בעיה | דפדפן Edge של מיקרוסופט זולל לי אז הRAM במחשב
-
@מחנה-ידידים אוקיי אני אבדור את זה .
מסתבר שזה חוזר בעדכונים של וינדוס אבל ננסה -
אצלי זה גם אימץ את המעבד ל100
-
אצלי זה גם אימץ את המעבד ל100
@אהרון-שלום תלוי כמה המעבד חזק. מדד פחות טוב מ3 ראם
-
@אהרון-שלום תלוי כמה המעבד חזק. מדד פחות טוב מ3 ראם
@יענקיh קח תבדוק
@echo off setlocal echo Closing Microsoft Edge processes... :: סגירת כל תהליכי הדפדפן והעדכונים שלו taskkill /F /IM msedge.exe /T >nul 2>&1 taskkill /F /IM MicrosoftEdgeUpdate.exe /T >nul 2>&1 timeout /t 2 >nul echo Blocking Microsoft Edge from reinstalling... :: הוספת מפתח רגיסטרי שמונע מ-Windows Update להתקין את אדג' מחדש reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\EdgeUpdate" /v "DoNotUpdateToEdgeWithChromium" /t REG_DWORD /d 1 /f >nul 2>&1 echo Locating and uninstalling Edge... :: חיפוש קובץ ההתקנה בתיקיית המערכת והרצת הסרה כפויה cd /d "C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application" 2>nul for /f "delims=" %%i in ('dir /b /ad ^| findstr /r "^[0-9]"') do ( if exist "%%i\Installer\setup.exe" ( echo Found version %%i - Uninstalling... cd "%%i\Installer" setup.exe --uninstall --system-level --verbose-logging --force-uninstall goto :end ) ) :end echo Process finished. Microsoft Edge should be removed and blocked from returning. pauseכמובן להפעיל כמנהל
-
אני שם לב שהדפדפן של מיקוסופט זולל לי את כל הכח מהמחשב אפילו שאני בכלל לא משתמש בו הצלחתי להשבית אותו דרך הפקודות אבל זה חוזר כל פעם שמפעלים מחדש או שיש עדכונים של ווינדס מה אפשר לעשות ואולי בכלל יש לי ווירוס קטלני שאיזה תוכנה שמבצע כריית מטבעות דיגיטלים דרך המחשב שלי

@motiz22 השבתה של תוכנות רקע מעצבנות לא עושים דרך מנהל המשימות אלא עם כלי כמו autoruns
מנהל המשימות מציג רק את תיקיית startup ומפתחות רגיסטרי ממקומות מצומצמיםלגבי הבעיה הספציפית כאן - זה לא ממש יעזור כי יש הרבה מאוד טריגרים שמפעילים את edge אז הסרה היא אולי הפתרון היחיד
יש אופציה שכדאי לבטל - בהגדרות של edge -> מערכת וביצועים >- מערכת >- האצת הפעלה \ הפעלה ברקע (בערך - המחשב שלי באנגלית אז לא סגור על איך זה כתוב בעברית)
בכל אופן שים לב שצריכה כל כך גבוהה של משאבי המחשב היא חריגה ועלולה להצביע על וירוס כלשהו (אולי תוסף זדוני) -
@motiz22 השבתה של תוכנות רקע מעצבנות לא עושים דרך מנהל המשימות אלא עם כלי כמו autoruns
מנהל המשימות מציג רק את תיקיית startup ומפתחות רגיסטרי ממקומות מצומצמיםלגבי הבעיה הספציפית כאן - זה לא ממש יעזור כי יש הרבה מאוד טריגרים שמפעילים את edge אז הסרה היא אולי הפתרון היחיד
יש אופציה שכדאי לבטל - בהגדרות של edge -> מערכת וביצועים >- מערכת >- האצת הפעלה \ הפעלה ברקע (בערך - המחשב שלי באנגלית אז לא סגור על איך זה כתוב בעברית)
בכל אופן שים לב שצריכה כל כך גבוהה של משאבי המחשב היא חריגה ועלולה להצביע על וירוס כלשהו (אולי תוסף זדוני)@מתכנת-חובב
לכן צריך דרך המתזמן. -
@מתכנת-חובב
לכן צריך דרך המתזמן. -
@מתכנת-חובב
לא דרך מנהל המשימות כי אין לו הרשאות.
או שהתכוונת להשבתה של המשימה? -
@מתכנת-חובב
לא דרך מנהל המשימות כי אין לו הרשאות.
או שהתכוונת להשבתה של המשימה? -
@יענקיH מחילה אבל לא הבנתי כלום ממה שכתבת או שלא הבנת מה שכתבתי
מנהל המשימות בהגדרה מיועד להיות ידידותי למשתמש ולכן הוא לא מציג כל מה שעולה באתחול ולכן משתמשים בתוכנות חיצוניות וזה מה שהמלצתי@מתכנת-חובב
אה.
דיברתי על ההרשאות.
לא משנה.
יש כלי מובנה לווינדוס שעושה את זה טוב לא?