בעיה | "פנקס רשימות" מושבת
-
@יוסף-מאיר-וייס
בחיפוש מצאתי. מעולה. עכשיו מה הלאה?@K11001100 לחצת עליו ונסית לבחור שם אפליקציה ברירת מחדל ופנקס רשימות לא הופיע? ג'ימני מציע להגדיר את הסיומת הזו כסיומת טקסט קלאסית ככה "לחץ על תפריט התחל, חפש cmd, לחץ עליו קליק ימני ובחר הפעל כמנהל (Run as administrator).
העתק את הפקודה הבאה, הדבק בחלון השחור ולחץ Enter:
assoc .md=txtfile -
@K11001100 לחצת עליו ונסית לבחור שם אפליקציה ברירת מחדל ופנקס רשימות לא הופיע? ג'ימני מציע להגדיר את הסיומת הזו כסיומת טקסט קלאסית ככה "לחץ על תפריט התחל, חפש cmd, לחץ עליו קליק ימני ובחר הפעל כמנהל (Run as administrator).
העתק את הפקודה הבאה, הדבק בחלון השחור ולחץ Enter:
assoc .md=txtfile@יוסף-מאיר-וייס
עשיתי כל מה שגימיני הציע לא עזר.
עד אתמול הכל עבד פיקס.היה איזה עדכון ווינדוס שלא קשור בכלל למסמכים האלה.ולאחר ההפעלה מחדש החלה התקלה.
במחשב אחר עם ווינדוס 11 הם עובדים מצויין.
ב. אני לא מעוניין להמיר אותם לקבצי טקסט רגיל כי תחת סיומת זו יש את הפונקציות של הבלטות ועוד. -
@יוסף-מאיר-וייס
עשיתי כל מה שגימיני הציע לא עזר.
עד אתמול הכל עבד פיקס.היה איזה עדכון ווינדוס שלא קשור בכלל למסמכים האלה.ולאחר ההפעלה מחדש החלה התקלה.
במחשב אחר עם ווינדוס 11 הם עובדים מצויין.
ב. אני לא מעוניין להמיר אותם לקבצי טקסט רגיל כי תחת סיומת זו יש את הפונקציות של הבלטות ועוד.@K11001100 תוכל למחוק את העדכון אולי.
-
@K11001100 תוכל למחוק את העדכון אולי.
@יוסף-מאיר-וייס
הוא לא מאפשר לי להסיר אותו. -
@יוסף-מאיר-וייס
הוא לא מאפשר לי להסיר אותו.@K11001100 פנקס הרשימות עובד לך או פגום. תנסה לאפס אותו אם יש כזו אופציה, בהגדרות , אפליקציות מותקנות
-
נעלמה לי האופציה של "פנקס רשימות" מה"פתח באמצעות" כשאני מנסה לפתוח קבצי טקסט עם הסיומת md
-
@K11001100 פנקס הרשימות עובד לך או פגום. תנסה לאפס אותו אם יש כזו אופציה, בהגדרות , אפליקציות מותקנות
@יוסף-מאיר-וייס
איפסתי אותו ועדיין הוא עובד רק בקבצי טקסט רגילים אך לא בסיומת md. מה שמעניין: שאם אני זורק קובץ עם סיומת md לפנקס הרשימות,הוא קורא אותו בקלות מיד. -
@יוסף-מאיר-וייס
איפסתי אותו ועדיין הוא עובד רק בקבצי טקסט רגילים אך לא בסיומת md. מה שמעניין: שאם אני זורק קובץ עם סיומת md לפנקס הרשימות,הוא קורא אותו בקלות מיד.@K11001100 אשמח שתשתף איזה עדכון ווינדוס הותקן. תראה בהיסטורית עדכונים לפי התאריך ותביא את השם שלו
-
@k11001100 תכניס ב"שורת הפקודה" (בהרשאות מנהל):
assoc .md=txtfile ftype txtfile="%SystemRoot%\System32\NOTEPAD.EXE" "%1" -
@k11001100 תכניס ב"שורת הפקודה" (בהרשאות מנהל):
assoc .md=txtfile ftype txtfile="%SystemRoot%\System32\NOTEPAD.EXE" "%1"