בקשת מידע | תוכנה להורדה מיוטיוב, שהועלתה בעבר בפורום - בגווני ירוק (לא זוכר את השם...) - מכירים?
-
מישהו העלה כאן בעבר תכונה להורדה מיוטיוב - תוכנה ניידת, שהוא פיתח - בגווני ירוק ולבן.
אני זוכר שהתוכנה השתמשה להורדה ב - yt-dlp
התוכנה הזו שימשה אותי מאוד, ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי - לכוון אותי לנושא הזה.
יכול להיות שזו תוכנה שפירסם @יוסף-אלחנן, אבל אולי אני טועה - כי לא מצאתי אותה כעת אצלו.
תודה רבה! -
מישהו העלה כאן בעבר תכונה להורדה מיוטיוב - תוכנה ניידת, שהוא פיתח - בגווני ירוק ולבן.
התוכנה הזו שימשה אותי מאוד, ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי - לכוון אותי לנושא הזה.
יכול להיות שזו תוכנה שפירסם @יוסף-אלחנן, אבל אולי אני טועה - כי לא מצאתי אותה כעת אצלו.
תודה רבה!@יאיר-דניאל של לא מתייאש לא טובה לך
-
@יאיר-דניאל של לא מתייאש לא טובה לך
@דוד-משה-1 אני רוצה להוריד כמה סרטונים יחד - להדביק כמה קישורים - ושיוריד אותם בו זמנית
-
@דוד-משה-1 אני רוצה להוריד כמה סרטונים יחד - להדביק כמה קישורים - ושיוריד אותם בו זמנית
@יאיר-דניאל אז זה מצויין
-
@יאיר-דניאל אז זה מצויין
-
תודה רבה!@יאיר-דניאל
נראה לי: EASy download YouTube
https://mitmachim.top/post/970441