בקשת מידע | אפליקציה לבדיקת סטטוס גיוס
-
שלום רב!
אשמח לדעת האם קיים אפליקציה שמראה סטטוס של בחור על פי ת.ז מה מצב הצו שלו האם יש איסור יציאה מהארץ מה מספר הצוים ומתי הוא הופך להיות עריק האם קיים כזה דבר או האם מישהו פיתח כזה דבר תודה רבה!אני לא יודע אם זה חוקי הנושא הזה אז אם משהו יודע שזה לא חוקי שיגיד ואני אמחק!
-
שלום רב!
אשמח לדעת האם קיים אפליקציה שמראה סטטוס של בחור על פי ת.ז מה מצב הצו שלו האם יש איסור יציאה מהארץ מה מספר הצוים ומתי הוא הופך להיות עריק האם קיים כזה דבר או האם מישהו פיתח כזה דבר תודה רבה!אני לא יודע אם זה חוקי הנושא הזה אז אם משהו יודע שזה לא חוקי שיגיד ואני אמחק!
@הישבשר-המלומד כדאי שתוריד את ה ! מהכותרת. וגם צריכים לכתוב אמחק ולא ימחוק
-
שלום רב!
@הישבשר-המלומד יש נושא של אפליקציה סתם לבנות שזה בסדר,
אבל מאיפה יהא את הממסד נתונים, כרגע אפשר לבדוק או בגוב' או אצל ועד הישיבות או בצבא,
אז מה לעשות אפליקציה של גוב'\מיל\מיטב?
-
@הישבשר-המלומד יש נושא של אפליקציה סתם לבנות שזה בסדר,
אבל מאיפה יהא את הממסד נתונים, כרגע אפשר לבדוק או בגוב' או אצל ועד הישיבות או בצבא,
אז מה לעשות אפליקציה של גוב'\מיל\מיטב?
@אהל-יהודה לשאוב נתונים כאלו זה לא חוקי. ו @הישבשר-המלומד יש את האפליקציה של מיט"ב והקו שלהם -
*1111 -
@אהל-יהודה לשאוב נתונים כאלו זה לא חוקי. ו @הישבשר-המלומד יש את האפליקציה של מיט"ב והקו שלהם -
*1111@מחנה-ידידים צחקתי לחלוטין
-
שלום רב!
@הישבשר-המלומד אין מצב לפיתוח אפליקציה כזו - אלו פרטים חסויים שנתונים רק לצבא. במיוחד לא אפליקציה לשימוש הציבור
-
@הישבשר-המלומד אין מצב לפיתוח אפליקציה כזו - אלו פרטים חסויים שנתונים רק לצבא. במיוחד לא אפליקציה לשימוש הציבור
@raficon יש משהו של משרד הפנים לא?
-
@raficon יש משהו של משרד הפנים לא?
@הישבשר-המלומד לבדיקת מעמד של משתמט? לא נראה לי...
אולי משהו שנועד לסייע לחיילים ואנשים בשלבי גיוס -
@הישבשר-המלומד לבדיקת מעמד של משתמט? לא נראה לי...
אולי משהו שנועד לסייע לחיילים ואנשים בשלבי גיוס