שיתוף | בשורה למשתמשי נטפרי: הווידג'טים החלו לפעול!
-
לאחר פנייה לנטפרי, ובהשתדלותם המאומצת (בימים עמוסים אלו!) הם פתחו את הווידג'טים בנטפרי (לי עובד רק בתעודה הישנה!) וכעת ניתן לראות ווידג'טים שונים.

הערה: נראה שעדיין יש בעיות (רואים גם בתמונה), אך אני מאמין שעם השימוש בתכונה - ופניות משתמשים, באגים שונים יטופלו (עוד לא שלחתי פנייה לגבי באגים כלל, רק לעצם הפתיחה.
-
לאחר פנייה לנטפרי, ובהשתדלותם המאומצת (בימים עמוסים אלו!) הם פתחו את הווידג'טים בנטפרי (לי עובד רק בתעודה הישנה!) וכעת ניתן לראות ווידג'טים שונים.

הערה: נראה שעדיין יש בעיות (רואים גם בתמונה), אך אני מאמין שעם השימוש בתכונה - ופניות משתמשים, באגים שונים יטופלו (עוד לא שלחתי פנייה לגבי באגים כלל, רק לעצם הפתיחה.
@י.-פל. לא מתאים להם. הכותרות שמופיעות שם לא מאד ראויות.
-
@י.-פל. לא מתאים להם. הכותרות שמופיעות שם לא מאד ראויות.
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בשיתוף | בשורה למשתמשי נטפרי: הווידג'טים החלו לפעול!:
הכותרות שמופיעות שם לא מאד ראויות.
לא מופיעות שם שום כותרות.
אתה ראית משהו?
הם חזמות את ה"הזנות", והשאירו רק את הלוח עצמו. -

@י.-פל. אני רואה חלון ריק לחלוטין. מה הכוונה תעודה ישנה, אם לא עדכנתי את התעודה לאחרונה ממש זה חדשה אוטמטית או ישנה ?
עריכה: אני רואה עכשיו משהו. איזה יופי שפתחו את זה -
@י.-פל. אני רואה חלון ריק לחלוטין. מה הכוונה תעודה ישנה, אם לא עדכנתי את התעודה לאחרונה ממש זה חדשה אוטמטית או ישנה ?
עריכה: אני רואה עכשיו משהו. איזה יופי שפתחו את זה