בקשת מידע | אני מנסה להתחבר לאתר באמצעות גוגל וגוגל מבקשת לאמת את זהותי מה עושים?
-
ת תותחוביץ' סימן נושא זה כשאלה
-
@מחנה-ידידים
אין לי סמס לא הוספתי מספר אני מנסה להיכנס לאתר מתוך כרום שמחובר לחשבון שלי (בצורה קבועה כלומר בבית לא שהתחברתי בחדר מחשבים/חשבון אורח) וזה מבקש אימות באמצעות סמס אני מחפש דרך לעקוף ושבכללי בחיים (או עד שוועדת הרבנים תפתח SMS המוקדם מבינהם....) לא יבקש ממני SMS@תותחוביץ כתב בבקשת מידע | אני מנסה להתחבר לאתר באמצעות גוגל וגוגל מבקשת לאמת את זהותי מה עושים?:
ם שמחובר לחשבון שלי (בצורה קבועה כלומר בבית לא שהתחברתי בחדר מחשבים/חשבון אורח) וזה מבקש אימות באמצעות סמס אני מחפש דרך לעקוף ושבכללי בחיים (או עד שוועדת ה
תלחץ על המשך ותכתוב דרכים נוספות אם זה לא עוזר ריענון של הדף ופתיחת האתר בכרטיסיה חדשה.
-
@תותחוביץ זה נראה אימות רגיל של SMS של חשבון גוגל זה קורה בדרך כלל בטווח הזמן המיידי אחרי שמוסיפים מספר שפתאום החשבון נתקע באמצע ומבקש לאמת ע"י SMS
-
@תותחוביץ תפרט, אין לך סמס? אתה צריך דרך לעקוף?
-
@תותחוביץ תפרט, אין לך סמס? אתה צריך דרך לעקוף?
פוסט זה נמחק! -
@מחנה-ידידים
אין לי סמס לא הוספתי מספר אני מנסה להיכנס לאתר מתוך כרום שמחובר לחשבון שלי (בצורה קבועה כלומר בבית לא שהתחברתי בחדר מחשבים/חשבון אורח) וזה מבקש אימות באמצעות סמס אני מחפש דרך לעקוף ושבכללי בחיים (או עד שוועדת הרבנים תפתח SMS המוקדם מבינהם....) לא יבקש ממני SMS -
@מחנה-ידידים
אין לי סמס לא הוספתי מספר אני מנסה להיכנס לאתר מתוך כרום שמחובר לחשבון שלי (בצורה קבועה כלומר בבית לא שהתחברתי בחדר מחשבים/חשבון אורח) וזה מבקש אימות באמצעות סמס אני מחפש דרך לעקוף ושבכללי בחיים (או עד שוועדת הרבנים תפתח SMS המוקדם מבינהם....) לא יבקש ממני SMS@תותחוביץ כתב בבקשת מידע | אני מנסה להתחבר לאתר באמצעות גוגל וגוגל מבקשת לאמת את זהותי מה עושים?:
ם שמחובר לחשבון שלי (בצורה קבועה כלומר בבית לא שהתחברתי בחדר מחשבים/חשבון אורח) וזה מבקש אימות באמצעות סמס אני מחפש דרך לעקוף ושבכללי בחיים (או עד שוועדת ה
תלחץ על המשך ותכתוב דרכים נוספות אם זה לא עוזר ריענון של הדף ופתיחת האתר בכרטיסיה חדשה.
-
ת תותחוביץ' סימן נושא זה כנפתר