בקשת מידע | איך משתמשי נטפרי מסתדרים באנדרואיד סטודיו?
-
בפעם הראשונה שלי ניסיתי לבנות אפליקציה לאנדרואיד רק שהיו שם מליון בעיות שהוא לא יכל לוריד דברים בגלל נטפרי אי המנוטרפים מסתדרים?
@CSS-0 צריך להתקין תעודת הבטחה בהגדרות שם בתוך התוכנה
-
בפעם הראשונה שלי ניסיתי לבנות אפליקציה לאנדרואיד רק שהיו שם מליון בעיות שהוא לא יכל לוריד דברים בגלל נטפרי אי המנוטרפים מסתדרים?
פוסט זה נמחק! -
@CSS-0 וגם לגבי גימני שבפנים בגלל שזה של שרתי גוגל זה חסום כמו שהבנתי לגמרי (כי אם הם פותחים את זה זה יכול לפתוח עוד הרבה דברים ככה הסביר לי בעבר איזה נציג של אתרוג ששאלתי אותו על זה) למרות שבאתרוג אחרי וויכוח קטן וכו' הם פתחו לי את זה.
-
@CSS-0 וגם לגבי גימני שבפנים בגלל שזה של שרתי גוגל זה חסום כמו שהבנתי לגמרי (כי אם הם פותחים את זה זה יכול לפתוח עוד הרבה דברים ככה הסביר לי בעבר איזה נציג של אתרוג ששאלתי אותו על זה) למרות שבאתרוג אחרי וויכוח קטן וכו' הם פתחו לי את זה.
@הישבשר-המלומד הם חוסמים את זה כי זה http/2 ונטפרי לא תומכים בזה עדיין.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@מגנוס-קרלסן למיטב זכרוני גם API היה חסום לי אבל בדוק...
-
@מגנוס-קרלסן למיטב זכרוני גם API היה חסום לי אבל בדוק...
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@מגנוס-קרלסן אדרבה אשמח שתחכים אותי קצת

בהגדרות שמתי מפתח API וזה השגיאה -
@מגנוס-קרלסן אדרבה אשמח שתחכים אותי קצת

בהגדרות שמתי מפתח API וזה השגיאהפוסט זה נמחק! -
אני לא זוכר כרגע איך מסדרים את זה, אבל וודאי שאפשר. זה תהליך קטן ואז זה עובד סבבה.