בעיה | חיבור הארדיסק למחשב
-
@מתכנת-חובב SATA זה פרוטוקול שיכול להיות גם ב M.2
-
@מתכנת-חובב SATA זה פרוטוקול שיכול להיות גם ב M.2
@web_master ענייני פרוטוקולים אני מכיר
תודה
ובכל אופן לא חושב שהוא בא לדבר פה ברמת הפרוטוקול
אחרת הוא היה אומר שזה מתאם SATA to SuperSpeed
ועכשיו ברצינות
מי קורא למתאם M.2 מתאם sata? -
@web_master ענייני פרוטוקולים אני מכיר
תודה
ובכל אופן לא חושב שהוא בא לדבר פה ברמת הפרוטוקול
אחרת הוא היה אומר שזה מתאם SATA to SuperSpeed
ועכשיו ברצינות
מי קורא למתאם M.2 מתאם sata?@מתכנת-חובב כתב בבעיה | חיבור הארדיסק למחשב:
מי קורא למתאם M.2 מתאם sata?
למשל מי שקונה מתאם m.2 וכתוב עליו SATA

-
@שמנדריק אם אתה מדבר על דיסק 2.5 sata יש פעולה שאם תבצע אותה תוכל לדעת בצורה בטוחה איפה הבעיה , אני משער שהוצאת את הדיסק המתאם כשהוא היה מחובר לכניסת usb במקרה שכל , אז הוצא את המתאם מהמחשב נתק ממנו את הדיסק האם הוא מחובר אליו ואז הכנס את המתאם לבד ותבדוק שוב בניהול, אם יתן לך הודעה שהוכנסו דיסק לא מזוהה או לאתחל וכ'ו זרוק את המתאם לפח אם לא יתן ,רוב הסיכויים שהבעיה היא בדיסק
-
@שמנדריק אם אתה מדבר על דיסק 2.5 sata יש פעולה שאם תבצע אותה תוכל לדעת בצורה בטוחה איפה הבעיה , אני משער שהוצאת את הדיסק המתאם כשהוא היה מחובר לכניסת usb במקרה שכל , אז הוצא את המתאם מהמחשב נתק ממנו את הדיסק האם הוא מחובר אליו ואז הכנס את המתאם לבד ותבדוק שוב בניהול, אם יתן לך הודעה שהוכנסו דיסק לא מזוהה או לאתחל וכ'ו זרוק את המתאם לפח אם לא יתן ,רוב הסיכויים שהבעיה היא בדיסק
-
@שמנדריק זה די ברור שהבעיה היא במתאם אם השגיאה קיימת גם בלי דיסק. תנסה דיסק אחר במתאם הזה או מתאם אחר עם הדיסק. בהצלחה
-
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | חיבור הארדיסק למחשב:
מי קורא למתאם M.2 מתאם sata?
למשל מי שקונה מתאם m.2 וכתוב עליו SATA

@web_master אם כתוב עליו sata הוא לא יתאים ל NVMe
ואכן נודע הדבר
@שמנדריק הכונן שלך הוא NVMe ולא SATA והמתאם שלך הוא sata (על פי דגם הבקר שרואים בצילום ממנהל ההתקנים)
תקנה מתאם מתאים -
ואכן נודע הדבר
@שמנדריק הכונן שלך הוא NVMe ולא SATA והמתאם שלך הוא sata (על פי דגם הבקר שרואים בצילום ממנהל ההתקנים)
תקנה מתאם מתאים@מתכנת-חובב והמתאם הזה תקין לדעתך עם מנהל דיסקים רואה אותו בתור דיסק לא מאותחל?
-
ואכן נודע הדבר
תקנה מתאם מתאים@מתכנת-חובב אכן המתאם לא מתאים החלפתי ועובד מצוין
תודה רבה לכולם