בירור | הכשרת נוקיה 6300
-
@ezerphone יש בפורום בשם @adi יש לה גרסאות כשרות היה לה צד לעשות הסבר והדרכה, לא יודע מה מנע.
אני גם זקוק לזה… -
אני חייב לעדכן שיש לי את הטלפון הזה ומאז שהחלפתי גירסה במקום מוסמך!!!! יש לו כל הזמן בעיות וכל ההזמן צריך לאתחל אותו משהו נוראי!
ממליץ לבדוק לפני שמשנים! -
@YHDT @יאנג-בוי @מחנה-ידידים @yhdt הפתעתם אטתי לא ידעתי שאלו התגובות על המכשיר הזה ..
חשבתי שהוא טוב דווקא@ezerphone
גם אני חשבתי.
שילמתי עליו 400 ש"ח + סכום שאני לא זוכר כרגע על גירסה, וממש ממש התאכזבתי.
זמן רב לא הייתי מסוגל להחליף אותו, עד שיום אחד עזר הקב"ה וקניתי Q7, ומאז אני מאוד מרוצה. אין תלונות.הבעיות העיקריות שהיו לי איתו הם איטיות (שאיתה עוד הצלחתי איכשהו להתמודד), ומקשים שנלחצים כמה פעמים (אני לוחץ 2 ונלחץ 222).
שלושה מכשירי 6300 שונים שראיתי היו עם הבעיות האלו, ולא מצאתי פתרון.
-
@ezerphone
גם אני חשבתי.
זמן רב לא הייתי מסוגל להחליף אותו, עד שיום אחד עזר הקב"ה וקניתי Q7, ומאז אני מאוד מרוצה. אין תלונות.הבעיות העיקריות שהיו לי איתו הם איטיות (שאיתה עוד הצלחתי איכשהו להתמודד), ומקשים שנלחצים כמה פעמים (אני לוחץ 2 ונלחץ 222).
-
@ezerphone
אם כבר קנית, ושילמת, ועכשיו זה אצלך, תשתמש עד שימאס לך. רק תזהר לא ליפול למה שאני נפלתי, אלא מיד כשזה עושה בעיות להחליף בלי היסוס.
המכשיר עקרונית אמור להיות מוצלח, מלבד הבעיות כאמור.
אם לא היו לו את הבעיות אני חושב שהייתי ממשיך להשתמש בו גם היום. -
@ezerphone
אם כבר קנית, ושילמת, ועכשיו זה אצלך, תשתמש עד שימאס לך. רק תזהר לא ליפול למה שאני נפלתי, אלא מיד כשזה עושה בעיות להחליף בלי היסוס.
המכשיר עקרונית אמור להיות מוצלח, מלבד הבעיות כאמור.
אם לא היו לו את הבעיות אני חושב שהייתי ממשיך להשתמש בו גם היום. -
@יאנג-בוי לא קניתי פשוט השתמשתי בשל חבר תקופה ולא היו בעיות (זה לא נראה לי הגירסה המקורית)
ומה שרציתי עכשיו גירסה זה בשביל חבר@ezerphone אני לא ההיתי ממליץ
אולי כדאי לבדוק אם אפשר להמשיך עם ההקודם
אם לא מומלץ להגיד למוכר שאתה עושה אבל הוא נותן לך התחייבות של שבועיים אם קורה לזה משהו (עובד מצויין) שקשור להתקנה. -
@ezerphone
גם אני חשבתי.