בקשה | [בפיתוח] קליקינט משחק טרויה שמאפשר להשתמש עם פלאפונים
-
@אהל-יהודה תקשיב התחלתי עם קוד 1111
וככה יש לי מלא שאלות !!- המערכת בימות צריכה שיפור מרבי הקראה/פירסמות/פתיח/איפייון וכו' אני מאמין שאתה רק בהתחלה
- לא הבנתי איך זה עובד באמת יהי טוב אם תביא מדריך מפורט עם תמנות איך להפעיל כל דבר(יכול להיות שזה רק אני שלא השתמשתי מעולם בליקי)
- צריך לעשות שע"י לחיצה על משהו מסוים זה יביא את אפקט הליחצה כי כשאני לוחץ על סיים והצג אולפן זה לא מראה לי שזה נלחץ וזה קצת מעצבן
- לא מצאתי את כפתור העלת השאלות (אקסל)
בקיצור תעשה מדריך מסודר עם תמנות ושלבים איך לתפעל ואז יכלו לראות עם זה עובד חלק או לא
נ.ב. לא מתערב בזה אבל כדאי לשנות את שפת האתר לשפה יותר ברורה וללא מילים גבוהותניזכרתי בעוד משהו כדאי שתעה שיכלו להעלות אקסל/לכתוב את שמות המשתמשים לפני הזמן אמת זה מאוד מקל
כלומר להעלות מספרי טלפון שעתידים להשתמש במערכת ושמות שלהם -
@אהל-יהודה תקשיב התחלתי עם קוד 1111
וככה יש לי מלא שאלות !!- המערכת בימות צריכה שיפור מרבי הקראה/פירסמות/פתיח/איפייון וכו' אני מאמין שאתה רק בהתחלה
- לא הבנתי איך זה עובד באמת יהי טוב אם תביא מדריך מפורט עם תמנות איך להפעיל כל דבר(יכול להיות שזה רק אני שלא השתמשתי מעולם בליקי)
- צריך לעשות שע"י לחיצה על משהו מסוים זה יביא את אפקט הליחצה כי כשאני לוחץ על סיים והצג אולפן זה לא מראה לי שזה נלחץ וזה קצת מעצבן
- לא מצאתי את כפתור העלת השאלות (אקסל)
בקיצור תעשה מדריך מסודר עם תמנות ושלבים איך לתפעל ואז יכלו לראות עם זה עובד חלק או לא
נ.ב. לא מתערב בזה אבל כדאי לשנות את שפת האתר לשפה יותר ברורה וללא מילים גבוהות@חיים-כהן-5 עובד לך?
סוף סוף!
עבדתי 3 שעות היום על איזה באג שפתאום קרא לי,
בעז''ה יפורסם הכל,
תודה רבה. -
@חיים-כהן-5 עובד לך?
סוף סוף!
עבדתי 3 שעות היום על איזה באג שפתאום קרא לי,
בעז''ה יפורסם הכל,
תודה רבה.@אהל-יהודה תקשיב באמת שאפו!! זה יהיה דבר נחמד מאוד עם זה יעבוד טוב ואני ישמח לעזור במה שאני יכול
רק חשוב לעשות מדריך מקיף (אל תחסוך במילים אתה גם יכול להיעזר בAI)
זה יפתור מלא בעיות
בל"נ כשיהיה לי יותר זמן אני יכתבו לך מלא דברים שאני חושב שצריכים שינוי במערכת
בהצלחה -
@אהל-יהודה לא הבנתי את הפורמט.
-
@אהל-יהודה לקחתי עכשיו את 1146
-
@אהל-יהודה לא הבנתי את הפורמט.
@יוסף-מאיר-וייס מה השאלה
-
@יוסף-מאיר-וייס מה השאלה
@אהל-יהודה מה לרשום פה (דוגמת 1546) ומה לעשות עם זה.
-
@אהל-יהודה מה לרשום פה (דוגמת 1546) ומה לעשות עם זה.
@יוסף-מאיר-וייס אתה בוחר מספר,
ואז נכנס לאתר הניהול בקישור בהתחלה [לניהול] מדביק את הקוד ומשם אתה רואה את הכל ברור -
@יוסף-מאיר-וייס אתה בוחר מספר,
ואז נכנס לאתר הניהול בקישור בהתחלה [לניהול] מדביק את הקוד ומשם אתה רואה את הכל ברור@אהל-יהודה 1147 לקחתי (דהיינו בחרתי ונכנסתי בממשק הניהול) מה מוטל עלי כעת? לשחק? להכניס שאלות?
-
@אהל-יהודה 1147 לקחתי (דהיינו בחרתי ונכנסתי בממשק הניהול) מה מוטל עלי כעת? לשחק? להכניס שאלות?
@יוסף-מאיר-וייס לא מוטל עליך כלום, תעשה כרצונך, בס''ד בקרוב אפרסם מדריך. לבנתיים תנסה לשחק אם האינטואציה
-
@אהל-יהודה 1147 לקחתי (דהיינו בחרתי ונכנסתי בממשק הניהול) מה מוטל עלי כעת? לשחק? להכניס שאלות?
@יוסף-מאיר-וייס מדריך לבקשתך. [בהמשך יועדכן בראש השרשור]
מעולה! הכל יושב בול במקום. שילוב של אימייל ופורום מתמחים טופ זה קלאסי כדי לבנות קהילה התחלתית חזקה.
המדריך המלא למפעיל – קליקינט (נוצר על ידי אהל יהודה)ברוכים הבאים למערכת הקליקרים המתקדמת והמהירה מסוגה! קליקינט מאפשרת לכם להפעיל משחקי טריוויה רבי-משתתפים, כאשר הקהל צופה במסך ענק ומצביע בזמן אמת דרך הטלפון.
איך רוכשים קוד הפעלה (PIN)?
לקבלת קוד למערכת, פנו אלינו במייל:W217016005@GMAIL.COMאו שלחו הודעה פרטית בפורום "מתמחים טופ" למשתמש אהל יהודה.
️ פרק 1: כניסה לחדר הבקרה- היכנסו לכתובת האתר:
https://clickinet-production.up.railway.app/admin - במסך הפתיחה, הזינו את קוד המפיק (PIN) שקיבלתם.
- כעת ייפתח בפניכם חדר הבקרה. אל דאגה, המערכת תזכור אתכם גם אם בטעות תרעננו את הדף!
פרק 2: הכנת המשחק (מחסנית השאלות)יש לכם 3 דרכים להכניס שאלות למשחק, כולן תחת הפאנל "
מחסנית השאלות":- הזנה ידנית: הקלידו את השאלה, 4 תשובות, ובחרו איזו תשובה היא הנכונה (1-4). לחצו על "הוסף למחסנית".
- טעינה מאקסל (מומלץ!): הכינו קובץ אקסל שבו 6 עמודות (משמאל לימין): שאלה | תשובה 1 | תשובה 2 | תשובה 3 | תשובה 4 | מספר התשובה הנכונה. העלו את הקובץ למערכת, והשאלות ייטענו מיד.
- בנק המשחקים: בניתם משחק יפה? תנו לו שם בפאנל "בנק המשחקים" ולחצו "שמור לבנק". בפעם הבאה שתיכנסו למערכת, תוכלו לטעון אותו בלחיצת כפתור!
למנויי פרימיום זהב: פתוחה בפניכם האפשרות ללחוץ על "בחר קובץ" תחת השאלה ולהעלות תמונה. התמונה תוצג בענק על מסך הקהל בזמן השאלה, וכן להעלות לוגו של נותן חסות שיוצג לאורך כל המשחק!
פרק 3: חיבור הקהל (הלובי)- פתחו כרטיסייה חדשה בדפדפן והיכנסו למסך הקהל:
https://clickinet-production.up.railway.app/ - הזינו את קוד המשחק שלכם. כעת המסך יציג את ה"לובי" (מסך ההמתנה).
- בקשו מהקהל להתקשר למספר:
077-2296674ולהקיש את קוד המשחק ולאחריו סולמית (#). - כל שחקן שיתחבר, יופיע מיד בבועה על המסך הגדול ובחדר הבקרה שלכם.
טיפ למפיק: בחדר הבקרה תוכלו לראות את מספרי הטלפון של המשתתפים. הקלידו את שמם בתיבה הלבנה ולחצו
. מעכשיו יופיע השם האמיתי שלהם! שחקן מפריע? לחצו על 🥾 כדי לזרוק אותו מהחדר.
פרק 4: מתחילים לשחק!בפאנל "ניהול משחק מתקדם", לחצו על "
️ התחל משחק / אפס ניקוד". המסך הגדול יעבור מיד לשאלה הראשונה.איך מנהלים שאלה? (השיטה הידנית):
- חכו שהקהל יקרא את השאלה (אם יש תמונה, היא תוצג כעת).
- לחצו על "
️ פתח עם שעון (15ש)". הקהל יראה שעון רץ וישמע תקתוק. - כשהשעון מסתיים, המענה ננעל אוטומטית. לחצו על "
הצג גרף הצבעות" כדי ליצור מתח באולם! - לבסוף, לחצו על "
️ חשוף תשובה!". התשובה הנכונה תהבהב בירוק על המסך. - לחצו על "
️ שאלה הבאה" כדי להמשיך.
השיטה האוטומטית (טייס אוטומטי):
לא רוצים ללחוץ על 5 כפתורים כל פעם? לחצו על כפתור "טייס אוטומטי" פעם אחת לכל שאלה. המערכת תחכה 5 שניות לקריאה, תפעיל שעון, תציג גרף, ותחשוף את התשובה – הכל לבד!
פרק 5: פינוקים והפתעות באולם- שאלת דאבל (Double): רוצים לטרוף את הקלפים לקראת הסוף? לחצו על כפתור הדאבל
. המסך ייצבע בזהב והשאלה הבאה תהיה שווה ניקוד כפול! - מוזיקת רקע: בפאנל התפאורה, לחצו על "נגן מוזיקה" כדי ליצור אווירת מתח באולם.
- אפקטים: לחצו על "רעידה" או "קונפטי" כדי להפתיע את הקהל ולמשוך תשומת לב.
פרק 6: סיום המשחק- לחצו על "
סיום וטקס מנצחים!". - בחדר הבקרה, תחת פאנל "ניהול קהל", לחצו על "
️ הורד דוח תוצאות לאקסל". ירד לכם קובץ מסודר עם כל הטלפונים, השמות, רצף ההצלחות והניקוד המדויק של כל השחקנים, כדי שתוכלו לחלק פרסים!
- היכנסו לכתובת האתר:
-
@יוסף-מאיר-וייס מדריך לבקשתך. [בהמשך יועדכן בראש השרשור]
מעולה! הכל יושב בול במקום. שילוב של אימייל ופורום מתמחים טופ זה קלאסי כדי לבנות קהילה התחלתית חזקה.
המדריך המלא למפעיל – קליקינט (נוצר על ידי אהל יהודה)ברוכים הבאים למערכת הקליקרים המתקדמת והמהירה מסוגה! קליקינט מאפשרת לכם להפעיל משחקי טריוויה רבי-משתתפים, כאשר הקהל צופה במסך ענק ומצביע בזמן אמת דרך הטלפון.
איך רוכשים קוד הפעלה (PIN)?
לקבלת קוד למערכת, פנו אלינו במייל:W217016005@GMAIL.COMאו שלחו הודעה פרטית בפורום "מתמחים טופ" למשתמש אהל יהודה.
️ פרק 1: כניסה לחדר הבקרה- היכנסו לכתובת האתר:
https://clickinet-production.up.railway.app/admin - במסך הפתיחה, הזינו את קוד המפיק (PIN) שקיבלתם.
- כעת ייפתח בפניכם חדר הבקרה. אל דאגה, המערכת תזכור אתכם גם אם בטעות תרעננו את הדף!
פרק 2: הכנת המשחק (מחסנית השאלות)יש לכם 3 דרכים להכניס שאלות למשחק, כולן תחת הפאנל "
מחסנית השאלות":- הזנה ידנית: הקלידו את השאלה, 4 תשובות, ובחרו איזו תשובה היא הנכונה (1-4). לחצו על "הוסף למחסנית".
- טעינה מאקסל (מומלץ!): הכינו קובץ אקסל שבו 6 עמודות (משמאל לימין): שאלה | תשובה 1 | תשובה 2 | תשובה 3 | תשובה 4 | מספר התשובה הנכונה. העלו את הקובץ למערכת, והשאלות ייטענו מיד.
- בנק המשחקים: בניתם משחק יפה? תנו לו שם בפאנל "בנק המשחקים" ולחצו "שמור לבנק". בפעם הבאה שתיכנסו למערכת, תוכלו לטעון אותו בלחיצת כפתור!
למנויי פרימיום זהב: פתוחה בפניכם האפשרות ללחוץ על "בחר קובץ" תחת השאלה ולהעלות תמונה. התמונה תוצג בענק על מסך הקהל בזמן השאלה, וכן להעלות לוגו של נותן חסות שיוצג לאורך כל המשחק!
פרק 3: חיבור הקהל (הלובי)- פתחו כרטיסייה חדשה בדפדפן והיכנסו למסך הקהל:
https://clickinet-production.up.railway.app/ - הזינו את קוד המשחק שלכם. כעת המסך יציג את ה"לובי" (מסך ההמתנה).
- בקשו מהקהל להתקשר למספר:
077-2296674ולהקיש את קוד המשחק ולאחריו סולמית (#). - כל שחקן שיתחבר, יופיע מיד בבועה על המסך הגדול ובחדר הבקרה שלכם.
טיפ למפיק: בחדר הבקרה תוכלו לראות את מספרי הטלפון של המשתתפים. הקלידו את שמם בתיבה הלבנה ולחצו
. מעכשיו יופיע השם האמיתי שלהם! שחקן מפריע? לחצו על 🥾 כדי לזרוק אותו מהחדר.
פרק 4: מתחילים לשחק!בפאנל "ניהול משחק מתקדם", לחצו על "
️ התחל משחק / אפס ניקוד". המסך הגדול יעבור מיד לשאלה הראשונה.איך מנהלים שאלה? (השיטה הידנית):
- חכו שהקהל יקרא את השאלה (אם יש תמונה, היא תוצג כעת).
- לחצו על "
️ פתח עם שעון (15ש)". הקהל יראה שעון רץ וישמע תקתוק. - כשהשעון מסתיים, המענה ננעל אוטומטית. לחצו על "
הצג גרף הצבעות" כדי ליצור מתח באולם! - לבסוף, לחצו על "
️ חשוף תשובה!". התשובה הנכונה תהבהב בירוק על המסך. - לחצו על "
️ שאלה הבאה" כדי להמשיך.
השיטה האוטומטית (טייס אוטומטי):
לא רוצים ללחוץ על 5 כפתורים כל פעם? לחצו על כפתור "טייס אוטומטי" פעם אחת לכל שאלה. המערכת תחכה 5 שניות לקריאה, תפעיל שעון, תציג גרף, ותחשוף את התשובה – הכל לבד!
פרק 5: פינוקים והפתעות באולם- שאלת דאבל (Double): רוצים לטרוף את הקלפים לקראת הסוף? לחצו על כפתור הדאבל
. המסך ייצבע בזהב והשאלה הבאה תהיה שווה ניקוד כפול! - מוזיקת רקע: בפאנל התפאורה, לחצו על "נגן מוזיקה" כדי ליצור אווירת מתח באולם.
- אפקטים: לחצו על "רעידה" או "קונפטי" כדי להפתיע את הקהל ולמשוך תשומת לב.
פרק 6: סיום המשחק- לחצו על "
סיום וטקס מנצחים!". - בחדר הבקרה, תחת פאנל "ניהול קהל", לחצו על "
️ הורד דוח תוצאות לאקסל". ירד לכם קובץ מסודר עם כל הטלפונים, השמות, רצף ההצלחות והניקוד המדויק של כל השחקנים, כדי שתוכלו לחלק פרסים!
- היכנסו לכתובת האתר: