בעיה | אתר לא עובד
-
@מד הוא אמר לי שהדומיין שלי צריך לחדש אותו. אני לא מבין מה זה דומיין ואיך מחדשים? מישהו יכול לעזור לי?
-
@מד הוא אמר לי שהדומיין שלי צריך לחדש אותו. אני לא מבין מה זה דומיין ואיך מחדשים? מישהו יכול לעזור לי?
@ועד
ננסה להסביר בצורה פשוטה...
האתר זה בס"ה ערמת קבצי HTML שמאוחסנים יחד המתכנת שתכנת לך כתב את קבצי הHTML וקנה לך (או שמישהו אחר קנה לך) שרת לאחסון של כל הקבצים כדי שיהיה ניתן להגיע לאתר שלך באינטרנט (הקישור של האתר שלך זה בעצם נתיב הקובץ- המקום שבו נמצאים הקבצים)
לזה קוראים דומיין וזה לא בא בחינם
אתה צריך לחדש את המנוי שלך למקום האחסון של האתר
תפנה למי שבנה לך את האתר וכמה שיותר מהר לפני שהאתר שלך נמחק..... -
@ועד
האתר זה בס"ה ערמת קבצי HTML שמאוחסנים יחד המתכנת שתכנת לך כתב את קבצי הHTML וקנה לך (או שמישהו אחר קנה לך) שרת לאחסון של כל הקבצים כדי שיהיה ניתן להגיע לאתר שלך באינטרנט (הקישור של האתר שלך זה בעצם נתיב הקובץ- המקום שבו נמצאים הקבצים)
תפנה למי שבנה לך את האתר וכמה שיותר מהר לפני שהאתר שלך נמחק..... -
@המלאך
כמדומני שזה היה ברור שמדובר בשכירות ולא קניה מזה שצריך לחדש את המנוי.........ובנוגע להבדל בין השרת לדומיין צודק, טעות שלי התבלבלתי בין השרת לדומיין
השרת זה מקום האחסון הדומיין זה נתיב הקובץ שמפנה לשרתובנוגע לסוגי הקבצים באתר זה html, .css, .js, .php, .py, .java, .cpp, .c, .cs, .rb, .go, .swift, .kt, .ts, .json, .xml, .sql, .yaml, .yml, .md, .txt, .csv, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp, .svg, .bmp, .tiff, .ico, .mp3, .wav, .aac, .flac, .ogg, .mp4, .mov, .avi, .mkv, .wmv, .flv, .zip, .rar, .7z, .tar, .gz, .exe, .msi, .bin, .dmg, .iso, .dll, .sys, .bat, .sh, .ps1, .htaccess, .env, .ini, .log אבל בעיקר HTML.....
-
@ועד
תפנה למי שבנה לך את האתר וכמה שיותר מהר לפני שהאתר שלך נמחק.....@תותחוביץ כתב בבעיה | אתר לא עובד:
האתר זה בס"ה ערמת קבצי HTML שמאוחסנים יחד
גם כן לא נכון במרבית המקרים.
@ועד כתב בבעיה | אתר לא עובד:
הוא אמר לי שהדומיין שלי צריך לחדש אותו. אני לא מבין מה זה דומיין ואיך מחדשים? מישהו יכול לעזור לי?
והמתכנת לא יכול לעזור לך? זה עוול!
הוא מחויב לעזור לך בדברים כאלו.
ואגב, אין מי שיכול לעזור לך אם לא המתכנת. רק לו יש גישה להדומיין. -
@תותחוביץ כתב בבעיה | אתר לא עובד:
הוא אמר לי שהדומיין שלי צריך לחדש אותו. אני לא מבין מה זה דומיין ואיך מחדשים? מישהו יכול לעזור לי?
ואגב, אין מי שיכול לעזור לך אם לא המתכנת. רק לו יש גישה להדומיין. -
@המלאך אני חולק עליך (כבודו במקומו מונח), לדעתי אדם פשוט לא חייב להכיר דברים אלו.
הוא כן חייב לישא וליתן רק עם איש נאמן וישר. -
@תותחוביץ כתב בבעיה | אתר לא עובד:
ואגב, אין מי שיכול לעזור לך אם לא המתכנת. רק לו יש גישה להדומיין.