איך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי
- 
@תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: יש לי שיואמי כשר 
 שיאומי - Qin 1s+
 (עם המערכת ניווט)
 איך אני יודע אם זה יבואן רישמי או לא ?אם יש לך אייגו מותאם למקשים זה וודאי יבואן רישמי @hvusv1234 אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: @תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: יש לי שיואמי כשר 
 שיאומי - Qin 1s+
 (עם המערכת ניווט)
 איך אני יודע אם זה יבואן רישמי או לא ?אם יש לך אייגו מותאם למקשים זה וודאי יבואן רישמי כלומר ? 
- 
@hvusv1234 אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: @תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: יש לי שיואמי כשר 
 שיאומי - Qin 1s+
 (עם המערכת ניווט)
 איך אני יודע אם זה יבואן רישמי או לא ?אם יש לך אייגו מותאם למקשים זה וודאי יבואן רישמי כלומר ? @תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: @hvusv1234 אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: @תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: יש לי שיואמי כשר 
 שיאומי - Qin 1s+
 (עם המערכת ניווט)
 איך אני יודע אם זה יבואן רישמי או לא ?אם יש לך אייגו מותאם למקשים זה וודאי יבואן רישמי כלומר ? כנס ל gps זה עובד עם מקשים או עכבר 
- 
@תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: @hvusv1234 אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: @תלמיד אמר באיך אני יודע אם המכשיר שלי יבואן רישמי: יש לי שיואמי כשר 
 שיאומי - Qin 1s+
 (עם המערכת ניווט)
 איך אני יודע אם זה יבואן רישמי או לא ?אם יש לך אייגו מותאם למקשים זה וודאי יבואן רישמי כלומר ? כנס ל gps זה עובד עם מקשים או עכבר @hvusv1234 מה אמור לעבוד עם המקשים 
- 
@hvusv1234 מה אמור לעבוד עם המקשים 
- 
@hvusv1234 הבנתי... 
 אז כנראה מה שיש לי זה יבואן רישמי
- 
@hvusv1234 הבנתי... 
 אז כנראה מה שיש לי זה יבואן רישמי
- 
 א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב- א אלישי העביר נושא זה מ-שיאומי +Qin1s ב-