בעיה | חנות וינדוס בנטפרי
-
כל מה שאני מנסה לעדכן או להוריד מהחנות זה מוציא שגיאה, האם זה קשור לנטפרי או למשהו אחר, לדוגמא אני רוצה לעדכן לכלי החיתוך החדש שיש שם זיהוי טקסט והוא לא נותן לי בשום אופן.
ולחילופין איך אפשר להוריד את כלי החיתוך לא דרך חנות וינדוס. -
כל מה שאני מנסה לעדכן או להוריד מהחנות זה מוציא שגיאה, האם זה קשור לנטפרי או למשהו אחר, לדוגמא אני רוצה לעדכן לכלי החיתוך החדש שיש שם זיהוי טקסט והוא לא נותן לי בשום אופן.
ולחילופין איך אפשר להוריד את כלי החיתוך לא דרך חנות וינדוס. -
פוסט זה נמחק!
-
ולחילופין איך אפשר להוריד את כלי החיתוך לא דרך חנות וינדוס.@מניין נושא נוסף מהימים האחרונים על בעיה דומה בנטפרי https://mitmachim.top/post/1112605
-
@מניין כתב בבעיה | חנות וינדוס בנטפרי:
האם זה קשור לנטפרי או למשהו אחר
אתה על סים? אם כן, איזו חברת תקשורת? אימות: עדכוני ווינדוס עובדים לך?
-
@י.-פל. כתב בבעיה | חנות וינדוס בנטפרי:
אתה על סים? אם כן, איזו חברת תקשורת? אימות: עדכוני ווינדוס עובדים לך?
סים אראל של סלקום, ולגבי עדכוני וינדוס, שמתי לב שכבר הרבה זמן לא היו עדכונים רק עדכוני אנטי וירוס.
-
@מניין כתב בבעיה | חנות וינדוס בנטפרי:
סים אראל
צריך לפנות לתמיכה לבקש מהם לפתוח את העדכוני ווינדוס.
הם מבקשים הצהרה במייל שידוע לך שזה יכול לגמור את החבילה, ואז פותחים.כמו כן צריך אח"כ גם להגדיר את הDNS ל8.8.8.8 ו8.8.4.4
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | חנות וינדוס בנטפרי:
הם מבקשים הצהרה במייל שידוע לך שזה יכול לגמור את החבילה, ואז פותחים.כמו כן צריך אח"כ גם להגדיר את הDNS ל8.8.8.8 ו8.8.4.4
כל זה אני יודע וכבר עשיתי, ועד עכשיו היה לי כל העדכונים, אני מדבר על החודש האחרון שזה הפסיק.
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבעיה | חנות וינדוס בנטפרי:
כל זה אני יודע וכבר עשיתי, ועד עכשיו היה לי כל העדכונים, אני מדבר על החודש האחרון שזה הפסיק.
-
@מניין גם לי קרה שזה הפסיק פתאום, ואמרו לי בתמיכה להחליף לDNS הזה

אני חושב שבאותה הזדמנות גם היה צורך לבטל את הסימון מipv6
@ע-ה-דכו-ע בינתיים זה מה שענו בנטפרי