שאלה | שימוש בqin f22 לא פרו ללא גרסה, ריאלי?
-
שלום,
אני חושב על להזמין מאלי אאקספרס את הqin f22 לא פרו, ופשוט להוריד את כל האפליקציות הבעיתיות דרך adb, וכמה שאלות בנושא:-
למישהו יש ניסיון בצורה הנ"ל? עם מכשירים כמו גלקסי וכו' הלך לי ממש בקלות השאלה אם פה גם הכל יזרום?
-
אם אני אקנה ללא שירותי גוגל זה ישנה במשהו?
-
האם אצטרך להתקין מקלדת יעודית או משהו כזה לשימוש בעברית? (בדף המוצר כתוב שיש רק סימונים בעברית על המקלדת)
-
volte? - כלומר יהיה קליטה דור 4? התרעות פיקוד העורף?
-
נכון לעכשיו אין לי צורך בשינוי imei
תודה רבה לכל העוזרים!
-
-
שלום,
אני חושב על להזמין מאלי אאקספרס את הqin f22 לא פרו, ופשוט להוריד את כל האפליקציות הבעיתיות דרך adb, וכמה שאלות בנושא:-
למישהו יש ניסיון בצורה הנ"ל? עם מכשירים כמו גלקסי וכו' הלך לי ממש בקלות השאלה אם פה גם הכל יזרום?
-
-
האם אצטרך להתקין מקלדת יעודית או משהו כזה לשימוש בעברית? (בדף המוצר כתוב שיש רק סימונים בעברית על המקלדת)
-
volte? - כלומר יהיה קליטה דור 4? התרעות פיקוד העורף?
-
נכון לעכשיו אין לי צורך בשינוי imei
תודה רבה לכל העוזרים!
@יהונתןב כתב בשאלה | שימוש בqin f22 לא פרו ללא גרסה, ריאלי?:
כן, בקלות.
תלוי אם אתה הולך להשתמש באפליקציות של גוגל או לא.
אמור להיות עברית בגירסא וגם במקלדת.
עברית על המקשים זה מייקר את המחיר.volte? - כלומר יהיה קליטה דור 4? התרעות פיקוד העורף?
לא ניתן לדעת בוודאות מראש.
רק אל תשכח שלמכשיר הזה אין חיישן קירבה.
-
-
@יהונתןב כתב בשאלה | שימוש בqin f22 לא פרו ללא גרסה, ריאלי?:
כן, בקלות.
תלוי אם אתה הולך להשתמש באפליקציות של גוגל או לא.
אמור להיות עברית בגירסא וגם במקלדת.
עברית על המקשים זה מייקר את המחיר.volte? - כלומר יהיה קליטה דור 4? התרעות פיקוד העורף?
לא ניתן לדעת בוודאות מראש.
רק אל תשכח שלמכשיר הזה אין חיישן קירבה.
-
@נוחעם-FM תודה רבה על התשובות,
לגבי דור 4 אי אפשר לדעת מראש? כלומר יש מצב שאקנה טלפון ב200 שקל+ ולא יהיה קליטה כי תיכף דור 3 נעלם?
פשוט קניתי מכשיר כזה מדיין תקשרות והגרסה לדעתי ממש גרועה.@יהונתןב כתב בשאלה | שימוש בqin f22 לא פרו ללא גרסה, ריאלי?:
לגבי דור 4 אי אפשר לדעת מראש? כלומר יש מצב שאקנה טלפון ב200 שקל+ ולא יהיה קליטה כי תיכף דור 3 נעלם?
כן, א''א לדעת בוודאות.
פשוט קניתי מכשיר כזה מדיין תקשרות והגרסה לדעתי ממש גרועה.
תפנה אליהם...