בקשת מידע | מחפש את Meta Horizon (אפליקציה)
-
שלום רב אני מחפש את האפליקציה הזאת Meta Horizon זה אפליקציה שאני צריך כדי לחבר את המשקפת (תלת מימד) לטלפון בכדי לאפשר לו להמשיך לעדכן את הגירסא הרשונית תודה!
הגב אם יש למשהו מידע איך מגדירים את זה וכו' בפעם הראשונה שזה כבר יגיע למסך הבית שלו אני ישמח כבר 3 ימים אני מנסה בכל מיני מקומות (אני עם אתרוג) וזה ממש מסובך כבר יצא לי החשק למכשיר הזה בעיקרון אני נמצא עכשיו בשלב שהוא אומר לי בעצם להתקין את האפליקציה הזאת ואז הוא הביא לי קוד לכתוב באפליקציה לחבר את זה, אם משהו יכול לעזור גם בזה למשהו שמבין בזה ויש לו את האפליקציה אני יגיד לו את הקוד והוא יחבר לי אני ישמח -
שלום רב אני מחפש את האפליקציה הזאת Meta Horizon זה אפליקציה שאני צריך כדי לחבר את המשקפת (תלת מימד) לטלפון בכדי לאפשר לו להמשיך לעדכן את הגירסא הרשונית תודה!
הגב אם יש למשהו מידע איך מגדירים את זה וכו' בפעם הראשונה שזה כבר יגיע למסך הבית שלו אני ישמח כבר 3 ימים אני מנסה בכל מיני מקומות (אני עם אתרוג) וזה ממש מסובך כבר יצא לי החשק למכשיר הזה בעיקרון אני נמצא עכשיו בשלב שהוא אומר לי בעצם להתקין את האפליקציה הזאת ואז הוא הביא לי קוד לכתוב באפליקציה לחבר את זה, אם משהו יכול לעזור גם בזה למשהו שמבין בזה ויש לו את האפליקציה אני יגיד לו את הקוד והוא יחבר לי אני ישמח -
הגב אם יש למשהו מידע איך מגדירים את זה וכו' בפעם הראשונה שזה כבר יגיע למסך הבית שלו אני ישמח כבר 3 ימים אני מנסה בכל מיני מקומות (אני עם אתרוג) וזה ממש מסובך כבר יצא לי החשק למכשיר הזה בעיקרון אני נמצא עכשיו בשלב שהוא אומר לי בעצם להתקין את האפליקציה הזאת ואז הוא הביא לי קוד לכתוב באפליקציה לחבר את זה, אם משהו יכול לעזור גם בזה למשהו שמבין בזה ויש לו את האפליקציה אני יגיד לו את הקוד והוא יחבר לי אני ישמח@הישבשר-המלומד כנראה עם המשקפת מחוברת לאתרוג אז משהו בשרתים שם כנראה חסום,
ולא יעזור לך לחבר את האפליקצייה או את התוכנה בכול צורה,
ממליץ לך לפנות לתמיכה של אתרוג אני מניח שיוכלו לעזור לך יותר. -
משהו מכיר ויודע איך מעדכנים את זה בפעם הרשונה?
-
@מחובר-23 הגב סתם מעניין אותי איך הורדת את זה בקובץ APK מהחנות גוגל
-
-
משהו מכיר ויודע איך מעדכנים את זה בפעם הרשונה?
@הישבשר-המלומד אתה צריך לפתוח חשבון במטא, (אפשר לחבר לחשבון קיים בפייסבוק וכדו') ואז תוכל להפעיל עם המשקפת עצמה.
את החנות לא צריך להוריד, היא מגיעה מותקנת במשקפת.
לא תוכל לפתוח בלי החשבון.
ועם יש לך את החשבון לא תצטרך להתקין כלום. -
@הישבשר-המלומד תדבר איתו במייל eliyahubloy@gmail.com
הוא יידע בדיוק איך להסביר לך
רק תגיד לו שאני הפניתי אותך אליו -
@הישבשר-המלומד אני מתמצא בזה די טוב התקנתי כבר למעלה מעשרה משקפות כאלו רק שתדע שהעדכון הראשון חייב ליהעשות באינטרנט פתוח מקסימום בסינון רימון צריך כמובן לשייך אותו לחשבון פייסבוק (אפשר עד ארבע משקפות לחשבון אחד) ואם תרצה משחקים בגרסה מלאה בסכום נמוך במקום לקנות בחנות במחירים של מ 9 דולר עד 40 דולר וגם לעשות תפריט בהתאמה אישית מבלי שיהיה שם את הסמלי האפליקציות של האינטרנט כגון NETFLIX וכ'ו , רק תאמר איזה גרסה משקפת QUEST יש לך וכמה ג'יגה זכרון ?
-
@הישבשר-המלומד אני מתמצא בזה די טוב התקנתי כבר למעלה מעשרה משקפות כאלו רק שתדע שהעדכון הראשון חייב ליהעשות באינטרנט פתוח מקסימום בסינון רימון צריך כמובן לשייך אותו לחשבון פייסבוק (אפשר עד ארבע משקפות לחשבון אחד) ואם תרצה משחקים בגרסה מלאה בסכום נמוך במקום לקנות בחנות במחירים של מ 9 דולר עד 40 דולר וגם לעשות תפריט בהתאמה אישית מבלי שיהיה שם את הסמלי האפליקציות של האינטרנט כגון NETFLIX וכ'ו , רק תאמר איזה גרסה משקפת QUEST יש לך וכמה ג'יגה זכרון ?
-
@המלאך אתה אמרתשהחנות נמצאת שם ולא צריך להוריד וגם שיש שם משחקים מובנים אחרי שנרשמים ואני אמרתי שיש אפשרות בכלל לא להתקין מהחנות אלא יש אפשרות להוריד משחקים מלאים ממקומות שונים ולהתקין באמצאות adb בלי לשלם אגורה על המשחקים המחאים בניגוד למשחקים שמותקנים אוטומטי שהם בגרסאות חלקיים או דמו (יש כמה בודדים ממש שהם בגרסה מלאה), וכן שיש אפשרות להחליף את תפריט הראשי של פייסבוק שנפתח בהפעלה לתפריט שיציג רק את המשחקים שאני רוצה ואת מה שהתקנתי דרך adb שהם בגרסה מלאה
-
@המלאך אתה אמרתשהחנות נמצאת שם ולא צריך להוריד וגם שיש שם משחקים מובנים אחרי שנרשמים ואני אמרתי שיש אפשרות בכלל לא להתקין מהחנות אלא יש אפשרות להוריד משחקים מלאים ממקומות שונים ולהתקין באמצאות adb בלי לשלם אגורה על המשחקים המחאים בניגוד למשחקים שמותקנים אוטומטי שהם בגרסאות חלקיים או דמו (יש כמה בודדים ממש שהם בגרסה מלאה), וכן שיש אפשרות להחליף את תפריט הראשי של פייסבוק שנפתח בהפעלה לתפריט שיציג רק את המשחקים שאני רוצה ואת מה שהתקנתי דרך adb שהם בגרסה מלאה
@HEB1000 לא נראה שאתה מתמצא בזה.
א' לא אמרתי שיש משחקים מובנים, אלא חנות מותקנת.
ב' אמרתי כבר שלא כדאי להתקין הapk כי משתמשים ברדיט דיווחו על חסימות של החשבון בגלל הדברים האלה.
ג' - וזה עיקר הראיה שאתה לא מתמצא בנושא - יש שם מאות משחקים חינמיים, ורבים מאוד מהם זה ממש לא בגירסאות דמו.
ד' אם תתקין תוכנה חיצונית, תפסיד את ההנחות של מטא בחנות, כי למטא יש הנחות בשם 'מטא הרוזיון פלוס' [מטא הרזיון זה החנות].
@הישבשר-המלומד לעיונך.