בקשה | [בפיתוח] קליקינט משחק טרויה שמאפשר להשתמש עם פלאפונים
-
@מייבין-במקצת יש לך ידע בפיתוח? כי אם כן תמשיך, אני נעזר בכל מיני מלאכת מחשבת [מלאכת -מלאכותית, מחשבת- בינה].
@אהל-יהודה כתב בבקשה | [בפיתוח] קליקינט משחק טרויה שמאפשר להשתמש עם פלאפונים:
אני נעזר בכל מיני מלאכת מחשבת [מלאכת -מלאכותית, מחשבת- בינה].
כנ"ל אבל אם אין לך התנגדות למה ש
@נחמייער כתב בבקשה | [בפיתוח] קליקינט משחק טרויה שמאפשר להשתמש עם פלאפונים:
אולי פשוט תעבדו על זה ביחד??
אז אני אשמח
-
@אהל-יהודה כתב בבקשה | [בפיתוח] קליקינט משחק טרויה שמאפשר להשתמש עם פלאפונים:
אני נעזר בכל מיני מלאכת מחשבת [מלאכת -מלאכותית, מחשבת- בינה].
כנ"ל אבל אם אין לך התנגדות למה ש
@נחמייער כתב בבקשה | [בפיתוח] קליקינט משחק טרויה שמאפשר להשתמש עם פלאפונים:
אולי פשוט תעבדו על זה ביחד??
אז אני אשמח
@מייבין-במקצת @אהל-יהודה מה הבסיס של המשחק אם זה בנוי על אחד מהמודלים שהשתמשתי בימות אולי אני יוכל לעזור
איך המידע מסתנכרן מימות דרך איזה שלוחה? -
@מייבין-במקצת @אהל-יהודה מה הבסיס של המשחק אם זה בנוי על אחד מהמודלים שהשתמשתי בימות אולי אני יוכל לעזור
איך המידע מסתנכרן מימות דרך איזה שלוחה?@benzi6789494 תראה עשיתי את זה בהתחלה על שרת במחשב שימות המשיח פשוט מעדכנת מה הבן אדם הקיש,
זה עובד נפלא [אולי היתי רוצה לשפר מהירות דרך קו מוצלח בימות המשיח אם אתה מבין בזה, אבל אם היה כזה אפשרות מסתמא ימות המשיח היו עושים זאת לקליקי].
בכל אופן תודה רבה. -
@אהל-יהודה @מייבין-במקצת שלום.
אשמח לעזור, יש לכם תוכנית לעבוד יחד?
כי יש לי ידע בקווים טלפוניים.
אולי נדבר בצאט?
אבל לפני זה, אשמח שתעדכנו,
א' האם אתם עובדים יחד,
וב' האם אתם רוצים בעזרתי.
כך או כך, אני מאחל לכם בהצלחה בפיתוח המערכת.
ותודה על היוזמה. -
@אהל-יהודה @מייבין-במקצת שלום.
אשמח לעזור, יש לכם תוכנית לעבוד יחד?
כי יש לי ידע בקווים טלפוניים.
אולי נדבר בצאט?
אבל לפני זה, אשמח שתעדכנו,
א' האם אתם עובדים יחד,
וב' האם אתם רוצים בעזרתי.
כך או כך, אני מאחל לכם בהצלחה בפיתוח המערכת.
ותודה על היוזמה. -
@benzi6789494 תראה עשיתי את זה בהתחלה על שרת במחשב שימות המשיח פשוט מעדכנת מה הבן אדם הקיש,
זה עובד נפלא [אולי היתי רוצה לשפר מהירות דרך קו מוצלח בימות המשיח אם אתה מבין בזה, אבל אם היה כזה אפשרות מסתמא ימות המשיח היו עושים זאת לקליקי].
בכל אופן תודה רבה.@אהל-יהודה אני לא חושב שזה קריטי תוך כמה שניות זה מציג לך את המידע השאלה אם הוא מנתח נכון את מהירות עניית התשובות על ידי הקהל לצורך חישוב הניקוד
-
@אהל-יהודה אני לא חושב שזה קריטי תוך כמה שניות זה מציג לך את המידע השאלה אם הוא מנתח נכון את מהירות עניית התשובות על ידי הקהל לצורך חישוב הניקוד
@benzi6789494 ממש לא. השניות קריטי, והמשחק קליקי מפספס בכמה שניות כל פעם [כך טוענים בדקתי פעם אני לא זוכר מה יצא]. אבל אני לא יודע כמה יש להשקיע, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהבעיה בקליקי זה השרת וחוסר התפעול שלו, כי קוים זה הכי קל לימות המשיח לתפעל,
תגידו לי אם אני טועה.