לכל המאוכזבים! קצת מידע על גרסת M. H. B המותקנת על שיאומי Qin 1s+
-
לידיעת המשתמשים בגרסת M. H. B המותקנת על שיאומי Qin 1s+ ומשתוקקים לאפליקציות חיוניות וסתם להעביר את הזמן בקורונה: ולא מצליחים להתקין אפליקציות חדשות על המכשיר ומאוכזבים נורא....
קצת ידע בסיסי בגרסה: הגרסה "מתלבשת" על המכשיר ומונעת מתוכנות לא מוכרות להכנס אליו -אא"כ זו תוכנה שמוכרת בחנות שמותקנת עליו
לכן אני מתחנן אליכם להפסיק לבקש בפרום בקשות אפליקציות חסרות כל עניין ולחזור עם אכזבות עצובות עוד יותר
בינתיים שיהיה למשתוקקים המשך יום נעים.... -
חבל שאפילו תמונות אי אפשר לראות בו
-
@israel40370 מסכים איתך ממש חבל
-
למה לא ?ברור שכן אפשר לראות תמונות או דרך הגלריה או אם יש לך את החנות תתקין תוריד משם ותתקין את תוכנת קריאת המסמכים ES viewer pro
בהצלחה אחי -
@דייב יש בעיה להגדיל תמונות וזה ממש לא נוח לראת כך
-
ב M. H. B אין חנות
-
@israel40370 בגירסה החדשה יש
-
בשביל לראות תמונה צריך ללחוץ על קובץ התמונה לחיצה ארוכה עד שנפתחאפשרויות קובץ אתה לוחץ הגדר כרקע אתה יכול לראות
ומי שחכם מחליף גירסה כמה שיותר מהר........... -
@israel40370 אני לא בטוח שזה הפיתרון ליפני שאתה מחליף גירסה תראה שאין בעיות גם בגרסאות השניות
-
על החנות שנמצאת בתפריט כתוב APK קשור לכשר פליי שפופולארי בסמרטפונים יותר אבל לאחרונה עבדו על גירסה שתתאים לאנדרואיד של שיואמי (אני חושב אנדרואיד 1 זה נקרא) למה לא? שגם משתוייייקקים יהנו....
הגירסאות מתחלפות כמו חליפות באקסוס כיוון שזה עכשיו רץ מאוד בשוק והגירסה הכי מעודכנת שלהם היא 4.1 (תראו באודות המכשיר -בהגדרות למטה) -
@דייב לא הצלחתי להבין מה באת להגיד בזה שהגירסה טובה או לא??
-
אם אתה מדבר על הגירסה האחרונה אז תמיד יש מה לשפר הם עובדים על ואם יש לך הערות תשלח לו מייל:GLOBALMHB2@gmail.com
-
@דייב
המייל שלו מלא עד אפס מההודעות שלי איןתגובה לא ממליץ לשלוח חבל על הזמן ו...אגב אני לא מצליח לפתוח קבצים במנהל קבצים שבחנות כמו שהסברת אשמח אם תסביר לי איך עשית את זה
-
אההה קלטתי אתה מ'המעיקים'
תקשיב תבדוק בגירסה שלך שם ב'אודות' ותעדכן אותי במה בדיוק מדובר (אני צריך קצת רקע על המכשיר)
-
@דייב אני לא מבין בתכנות אבל לא נראה לי מסובך לעדכן מידי פעם את החנות באפליקציות שמעלים פה וזה יוסיף הרבה לפופולריות של הגירסה
-
נכון אבל הם עושים גם כסף מעדכונים כאלו ואחרים-אם יהיה לי אשתדל להעלות אותו לזיכוי הרבים
-
@דייב א.אני לא מהמעמיקים אני פשוט מנסה להשתמש בגירסה בדברים שלשמם קניתי את המכשיר הנל ולא כל כך מצליח ב. עידכנתי גירסה ליפני חודש בערל ל 4.1
-
"חנות" יש לך בגירסה הזו?
-
@דייב וודאי תוך כדי שדיברתי איתך הורדתי שוב את המנהל קבצים הזה ולא הצלחתי להשתמש
-
איזה מנהל קבצים אתה מדבר? כתוב עליו ES viewer pro ?