שיתוף | אפליקציית "הפתקים שלי" - נקייה, קלה ומותאמת למקשים
-
שלום לכולם,
פיתחתי לאחרונה אפליקציית פתקים חדשה לאנדרואיד, וחשבתי לשתף אותה כאן לתועלת חברי הפורום. המטרה שלי הייתה ליצור אפליקציה קלילה, מהירה ויציבה, שעובדת לגמרי אופליין בלי פרסומות או הרשאות מיותרות, ופשוט עושה את העבודה.
להלן הפיצ'רים המרכזיים שיש באפליקציה:
- ממשק נקי: עיצוב מינימליסטי עם תמיכה מלאה וטבעית בעברית (RTL).
- סדר וארגון: מערכת תיקיות נוחה לניהול הפתקים, ואפשרות נעיצת פתקים חשובים בראש הרשימה.
- עריכה חכמה: תמיכה בעיצוב טקסט (הדגשה, נטוי), מספור שורות אוטומטי ותיבות סימון (צ'קבוקסים) לרשימות קניות או משימות.
- התאמה למקשים: תמיכה מלאה במכשירים עם מקשים פיזיים (כמו QIN F22 Pro), כולל ניהול פוקוס ברור על הפתקים ופתיחת תפריטי אפשרויות בלחיצה ארוכה על מקש האישור.
- גיבוי ובטיחות: פח אשפה מובנה לשחזור פתקים שנמחקו בטעות, ומערכת פשוטה לייצוא וייבוא של כל הפתקים לקובץ גיבוי במכשיר.
- התאמה אישית: אפשרות בחירה בין תצוגת רשימה לרשת, ותמיכה מלאה במצב כהה או בהיר.
מצורף קובץ ה-APK/ZIP להתקנה.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. אם יש לכם הצעות לשיפור או שנתקלתם בבאגים, מוזמנים לכתוב כאן ואשתדל לסדר בעדכונים הבאים.
שימוש מועיל!
צילומי מסך בספוילר

-
שלום לכולם,
פיתחתי לאחרונה אפליקציית פתקים חדשה לאנדרואיד, וחשבתי לשתף אותה כאן לתועלת חברי הפורום. המטרה שלי הייתה ליצור אפליקציה קלילה, מהירה ויציבה, שעובדת לגמרי אופליין בלי פרסומות או הרשאות מיותרות, ופשוט עושה את העבודה.
להלן הפיצ'רים המרכזיים שיש באפליקציה:
- ממשק נקי: עיצוב מינימליסטי עם תמיכה מלאה וטבעית בעברית (RTL).
- סדר וארגון: מערכת תיקיות נוחה לניהול הפתקים, ואפשרות נעיצת פתקים חשובים בראש הרשימה.
- עריכה חכמה: תמיכה בעיצוב טקסט (הדגשה, נטוי), מספור שורות אוטומטי ותיבות סימון (צ'קבוקסים) לרשימות קניות או משימות.
- התאמה למקשים: תמיכה מלאה במכשירים עם מקשים פיזיים (כמו QIN F22 Pro), כולל ניהול פוקוס ברור על הפתקים ופתיחת תפריטי אפשרויות בלחיצה ארוכה על מקש האישור.
- גיבוי ובטיחות: פח אשפה מובנה לשחזור פתקים שנמחקו בטעות, ומערכת פשוטה לייצוא וייבוא של כל הפתקים לקובץ גיבוי במכשיר.
- התאמה אישית: אפשרות בחירה בין תצוגת רשימה לרשת, ותמיכה מלאה במצב כהה או בהיר.
מצורף קובץ ה-APK/ZIP להתקנה.
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. אם יש לכם הצעות לשיפור או שנתקלתם בבאגים, מוזמנים לכתוב כאן ואשתדל לסדר בעדכונים הבאים.
שימוש מועיל!
צילומי מסך בספוילר

@שניאור-שמח ממליץ להעלות RELEASE מאשר DEBUG כי RELEASE יותר מהר
-
@שניאור-שמח ממליץ להעלות RELEASE מאשר DEBUG כי RELEASE יותר מהר
-
@תלמידהון כתב בשיתוף | אפליקציית "הפתקים שלי" - נקייה, קלה ומותאמת למקשים:
אני מחפש הרבה זמן אפליקציה של פתקים במבנה של תיקיות (זה יכול להיות תיקיות אמיתיות)
אצלי יש אופציה של תיקיות, למעלה יש לך + ואז אתה מוסיף
-
@אגסי כתב בשיתוף | אפליקציית "הפתקים שלי" - נקייה, קלה ומותאמת למקשים:
מה האנדרואיד מינימום שלה?
אנדרואיד 7
אם תרצה מתחת, תנסה לשנמך אותה -
@שניאור-שמח שנמכתי כותב יישום לא הותקן...
אשמח שתעשה משהו מותאם לשיואמי מקשים (4.4)
אגב למה בתיקית הזיפ יש שני APK? -
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | אפליקציית "הפתקים שלי" - נקייה, קלה ומותאמת למקשים:
כרגע יש באג שכל הפתקים נמחקים בכל סגירה של האפליקציה, תתוקן מחר בעז״ה.
הבאג תוקן?
-
@תלמידהון כתב בשיתוף | אפליקציית "הפתקים שלי" - נקייה, קלה ומותאמת למקשים:
אני מחפש הרבה זמן אפליקציה של פתקים במבנה של תיקיות (זה יכול להיות תיקיות אמיתיות)
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | אפליקציית "הפתקים שלי" - נקייה, קלה ומותאמת למקשים:
אני מתכוון שיהיה תתי תתי תיקיות ללא הגבלה
-
@adielsh לא מכיר את המכשיר, אבל יכול להיות שזה כמו הf21 pro שיש אפשרות לשינוי רזולוציה? אם כן תשנה ויסתדר