בקשת מידע | כרטיס זיכרון - מחיצה לא הוקצתה
-
יש לי בעיה בכרטיס זיכרון שלי לא rw אני מחבר אותו למחשב והוא מזוהה בסייר ובניהול דיסקי כתקין אבל אחרי כמה שניות הוא לא מגיב ומופיע בניהול דיסקים כמחיצה שלא הוקצתה יש מה לעשות איתו? יש לי שם תוכן די חשוב שמשום מה לא גיביתי למחשב.
אני לא מעלה צילו"מ כי עכשיו ניהול דיסקים לא עולה לי בגלל שהוא מתקשה עם הכרטיס התקול אבל הוא עלה לי בעבר במחשב שלא מחובר לאינטרנט.
ספויילר -
יש לי בעיה בכרטיס זיכרון שלי לא rw אני מחבר אותו למחשב והוא מזוהה בסייר ובניהול דיסקי כתקין אבל אחרי כמה שניות הוא לא מגיב ומופיע בניהול דיסקים כמחיצה שלא הוקצתה יש מה לעשות איתו? יש לי שם תוכן די חשוב שמשום מה לא גיביתי למחשב.
אני לא מעלה צילו"מ כי עכשיו ניהול דיסקים לא עולה לי בגלל שהוא מתקשה עם הכרטיס התקול אבל הוא עלה לי בעבר במחשב שלא מחובר לאינטרנט.
ספויילר@שמואל-הסיני נשמע כמו בעיה פיזית בכרטיס
אם אתה מעוניין בשחזור בתשלום אפשר לפנות אלי למייל anytechfix@gmail.com -
@שמואל-הסיני נשמע כמו בעיה פיזית בכרטיס
אם אתה מעוניין בשחזור בתשלום אפשר לפנות אלי למייל anytechfix@gmail.com@מתכנת-חובב הוא נהרס לי אחרי שלחצתי על כרטיס זיכרון אחר שהיה במכשיר "הוצא" וזה פעם שנייה כבר! מישהוא נוסף נתקל בזה?
אני חושב שמישהו צריך לפתוח מדריך ממה להימנע כדי לא להגיע לזה! -
@מתכנת-חובב הוא נהרס לי אחרי שלחצתי על כרטיס זיכרון אחר שהיה במכשיר "הוצא" וזה פעם שנייה כבר! מישהוא נוסף נתקל בזה?
אני חושב שמישהו צריך לפתוח מדריך ממה להימנע כדי לא להגיע לזה!@שמואל-הסיני זה היה במחשב?
איך אתה מחבר אותו? -
@שמואל-הסיני זה היה במחשב?
איך אתה מחבר אותו?@מתכנת-חובב זה היה באנדרואיד.
אני מחבר למחשב עם מתאם. -
ש שמואל הסיני סימן נושא זה כשאלה
-
@מתכנת-חובב הוא נהרס לי אחרי שלחצתי על כרטיס זיכרון אחר שהיה במכשיר "הוצא" וזה פעם שנייה כבר! מישהוא נוסף נתקל בזה?
אני חושב שמישהו צריך לפתוח מדריך ממה להימנע כדי לא להגיע לזה! -
@יוסף-מאיר-וייס יעזור מכיוון שאם היה מדריך הייתי יודע שזה קשור לזה ולא עושה את זה משא"כ עכשיו שעשיתי את זה רק כי שיערתי שאם לא ידוע שזה תוקל כנראה זה קרה רק במקרה אחרי זה.