בירור | נדפק לי הכפתור של הבלוטוס בבוקסה Charge 4
-
@הרב-של-השכונה
To troubleshoot JBL Xtreme 4 problems, including power, charging, or connectivity issues,
start by performing a hard reset: with the speaker on, hold the Volume+ and Play/Pause buttons for 5-6 seconds until it turns off@ejay כתב בבירור | נדפק לי הכפתור של הבלוטוס בבוקסה Charge 4:
To troubleshoot JBL Xtreme 4 problems, including power, charging, or connectivity issues,
start by performing a hard reset: with the speaker on, hold the Volume+ and Play/Pause buttons for 5-6 seconds until it turns offסליחה שאני לא יודע לקרוא אנגלית אבל מה זה אומר לא ממש הבנתי
ולמה ליכתוב באנגלית אנחנו בישראל לא במקום אחר -
@ejay כתב בבירור | נדפק לי הכפתור של הבלוטוס בבוקסה Charge 4:
start by performing a hard reset: with the speaker on, hold the Volume+ and Play/Pause buttons for 5-6 seconds until it turns offסליחה שאני לא יודע לקרוא אנגלית אבל מה זה אומר לא ממש הבנתי
ולמה ליכתוב באנגלית אנחנו בישראל לא במקום אחר -
ולמה ליכתוב באנגלית אנחנו בישראל לא במקום אחר@SHIMI-0 הוא פשוט הביא הוכחה מAI..
-
תנסה איפוס
כשהרמקול פועל, החזק את כפתורי עוצמת הקול והפעלה/השהה למשך 5-6 שניות עד שהוא נכבה.לא משנה כמה זמן זה למה אתה חושב שזה יעזור העניין הוא שכרגע זה מתחבר לי למחשב הנייח שלי ואם אני יאפס זה לא יתחבר כי הוא ישכח את ההתאמה ולכן אני לא רוצה סתם לנסות.
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | נדפק לי הכפתור של הבלוטוס בבוקסה Charge 4:
תשנה את הנושא מcharge לextrem דחוף זה מבלבל..
למה בדיוק? אין לי אקסטרים!
תודה רבה לכולם!