בעיה | מצלמת רוורס לא עובדת, וכנראה חסר חיבור לשני חוטים
-
מי יכול לעזור? כמובן, קראתי את הפוסט הזה והזה ושם והמדריך, אבל עדיין לא הסתדרתי...
החלפתי מערכת מולטימדיה, ואת כל החוטים חיברתי באמצעות צמות פשוטות, והכל עובד יופי, חוץ ממצלמת הרוורס שעבדה בקודם ולא בנוכחי. חיברתי את האדום שצמוד לתקע הצהוב לחוט שמקביל לBACK, (עריכה: ואת הבננה הצהובה שכאן לא מחוברת - חיברתי לבננה המקבילה) ויש שני חוטים שאינם מחוברים ואני משער שהם הבעיה. מצו"ב תמונה:

החיצים מסמנים את החוטים שאינם מחוברים, אחד צהוב ואחד כחול, ואין לי מושג לאן זה אמור להגיע. מי שיכול להדריך אותי, תבוא עליו ברכה!!עוד כמה תמונות מהבלאגן ששם:

תמונה 1: הצמה שמחברת את רוב החיבורים, ולשם חיברתי את החוט האדום. תמונה 2: הבלאגן באופן כללי... תמונה 3: צמה נוספת שאליה חיברתי את המיקרופון, לא מצאתי משהו נוסף שאמור להתחבר אליה.
תודה לכולכם!!! -
החיבור הצהוב שבתמונה בראשונה מעביר את הנתונים של הוידאו הוא צריך להתחבר למכשיר לאחד מהצהובים תצלם אותם עם הכיתובים שעליהם
-
החיבור הצהוב שבתמונה בראשונה מעביר את הנתונים של הוידאו הוא צריך להתחבר למכשיר לאחד מהצהובים תצלם אותם עם הכיתובים שעליהם
-
לא חיברת את זה

אמור לצאת מהמערכת צמה עם חוט צהוב בננה ויש לו גם שתי חוטים קטנים כאלה שהם אנטנות נראה לי, תחבר בננה לבננה -
@ישעיהו-כץ לא הבנתי
החוט שיוצא מהמצלמה מחובר ל ... מה כתוב על החיבור שהוא מחובר אליו
וכן המצלמה צריכה מתח -
@ישעיהו-כץ לא הבנתי
החוט שיוצא מהמצלמה מחובר ל ... מה כתוב על החיבור שהוא מחובר אליו
וכן המצלמה צריכה מתח@אהרון-שלום
נכון המצלמה מקבלת מתח מהנורת רוורס ובנוסף החוט האדום שיוצא בצד המערכת מתחבר לחוט שכתוב עליו באק באנגלית או רוורס שהוא בעצם גונב את המסך לטובת המצלמת רוורס ברגע שיש לה מתח מהנורה מאחורה -
@אהרון-שלום
נכון המצלמה מקבלת מתח מהנורת רוורס ובנוסף החוט האדום שיוצא בצד המערכת מתחבר לחוט שכתוב עליו באק באנגלית או רוורס שהוא בעצם גונב את המסך לטובת המצלמת רוורס ברגע שיש לה מתח מהנורה מאחורה -
@yuda לא הבנתי כמעט.
יש לי בתמונות ארבע סופים של חוטים:
הבננה הצהובה- בתמונות נראה שהיא לא מחוברת, אבל גם כשחיברתי זה לא עבד, לכן כתבתי שהיא מחוברת.
החוט האדום שמסתעף ממנו-חיברתי לחוט ורוד הקרוי באק (לא מסומן עליו כלום, אבל לפי צמות מקבילות שיש באחד המדריכים פה זה החוט המתאים.
עד כאן- המצלמה לא עובדת.
החוט הצהוב בלי ראש- לא יודע למה שייך.
החוט הכחול- לא יודע למה שייך.
לפי מה שאמרתם, אני צריך לחבר את הצהוב בלי ראש לאותו חוט באק? או לחוט אחר? ואם אחר, אז איזה?לגבי המתח, כשהיתה המולטימדיה הקודמת, המצלמה עבדה. מה זה אומר? מישהו יודע?
-
י ישעיהו כץ סימן נושא זה כשאלה
-
@אהרון-שלום תודה על ההירתמות!
הגליל הצהוב (זה שנראה כמו אוקס של פעם) חיברתי כבר לצהוב המקביל של המולטימדיה, (לא רואים בתמונה)... השאלה היא על החוט חשמל הצהוב (שנגמר בלי ראש) והכחול, וקצת על האדום. תודה!
אולי @מיישה ישמח לעזור?@ישעיהו-כץ כתב בבעיה | מצלמת רוורס לא עובדת, וכנראה חסר חיבור לשני חוטים:
אולי @מיישה ישמח לעזור?
יותר מאשמח, תבוא לבית שמש