בעיה | שירותי גוגל חוסמים את הכניסה למכשיר
-
שלום לכולם
יש לי נגן M393 חדש
באחד הימים שהפעלתי אותו פתאום הופיע במקום סמל הפתיחה תפריט איפוס של 2 אפשרויות
האחת משהו של ריענון המכשיר שניסיתי לבחור בה כמה פעמים והחזיר אותי תמיד לאותו מצב
והשניה משהו של איפוס הדאטה או משהו כזה
בחרתי באפשרות השניה והוא הפעיל לי את המכשיר מחדש כמו שמגיע המכשיר בהתחלה עם תפריט פתיחה של לבחור שפה ותצוגה
בחרתי שפה ותאריך ואז הוא מביא אותי לתפריט של שירותי גוגל לבחור אם להפעיל או לא כגון מיקום,סריקה,התקנת עידכונים וכשאני לוחץ אישור
הוא כותב לי "הטלפון בתהליך הגדרה" ואז מופיע לי ההודעה הבאה:
"לא מחובר לחשבון- כדי להשתמש בטלפון הזה, תחילה צריך להכנס לחשבון גוגל של בעלים שנעשה בו שימוש בטלפון הזה בזמן האיפוס האחרון, מכיוון שלא עשית זאת ,צריך להגדיר שוב את הטלפון"
ואז מופיע לחצן של הגדרת הטלפון מחדש שהיא מביאה לאותו מקום
ניסיתי להיכנס ממכשירים אחרים לחשבון גוגל שהיה מחובר לנגן ולא עוזר כלום
[גם אין סיבה שיעזור כי הנגן לא יודע אם נכנסתי לחשבון כי הוא לא מחובר לאינטרנט לדעתי]
נ.ב. אין בנגן חסימה כלשהיא
מישהו יודע מה עושים? -
שלום לכולם
יש לי נגן M393 חדש
באחד הימים שהפעלתי אותו פתאום הופיע במקום סמל הפתיחה תפריט איפוס של 2 אפשרויות
האחת משהו של ריענון המכשיר שניסיתי לבחור בה כמה פעמים והחזיר אותי תמיד לאותו מצב
והשניה משהו של איפוס הדאטה או משהו כזה
בחרתי באפשרות השניה והוא הפעיל לי את המכשיר מחדש כמו שמגיע המכשיר בהתחלה עם תפריט פתיחה של לבחור שפה ותצוגה
בחרתי שפה ותאריך ואז הוא מביא אותי לתפריט של שירותי גוגל לבחור אם להפעיל או לא כגון מיקום,סריקה,התקנת עידכונים וכשאני לוחץ אישור
הוא כותב לי "הטלפון בתהליך הגדרה" ואז מופיע לי ההודעה הבאה:
"לא מחובר לחשבון- כדי להשתמש בטלפון הזה, תחילה צריך להכנס לחשבון גוגל של בעלים שנעשה בו שימוש בטלפון הזה בזמן האיפוס האחרון, מכיוון שלא עשית זאת ,צריך להגדיר שוב את הטלפון"
ואז מופיע לחצן של הגדרת הטלפון מחדש שהיא מביאה לאותו מקום
ניסיתי להיכנס ממכשירים אחרים לחשבון גוגל שהיה מחובר לנגן ולא עוזר כלום
[גם אין סיבה שיעזור כי הנגן לא יודע אם נכנסתי לחשבון כי הוא לא מחובר לאינטרנט לדעתי]
נ.ב. אין בנגן חסימה כלשהיא
מישהו יודע מה עושים? -
@אלוף-תימן
שניה לפני שכתבת את זה ניסיתי את זה מסברא לבד
וזה עבד!
תודה רבה!
מענין שהענין הזה של הכניסה לרשת מוסתר ע"י הלחיצות האלה
לא ברור מה הקטע