
תזהר לא להתמכר! אני רציני@cannon כתב בשיתוף | בניית תוכנה/אתר ללמידה עם חומרים סרטונים ומבדקים על שרת חינמי בעזרת ai.:
תזהר לא להתמכר! אני רציני
היה לי באמת על api ועכשיו הוא נגמר לי. הוא עבר עליו קצת. אני בדיוק לומד על איג׳נטים וסקילים..לבנתיים כבר קיבלתי הצעת עבודה לבניית קורס דיגיטאלי לפי הפרויקט שהכנסתי עכשיו.
כמו״כ בית ספר שביקש ממני שאכין לו תוכנית לימודים מרחוק לתקופת המלחמה/חופש פסח.אני עובד כעת על אופציה להוספת שיעורי בית. וכנראה שהא משלם על שרת אז יהיה לי הרבה יותר פיצ׳רים להוסיף לאתר...
-
אגב, ממליץ לך לתת לקלוד קוד לעבור לך על הקוד.
הוא פשוט טוב בפער מאחרים.
אבל. בתשלום
תזהר לא להתמכר! אני רציני@cannon כתב בשיתוף | בניית תוכנה/אתר ללמידה עם חומרים סרטונים ומבדקים על שרת חינמי בעזרת ai.:
תזהר לא להתמכר! אני רצינילא משתלם.
השאלה היא האם אני בתור בן ישיבה שעובד על מחשב פעם בשבוע (עכישו בין הזמנים אז אני יעבוד יותר) יספיק לי המודל פרו של 20 דולר לחודש?
-
@cannon כתב בשיתוף | בניית תוכנה/אתר ללמידה עם חומרים סרטונים ומבדקים על שרת חינמי בעזרת ai.:
תזהר לא להתמכר! אני רצינילא משתלם.
השאלה היא האם אני בתור בן ישיבה שעובד על מחשב פעם בשבוע (עכישו בין הזמנים אז אני יעבוד יותר) יספיק לי המודל פרו של 20 דולר לחודש?