עזרה | לא מצליח לפתוח קובץ ממכון כתר תורה
-
הורדתי קובץ מכתר תורה וזה יורד ואני מנסה לפתוח את זה וזה שולח שגיאה כזאת

@es0583292679 -

@es0583292679@יאיר-אלייצור זה MP3 או MP4
קבצים אחרים עובדים לך?? -

@es0583292679אולי זה פורמט WEBM, ואז אולי היישום הזה לא תואם לו (לפעמים או תמיד).
העצה הנכונה היא פשוט לעבוד עם VLC.
https://get.videolan.org/vlc/3.0.21/win32/vlc-3.0.21-win32.exe -
@צול-גאה MP3
@es0583292679 כתב בעזרה | לא מצליח להפתח קובץ ממכון כתר תורה:
אולי זה פורמט WEBM
מז'תמרת
-
@צול-גאה MP3
@es0583292679 כתב בעזרה | לא מצליח להפתח קובץ ממכון כתר תורה:
אולי זה פורמט WEBM
מז'תמרת
כנס להגדרות תצוגה של התיקיה, והגדר להציג סיומות קבצים, ואז תראה אם הסיומת היא לא MP4 או MP3 אלא כאומר - WEBM.
ואם אתה רוצה לקצר את הדרך, פשוט תתקין מה ששלחתי, VLC, ותפתח אותו באמצעותו, והכי טוב שתגדיר שזה תמיד ייפתח ככה.
תעדכן שהסתדר
. -
איפה ההגדרות?
-
י יאיר אלייצור סימן נושא זה כשאלה
-
איפה ההגדרות?
בכל וינדוס זה שונה, הנה למשל איך שזה אצלי:

בוינ11 זה שונה, תבקש ממישהו שיעלה לך צילום.
-
בווינדוס 11

-
יש לי ווינדוס 11 וזה כותב את זה ולכאורה זה נראה MP3

-
יש לי ווינדוס 11 וזה כותב את זה ולכאורה זה נראה MP3

שוב בפעם האחרונה, למרות שכבר הסברתי פעמיים בצורה מצוינת למדי.
הקובץ שלך 'נפתח' באמצעות תוכנת MP3, למרות שהוא לא!
אתה יודע מה? אולי תפתח את זה באמצעות תוכנת PDF? מה דעתך?סליחה על התקיפות, אבל הנה מה שקורה, אפילו ציינו על הדף שלך שזה 'לא נפתר'...
היה אחד שחיפש פתרון לרעב, הוא הסתובבב כמה ימים וחיפש פתרון, ניסו להסביר לו שצריך לאכול, אבל הוא עדין חיפש פתרון, אולי התעמלות, אולי שחיה, ואז הוא פתח במתמחים טופ שאלה, וסימנו את זה כ'לא נפתר'...
עד שבסוף הוא אכל! וראה זה פלא! הוא נהיה לא רעב! ורק אז יכלו לסמן את זה כנפתר...וכבר אמרתי לך פעמיים, וזהו הפעם השלישית, ואחרי זה אאלץ לא להתייחס יותר, מאחר ואתה יכול לקרוא שוב ושוב את מה שכתבתי לעכיל ואין צורך שאכתוב זאת שוב.
אתה צריך להתקין את תוכנת VLC, וללחוץ לחיצה ימנית על הקבץ הנ"ל, ולבחר ו'מאפיינים', שזה האחרון ברשימה, ואז למעלה להחליף את התוכנה שפותחת אותו, ל- VLC!...
ואז תראה את הפלא איך שזה נפתר!ואז גם יוכלו להוריד את התגית המגוחכת למעלה של ה'לא נפתר'!
אין לי מה להוסיף, הדברים כל כך פשוטים, הבעיה ופתרונה, זה ספר עשרה חלקים שאולי מישהו יוציא בסוף, על מה נפתר ומה 'לא נפתר'.