בעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה
-
@הרב-של-השכונה המסך לא הלך זה נטו הגרסה.
אפשר לתקן אצלי (מסתבר אגב שזה לא הבאג היחיד...)@Ykingsmart כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרבה:
(מסתבר אגב שזה לא הבאג היחיד...)
רגע אז מה צריך לעשות לצרוב שוב?
גרסה אחרת?
סיסטם או קובץ אחר?
עכשיו אני שומע כשאני מחבר אותו למחשב הוא עושה את הצליל שהוא מתחבר למחשב אז זה אומר שהוא עובד רק הלך המסך כמו שאמרתי..
או שבאמת גרסה אחרת תחזיר אותו לחיות.. -
שמעתי מאחד שמבין בתחום שזה אפשרי לתיקון לא חייב להחליף גירסה הוא תיקן את זה כי גם לו זה קרה...
-
שמעתי מאחד שמבין בתחום שזה אפשרי לתיקון לא חייב להחליף גירסה הוא תיקן את זה כי גם לו זה קרה...
@חייא-שיאומי אשמח לתקשר איתו..
-
Ykingsmart1@gmail.com
הוא נימצא במתמחים טופ גם אולי אתה מכיר.. -
@Ykingsmart כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרבה:
(מסתבר אגב שזה לא הבאג היחיד...)
רגע אז מה צריך לעשות לצרוב שוב?
גרסה אחרת?
סיסטם או קובץ אחר?
עכשיו אני שומע כשאני מחבר אותו למחשב הוא עושה את הצליל שהוא מתחבר למחשב אז זה אומר שהוא עובד רק הלך המסך כמו שאמרתי..
או שבאמת גרסה אחרת תחזיר אותו לחיות..@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
או שבאמת גרסה אחרת תחזיר אותו לחיות..אם הלך המסך - שום גירסה לא תחזיר אותו לחיים...
מה שכן או שזה בעיה בדרייבר של המסך, כיון שזו גירסה קצת ישנה, והדרייבר שלה לא מתאים למסך, ולכן הוא לא עובד.
או שמשהו בצריבה לא הלך טוב (פחות מסתבר), מה שכן, תנסה לעשות שוב כפי שכתבתי במדריך שם - תסמן הכל בחלון הראשון = צריבה של כל הקבצים = כך:

ואולי זה יעבוד טוב, תנסה - אין לך מה להפסיד.
לגבי טענת המוכר - לא כ"כ נשמע לי, לא יודע. בכ"א לא רלוונטי, כיון שזה לא גירסה חדשה.תעדכן.
-
Ykingsmart1@gmail.com
הוא נימצא במתמחים טופ גם אולי אתה מכיר..@חייא-שיאומי כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
הוא נימצא במתמחים טופ גם אולי אתה מכיר..
נכון לא עברת על הפוסטים לפני?
כיון שהוא כבר הגיב פה בשרשור הזה... -
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
או שבאמת גרסה אחרת תחזיר אותו לחיות..אם הלך המסך - שום גירסה לא תחזיר אותו לחיים...
מה שכן או שזה בעיה בדרייבר של המסך, כיון שזו גירסה קצת ישנה, והדרייבר שלה לא מתאים למסך, ולכן הוא לא עובד.
או שמשהו בצריבה לא הלך טוב (פחות מסתבר), מה שכן, תנסה לעשות שוב כפי שכתבתי במדריך שם - תסמן הכל בחלון הראשון = צריבה של כל הקבצים = כך:

ואולי זה יעבוד טוב, תנסה - אין לך מה להפסיד.
לגבי טענת המוכר - לא כ"כ נשמע לי, לא יודע. בכ"א לא רלוונטי, כיון שזה לא גירסה חדשה.תעדכן.
@יאיר-דניאל אין לא הולך כנראה זה הדרייבר שם כמו שאמרת עשיתי הכל לפי ההוראות פיקס ולא עבד..
אולי בחלונית השניה והשלישית יש משהו לסמן להוריד חוץ ממה שכתוב במדריך? -
@יאיר-דניאל אין לא הולך כנראה זה הדרייבר שם כמו שאמרת עשיתי הכל לפי ההוראות פיקס ולא עבד..
אולי בחלונית השניה והשלישית יש משהו לסמן להוריד חוץ ממה שכתוב במדריך?@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
אולי בחלונית השניה והשלישית יש משהו לסמן להוריד חוץ ממה שכתוב במדריך?
לא, אין מה לסמן.
אם זה באמת בעיה בדרייבר (אפי' שאם אני זוכר נכון, זה קרה לי גם בעבר, וצריבה מחדש פתרה את זה - וזה לא היה בעיה בדרייבר), תצטרך לצרוב גירסה אצל @ykingsmart או אצל @למה-באתי.
מה שכן, יכול להיות שיועיל לך לצרוב רק מחיצה מסויימת שכוללת בתוכה את הדרייבר הרלוונטי.
אולי @ykingsmart יואיל לעלותה. אבל אם לא - אני אבין אותו, כיון שהוא מתעסק ומתפרנס מזה.
(בכ"א לפי מה שהבנתי - לא מנסיון אישי, הגירסא שלו ממש נוחה) -
אולי בחלונית השניה והשלישית יש משהו לסמן להוריד חוץ ממה שכתוב במדריך?
לא, אין מה לסמן.
אם זה באמת בעיה בדרייבר (אפי' שאם אני זוכר נכון, זה קרה לי גם בעבר, וצריבה מחדש פתרה את זה - וזה לא היה בעיה בדרייבר), תצטרך לצרוב גירסה אצל @ykingsmart או אצל @למה-באתי.
מה שכן, יכול להיות שיועיל לך לצרוב רק מחיצה מסויימת שכוללת בתוכה את הדרייבר הרלוונטי.
אולי @ykingsmart יואיל לעלותה. אבל אם לא - אני אבין אותו, כיון שהוא מתעסק ומתפרנס מזה.
(בכ"א לפי מה שהבנתי - לא מנסיון אישי, הגירסא שלו ממש נוחה)@יאיר-דניאל כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
לא, אין מה לסמן.
לא להוריד את השלוש וי בחלונית השלישית ובחלונית השניה לסמן וי?
שלחתי לו במייל מקווה שיענה.. -
@יאיר-דניאל כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
לא, אין מה לסמן.
לא להוריד את השלוש וי בחלונית השלישית ובחלונית השניה לסמן וי?
שלחתי לו במייל מקווה שיענה..@הרב-של-השכונה לא הבנת - התכוונתי דאין מה לסמן חוץ ממה שכתבתי
-
אם אצרוב מהאינדקס גרסאות לישומי מקשים מרחוק על ידי אחת הגרסאות שם על ידי בעליהם כאן נראלך יעזור כלומר לקחת את הסיכון לשלם 100\150?
-
אם אצרוב מהאינדקס גרסאות לישומי מקשים מרחוק על ידי אחת הגרסאות שם על ידי בעליהם כאן נראלך יעזור כלומר לקחת את הסיכון לשלם 100\150?
100\150?
זה לא עולה כזה יקר!
זה אמור לעלות 80 - אל תשלם יותר!
אם אתה גר בבני ברק - תוכל לצרוב אצל חיימקה, או בדידי פון - בשניהם עולה 80 ש"ח -
100\150?
זה לא עולה כזה יקר!
זה אמור לעלות 80 - אל תשלם יותר!
אם אתה גר בבני ברק - תוכל לצרוב אצל חיימקה, או בדידי פון - בשניהם עולה 80 ש"ח@יאיר-דניאל אני בביתר

-
@יאיר-דניאל אני בביתר

@הרב-של-השכונה יש אחד בביתר, לא זוכר מי.
בכ"א @למה-באתי צורב מרחוק - אם אני זוכר נכון, ו@ykingsmart לא -
@הרב-של-השכונה יש אחד בביתר, לא זוכר מי.
בכ"א @למה-באתי צורב מרחוק - אם אני זוכר נכון, ו@ykingsmart לא@יאיר-דניאל כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
בכ"א @למה-באתי צורב מרחוק
בסדר אבל איזה גרסה יש לו?
כי מה שראיתי באינדקס מתאים לי בדיוק.. -
בכ"א @למה-באתי צורב מרחוק
בסדר אבל איזה גרסה יש לו?
כי מה שראיתי באינדקס מתאים לי בדיוק..@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
כי מה שראיתי באינדקס מתאים לי בדיוק..
איזה מהם?
ולמה לא תשאל אותו ישר - את למה-באתי? -
כי מה שראיתי באינדקס מתאים לי בדיוק..
איזה מהם?
ולמה לא תשאל אותו ישר - את למה-באתי?@יאיר-דניאל כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
איזה מהם?
או שלום כהן או מאיר שם מאיר זה ההוא שכתוב באנגלית
ולמה לא תשאל אותו ישר - את למה-באתי?
שלחתי לו..
-
איזה מהם?
או שלום כהן או מאיר שם מאיר זה ההוא שכתוב באנגלית
ולמה לא תשאל אותו ישר - את למה-באתי?
שלחתי לו..
שלום כהן
זה נקרא גירסה טובה למיטב זכרוני, חוץ מאחד שהתלונן על משהו ספציפי - לא זוכר כרגע.
את השני - אני לא מכיר
בכ"א א- תבדוק שהם עדיין פעילים בתחום מאחר שעבר כמה שנים מאז.
ב - רוב המקומות, אם המכשיר לא עובד אחרי הצריבה - לא לוקחים לך ע"כ כסף, כך שאין לך מידי ממה לחשוש. -
@Ykingsmart אני כתבתי שאולי הלך המסך כי לפני כמה ימים הייתי בחנות להחליף גרסה והמוכר אמר לי אני לא מתעסק עם הטלפונים האלה אני מפחד החלפתי לכמה אנשים גרסה והלך להם המסך אם אתה רוצה אני יכול להחליף לך אבל אין אחריות אם הולך המסך ואם הוא הולך זה 150 להחליף קיצר הבנתי ממנו שהגרסאות החדשות המעבד מריץ מהר והמסך לא יכול לקבל את זה בכזאת מהירות לכן הוא לא עובד משהו כזה..
@הרב-של-השכונה המסך לא הלך נקודה.
אמנם תתפלא לשמוע, אם תחליף אותו - הוא יעבוד...
הקבצים לתיקון נמצאים גם פה בפורום איפשהו מוזמן לחפש, אבל לעיתים זה באג אחד מבין יותר... -
@הרב-של-השכונה המסך לא הלך נקודה.
אמנם תתפלא לשמוע, אם תחליף אותו - הוא יעבוד...
הקבצים לתיקון נמצאים גם פה בפורום איפשהו מוזמן לחפש, אבל לעיתים זה באג אחד מבין יותר...@Ykingsmart כתב בבעיה | שיומי מקשים לא נדלק אחר צריבת גרסה:
הקבצים לתיקון נמצאים גם פה בפורום איפשהו מוזמן לחפש, אבל לעיתים זה באג אחד מבין יותר...
ממש אני יתחיל לחפש שאני אפילו לא יודע מה הם הקבצים האלו בכלל..
שלחתי לך במייל..