בעיה | "פנקס רשימות" מושבת
-
@יוסף-מאיר-וייס
בחיפוש מצאתי. מעולה. עכשיו מה הלאה?@K11001100 והוא לא מציג לך בתפריט ברירת מחדל את פנקס רשימות? יש דרך שונה. תחזור לסייר הקבצים תבחר קובץ כזה תעשה פתח באמצעות , בחר אפליקציה אחרת, ואז למטה תבחר "בחר אפליקציה במחשב שלך" תכנס לנתיב הזה "C:\Windows\System32" ושם תחפש notepad.exe תבחר בו תעשה אישור אישור. ובא לציון גואל
-
@K11001100 והוא לא מציג לך בתפריט ברירת מחדל את פנקס רשימות? יש דרך שונה. תחזור לסייר הקבצים תבחר קובץ כזה תעשה פתח באמצעות , בחר אפליקציה אחרת, ואז למטה תבחר "בחר אפליקציה במחשב שלך" תכנס לנתיב הזה "C:\Windows\System32" ושם תחפש notepad.exe תבחר בו תעשה אישור אישור. ובא לציון גואל
@יוסף-מאיר-וייס כתב בבעיה | "פנקס רשימות" מושבת:
notepad.exe
אז תראה מה הוא כותב לי (כבר ניסיתי כך אתמול):
![e92b6ce6-a6e7-482d-98fb-00be2503e7e2-image.png]
"אין אפשרות לשייך את התוכנית שבחרת לסוג קובץ זה.בחר תוכנית אחרת". -
@יוסף-מאיר-וייס כתב בבעיה | "פנקס רשימות" מושבת:
notepad.exe
אז תראה מה הוא כותב לי (כבר ניסיתי כך אתמול):
![e92b6ce6-a6e7-482d-98fb-00be2503e7e2-image.png]
"אין אפשרות לשייך את התוכנית שבחרת לסוג קובץ זה.בחר תוכנית אחרת".@K11001100 אני ינסה אצלי שניה. מה היה תמיד? עריכה: הוא משויך טוב. תקלה מוזרה בהחלט
-
@יוסף-מאיר-וייס
בחיפוש מצאתי. מעולה. עכשיו מה הלאה?@K11001100 לחצת עליו ונסית לבחור שם אפליקציה ברירת מחדל ופנקס רשימות לא הופיע? ג'ימני מציע להגדיר את הסיומת הזו כסיומת טקסט קלאסית ככה "לחץ על תפריט התחל, חפש cmd, לחץ עליו קליק ימני ובחר הפעל כמנהל (Run as administrator).
העתק את הפקודה הבאה, הדבק בחלון השחור ולחץ Enter:
assoc .md=txtfile -
@K11001100 לחצת עליו ונסית לבחור שם אפליקציה ברירת מחדל ופנקס רשימות לא הופיע? ג'ימני מציע להגדיר את הסיומת הזו כסיומת טקסט קלאסית ככה "לחץ על תפריט התחל, חפש cmd, לחץ עליו קליק ימני ובחר הפעל כמנהל (Run as administrator).
העתק את הפקודה הבאה, הדבק בחלון השחור ולחץ Enter:
assoc .md=txtfile@יוסף-מאיר-וייס
עשיתי כל מה שגימיני הציע לא עזר.
עד אתמול הכל עבד פיקס.היה איזה עדכון ווינדוס שלא קשור בכלל למסמכים האלה.ולאחר ההפעלה מחדש החלה התקלה.
במחשב אחר עם ווינדוס 11 הם עובדים מצויין.
ב. אני לא מעוניין להמיר אותם לקבצי טקסט רגיל כי תחת סיומת זו יש את הפונקציות של הבלטות ועוד. -
@יוסף-מאיר-וייס
עשיתי כל מה שגימיני הציע לא עזר.
עד אתמול הכל עבד פיקס.היה איזה עדכון ווינדוס שלא קשור בכלל למסמכים האלה.ולאחר ההפעלה מחדש החלה התקלה.
במחשב אחר עם ווינדוס 11 הם עובדים מצויין.
ב. אני לא מעוניין להמיר אותם לקבצי טקסט רגיל כי תחת סיומת זו יש את הפונקציות של הבלטות ועוד.@K11001100 תוכל למחוק את העדכון אולי.
-
@K11001100 תוכל למחוק את העדכון אולי.
@יוסף-מאיר-וייס
הוא לא מאפשר לי להסיר אותו. -
@יוסף-מאיר-וייס
הוא לא מאפשר לי להסיר אותו.@K11001100 פנקס הרשימות עובד לך או פגום. תנסה לאפס אותו אם יש כזו אופציה, בהגדרות , אפליקציות מותקנות
-
נעלמה לי האופציה של "פנקס רשימות" מה"פתח באמצעות" כשאני מנסה לפתוח קבצי טקסט עם הסיומת md
-
@K11001100 פנקס הרשימות עובד לך או פגום. תנסה לאפס אותו אם יש כזו אופציה, בהגדרות , אפליקציות מותקנות
@יוסף-מאיר-וייס
איפסתי אותו ועדיין הוא עובד רק בקבצי טקסט רגילים אך לא בסיומת md. מה שמעניין: שאם אני זורק קובץ עם סיומת md לפנקס הרשימות,הוא קורא אותו בקלות מיד.