להורדה | חנות אפליקציות אופליין כמו של נגני האולטרה
-
@י.ר. מאמין שכן אבל הוא חסום להתקנות!
-
@י.ר. מאמין שכן אבל הוא חסום להתקנות!
@שמואל-הסיני נכון אבל אולי אם אני יעביר את קובץ החנות זה יעבוד
סוג של מעקף של החסימה המטופשת הזאת שחבל שלא ידעתי אותה שקניתי לבני את הנגן הזה מסכן אין לו משחקים
-
@שמואל-הסיני נכון אבל אולי אם אני יעביר את קובץ החנות זה יעבוד
סוג של מעקף של החסימה המטופשת הזאת שחבל שלא ידעתי אותה שקניתי לבני את הנגן הזה מסכן אין לו משחקים
-
@י.ר. למה התכוונת?
-
@י.ר. למה התכוונת?
@שמואל-הסיני איך בודקים על מה זה פועל
-
-
@י.ר. אתה מדבר על החנות מהשירשור פה? איך תכניס אותה? באותה מידה שתתקין אותה תוכל להתקין מתקין החבילה נורמלי.
וכן ברור שזה אנדרואיד!! -
@י.ר. אתה מדבר על החנות מהשירשור פה? איך תכניס אותה? באותה מידה שתתקין אותה תוכל להתקין מתקין החבילה נורמלי.
וכן ברור שזה אנדרואיד!!@שמואל-הסיני אוקיי אכפת לכם שאני אנסה?
וכן האם אפשר שמישהו יעלה לי קובץ זיפ עם המשחקים האלו למחשב
תודה רבה -
@שמואל-הסיני אוקיי אכפת לכם שאני אנסה?
וכן האם אפשר שמישהו יעלה לי קובץ זיפ עם המשחקים האלו למחשב
תודה רבה@י.ר מבחינתינו כמובן זה סבבה לחלוטין

על איזה משחקים אתה מדבר? של מחשב? או של אנדרואיד? -
@י.ר מבחינתינו כמובן זה סבבה לחלוטין

על איזה משחקים אתה מדבר? של מחשב? או של אנדרואיד?@שמואל-הסיני אני מתכוון את המשחקים שיש בחנות הזו למשחקים שאפשר לשחק בהם במחשב
-
@שמואל-הסיני אני מתכוון את המשחקים שיש בחנות הזו למשחקים שאפשר לשחק בהם במחשב
@י.ר. קודם כל אין בחנות הזו משחקים מובנים זה בסך הכל עוזר להתקין משחקים שיש לך אותם בקובץ וגם זה למערכת הפעלה אנדרואיד ולא למחשב אלא אם כן תתקין אימולטור שמדמה פעולת אנדרואיד רק על מחשב!
-
@י.ר. קודם כל אין בחנות הזו משחקים מובנים זה בסך הכל עוזר להתקין משחקים שיש לך אותם בקובץ וגם זה למערכת הפעלה אנדרואיד ולא למחשב אלא אם כן תתקין אימולטור שמדמה פעולת אנדרואיד רק על מחשב!
@שמואל-הסיני אתה מוכן להביא לי אמולטור להתקנה ומה אני עושה איתו
-
@שמואל-הסיני אתה מוכן להביא לי אמולטור להתקנה ומה אני עושה איתו
@י.ר. אתה בנט פרי? תחפש בפורום
-
@י.ר. אתה בנט פרי? תחפש בפורום
@שמואל-הסיני טוב אין לי כוח להשתגע בשביל זה שאלתי האם אתם יכולים לשלוח אמרת שלא אז לא
תודה רבה -
@שמואל-הסיני טוב אין לי כוח להשתגע בשביל זה שאלתי האם אתם יכולים לשלוח אמרת שלא אז לא
תודה רבהממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום
(שם תגלה למשל שאסור לבקש משחקים, אסור לבקש פריצת סינונים, שלפני ששואלים משהו נפוץ יש לעשות חיפוש קצר בפורום, ועוד ועוד)
בכללי אנשים באים לעזור לך. תכבד. בהצלחה!