בעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי
-
ב019 צריך להגדיר APN
במשתמש 019 -
ב019 צריך להגדיר APN
במשתמש 019 -
תעלה צילום מסך מהגדרות APN
@2580 תלחץ עליו בצד שמאל -
משום מה אני לא מצליח...
מדובר בסטיק הזה https://he.aliexpress.com/item/1005010278275384.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.59.563c586aFkCi6W&gatewayAdapt=glo2isr
בדקתי APN הוא מוגדר אוטומטית מה זה עוד יכול להיות? הממשק באנגלית כולו ואין לי מושג מה עוד לעשות...
זה נראה כאילו הוא לא מזהה את הסים וניסיתי בשני סימים 1 של 019 ואחד של סלקום

תודה מראש
(אשמח אם תתייגו את מי שמבין בזה...)
-
@2580 אני לא כזה מבין בזה - אבל יש הבדל בממשק כאשר אין סים וכאשר יש סים?
וכמו"כ - יכול היות ששמת סים קטן והוא לא מונח בדיוק איפה שהוא אמור להיות?@חובבן-מקצועי כתב בבעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי:
וכמו"כ - יכול היות ששמת סים קטן והוא לא מונח בדיוק איפה שהוא אמור להיות?@87937 כתב בבעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי:
זה לא קלט את הסים.
או שהסים לא מונח טוב, או שהמוצר תקול.זה קלט את הסים עובדה שזה הגדיר APN אוטומטי לפי הסים כשזה היה 019 של 019 וכשזה היה סלקום אז של סלקום
-
ב019 יש בעיות בAPN תעשה ידני ותגדיר
Apn: 019
שם: 019
APN type: default -
ב019 יש בעיות בAPN תעשה ידני ותגדיר
Apn: 019
שם: 019
APN type: default -
@חובבן-מקצועי כתב בבעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי:
וכמו"כ - יכול היות ששמת סים קטן והוא לא מונח בדיוק איפה שהוא אמור להיות?@87937 כתב בבעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי:
זה לא קלט את הסים.
או שהסים לא מונח טוב, או שהמוצר תקול.זה קלט את הסים עובדה שזה הגדיר APN אוטומטי לפי הסים כשזה היה 019 של 019 וכשזה היה סלקום אז של סלקום
-
אני כבר 3 שנים עם 019 יש להם בעיה רצינית בעניין
גילוי דעת שבזמן האחרון יותר טוב אבל תנסה
אם תתקשר לשירות שלהם יתנו לך APN יותר מפורט
לגבי מה שכתבו פה שלא מזהה את הסים כתוב NO לא כתוב מה לא יכול להיות NO CONCTION שאין חיבור לרשת -
אני כבר 3 שנים עם 019 יש להם בעיה רצינית בעניין
גילוי דעת שבזמן האחרון יותר טוב אבל תנסה
אם תתקשר לשירות שלהם יתנו לך APN יותר מפורט
לגבי מה שכתבו פה שלא מזהה את הסים כתוב NO לא כתוב מה לא יכול להיות NO CONCTION שאין חיבור לרשת@אהרון-שלום כתב בבעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי:
לגבי מה שכתבו פה שלא מזהה את הסים כתוב NO לא כתוב מה לא יכול להיות NO CONCTION שאין חיבור לרשת

-
@אהרון-שלום כתב בבעיה | הגדרת סטיק מעליאקספרס עם סים נטפרי:
לגבי מה שכתבו פה שלא מזהה את הסים כתוב NO לא כתוב מה לא יכול להיות NO CONCTION שאין חיבור לרשת

@צדיק-0 @אהרון-שלום צודקים כאשר צילמתי היה כתוב שאין סים אבל היה וזה פשוט השתנה בגלל כל מיני משחקים שלי בהגדרות ולא יצא פיזית... אני משתמש בסים עם המסגרת שלו (הקטנה יותר נדמה לי שזה נקרא מיקרו) וזה מתאים ויושב הייטב בתוך הסטיק מה שמוזר זה שהוא קובע את הAPN אוטומטי לפי הסים שהכנסתי אז כנראה הוא כן קולט אותו
-
תנסה לאפס להגדרות יצרן @2580
-
תנסה לאפס להגדרות יצרן @2580
-
@אהרון-שלום איפסתי לא עובד עדיין
צילומי מסך של כל הממשק ניהול לאחר האיפוס בספויילר

עריכה: מישהו יודע אולי זה קשור לIMEI? אולי לכן יש לו בעיה עם הסים?