בירור | איזה נגן הכי טוב מכל סדרת הM של אליאקספרס?
-
אין לי שום נסיון בנגנים מהסוג הזה באליאקספרס אני רוצה לקנות נגן מהסדרה הזאת ולהפוך אותו לכשר עם אפליקציית שירים יהודיים מתעדכנת עם וויפי (זינג למי שמכיר) איזה נגן הכי מתאים לזה?
-
אין לי שום נסיון בנגנים מהסוג הזה באליאקספרס אני רוצה לקנות נגן מהסדרה הזאת ולהפוך אותו לכשר עם אפליקציית שירים יהודיים מתעדכנת עם וויפי (זינג למי שמכיר) איזה נגן הכי מתאים לזה?
@מה-זה-משנה-אה m36
תקרא כאן -
@מה-זה-משנה-אה
m36
בפרט בגלל האחסון (אתה צריך הרבה כי זה מוריד לאחסון פנימי) -
@ezerphone יש יישום שעושה שהקבצים יעברו אוטומטי לכרטיס
אפשר להשתמש בו למטרה הזאת? -
@ezerphone יש יישום שעושה שהקבצים יעברו אוטומטי לכרטיס
אפשר להשתמש בו למטרה הזאת?@מה-זה-משנה-אה לא מכיר את זינג אבל @אלוף-תימן אמור לדעת
-
@אלוף תימן זה אמור לעבוד?
-
@אלוף תימן זה אמור לעבוד?
@מה-זה-משנה-אה תייגת לא נכון, צריך לשים - במקום רווח
-
@אלוף-תימן זה אמור לעבוד?
סתם ככה בלי המצב אופליין זה יעבוד?
אני יכול להסתדר בלי. -
@אלוף-תימן זה אמור לעבוד?
סתם ככה בלי המצב אופליין זה יעבוד?
אני יכול להסתדר בלי.@מה-זה-משנה-אה לא מכיר את זינג
-
@מה-זה-משנה-אה כתב בבירור | איזה נגן הכי טוב מכל סדרת הM של אליאקספרס?:
בהמשך לפוסט הזה ולפוסטים דומים נוספים עשיתי את זה
https://mitmachim.top/topic/94473/סקר-קניתם-יש-לכם-נגן-אנדרואיד-בואו-לעזור-לאחרים