שיתוף | בשורה למשתמשי נטפרי: הווידג'טים החלו לפעול!
-
@י.-פל. אני רואה חלון ריק לחלוטין. מה הכוונה תעודה ישנה, אם לא עדכנתי את התעודה לאחרונה ממש זה חדשה אוטמטית או ישנה ?
עריכה: אני רואה עכשיו משהו. איזה יופי שפתחו את זה -
לאחר פנייה לנטפרי, ובהשתדלותם המאומצת (בימים עמוסים אלו!) הם פתחו את הווידג'טים בנטפרי (לי עובד רק בתעודה הישנה!) וכעת ניתן לראות ווידג'טים שונים.

הערה: נראה שעדיין יש בעיות (רואים גם בתמונה), אך אני מאמין שעם השימוש בתכונה - ופניות משתמשים, באגים שונים יטופלו (עוד לא שלחתי פנייה לגבי באגים כלל, רק לעצם הפתיחה.
-
אצלי זה עובד מעולה בגירסה החדשה, עם התעודה החדשה.
@י.-פל. זה עובד אצלך רק שאתה מחובר לגירסה הישנה של הסינון,
או שגם בגירסה החדשה, רק שאתה מגדיר להשתמש בתעודה הישנה? -
לאחר פנייה לנטפרי, ובהשתדלותם המאומצת (בימים עמוסים אלו!) הם פתחו את הווידג'טים בנטפרי (לי עובד רק בתעודה הישנה!) וכעת ניתן לראות ווידג'טים שונים.

הערה: נראה שעדיין יש בעיות (רואים גם בתמונה), אך אני מאמין שעם השימוש בתכונה - ופניות משתמשים, באגים שונים יטופלו (עוד לא שלחתי פנייה לגבי באגים כלל, רק לעצם הפתיחה.
-
@י.-פל. אצלי נפתח בתעודה החדשה
אבל כבר עכשיו קפצה לי שם תמונה לא ראויה ואין לי בוויד' אם הס3 נקודות לדיווח כמו באתר... -

-
@י.-פל. מה עם ענו לך בפניה שהם טיפלו וכעת זה נפתח?
עריכה: אחרי נסיון אחד ועוד אחד
כעת זה נפתח חלקי גם לי

הוא לא מגיב לי כלל להגדרות שאני מגדיר ונשאר לי תמיד החלון הזה. -