דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. בניית ופיתוח אפליקציות
  4. תוצרת הבנייה
  5. להורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא)

להורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר תוצרת הבנייה
7 פוסטים 4 כותבים 96 צפיות 7 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אהל יהודה
    כתב נערך לאחרונה על ידי אהל יהודה

שלום לחברי הפורום היקרים!

אחרי תקופה של פיתוח וחשיבה, אני שמח לשתף אתכם בגרסה הראשונית (Beta) של אפליקציה חדשה שבניתי לאנדרואיד בשם "נטינט" (NetiNet).

הרעיון מאחורי האפליקציה הוא מנגנון "גישה מותנית" (Conditional Access) – חסימה חכמה שעובדת בלי שתצטרכו לגעת בה:
    האפליקציה בודקת ברקע את הרשת שאליה אתם מחוברים (דרך שרתי נטפרי).

אם היא מזהה שאתם גולשים על רשת נטפרי (Wi-Fi או סים) – האינטרנט פתוח וזורם כרגיל.

אם התחברתם בטעות (או שלא בטעות...) לרשת פרוצה – האפליקציה מזהה את זה תוך 3 שניות, מרימה מיד VPN פנימי שחוסם את כל תעבורת הרשת (IPv4 + IPv6 + DNS) לחלוטין!

🛡️ הפיצ'רים המרכזיים של נטינט:

מנגנון חסימת רשת חכם: סורק ברקע ומונע גלישה ברשתות שאינן נטפרי.

הגנה קשוחה מפני הסרה: משלבת מנהל התקן (Device Admin) + שירות נגישות (Accessibility) שמעיף החוצה כל מי שמנסה להסיר את האפליקציה, למחוק נתונים, או לעצור אותה דרך ההגדרות או מסירי אפליקציות.

מסלולי אבטחה: אפשרות לנעילה עם סיסמה אישית, או "נעילה תמידית" אגרסיבית (ללא אפשרות הסרה דרך האפליקציה).

חסימה כירורגית: הנגישות לא חוסמת לכם את כל הגדרות המכשיר, אלא "עומדת על המשמר" וקופצת רק אם מנסים לגעת בהגדרות של נטינט עצמה.

סימן מים: התראה קבועה בוילון המאשרת שהמכשיר מוגן.

⚠️ שימו לב - אזהרת בטא קריטית:
    האפליקציה עדיין בשלבי פיתוח ובדיקות מעבדה (QA). עוד לא בדקתי אותה עד הסוף על כל סוגי המכשירים והרשתות. אני מעלה אותה לפה כדי לקבל מכם, המקצוענים, פידבק, הערות, הצעות לשיפור, ודיווח על באגים.
    (חשוב: אל תבחרו ב"נעילה תמידית" על מכשיר ראשי לפני שווידאתם שהכל עובד לכם חלק, כי קשה מאוד להסיר אותה אחר כך!)

אשמח לשמוע את דעתכם!
    מצורף קובץ ה-APK להתקנה.
    https://drive.google.com/file/d/1-NeRsnhC2au4YRje5Y_J17nHSYvpYLRY*********/view?usp=sharing

עריכה: בשביל גוגל אוספתי זיפ [הסיסמה 1234] https://drive.google.com/file/d/1xBjcxjFaulJip3FrBZviYImW7mw*****Q22p8/view?usp=sharing

נ.ב עד כאן נוסח הבינה המלאכותית, מכאן והילך אני כותב: אני לא מומחה גדול בתחום ואני נכנס למקום שיש הרבה אנשים אם זה יהא טוב ומצויין אשמח אם לא אז אצטער, רק אנא על תרדו עלי סתם....
    ועוד דבר אפשר להסיר את זה בדרכים שידועות למסירים של תוכנות וחסימות,

ואם יחסם הקובץ מצורף לשליחת בקשת גישה https://drive.google.com/file/d/1zC1yM16lPTygnAhO4tYFBAC3H5BT3xSx/view?usp=sharing

קראנץ' ונילהק יוסי מחשביםי 2 תגובות תגובה אחרונה
    10
    • א אהל יהודה

אחרי תקופה של פיתוח וחשיבה, אני שמח לשתף אתכם בגרסה הראשונית (Beta) של אפליקציה חדשה שבניתי לאנדרואיד בשם "נטינט" (NetiNet).

הרעיון מאחורי האפליקציה הוא מנגנון "גישה מותנית" (Conditional Access) – חסימה חכמה שעובדת בלי שתצטרכו לגעת בה:

אם היא מזהה שאתם גולשים על רשת נטפרי (Wi-Fi או סים) – האינטרנט פתוח וזורם כרגיל.

אם התחברתם בטעות (או שלא בטעות...) לרשת פרוצה – האפליקציה מזהה את זה תוך 3 שניות, מרימה מיד VPN פנימי שחוסם את כל תעבורת הרשת (IPv4 + IPv6 + DNS) לחלוטין!

הגנה קשוחה מפני הסרה: משלבת מנהל התקן (Device Admin) + שירות נגישות (Accessibility) שמעיף החוצה כל מי שמנסה להסיר את האפליקציה, למחוק נתונים, או לעצור אותה דרך ההגדרות או מסירי אפליקציות.

מסלולי אבטחה: אפשרות לנעילה עם סיסמה אישית, או "נעילה תמידית" אגרסיבית (ללא אפשרות הסרה דרך האפליקציה).

חסימה כירורגית: הנגישות לא חוסמת לכם את כל הגדרות המכשיר, אלא "עומדת על המשמר" וקופצת רק אם מנסים לגעת בהגדרות של נטינט עצמה.

האפליקציה עדיין בשלבי פיתוח ובדיקות מעבדה (QA). עוד לא בדקתי אותה עד הסוף על כל סוגי המכשירים והרשתות. אני מעלה אותה לפה כדי לקבל מכם, המקצוענים, פידבק, הערות, הצעות לשיפור, ודיווח על באגים.
      (חשוב: אל תבחרו ב"נעילה תמידית" על מכשיר ראשי לפני שווידאתם שהכל עובד לכם חלק, כי קשה מאוד להסיר אותה אחר כך!)

אשמח לשמוע את דעתכם!
      מצורף קובץ ה-APK להתקנה.
      https://drive.google.com/file/d/1-NeRsnhC2au4YRje5Y_J17nHSYvpYLRY*********/view?usp=sharing

עריכה: בשביל גוגל אוספתי זיפ [הסיסמה 1234] https://drive.google.com/file/d/1xBjcxjFaulJip3FrBZviYImW7mw*****Q22p8/view?usp=sharing

נ.ב עד כאן נוסח הבינה המלאכותית, מכאן והילך אני כותב: אני לא מומחה גדול בתחום ואני נכנס למקום שיש הרבה אנשים אם זה יהא טוב ומצויין אשמח אם לא אז אצטער, רק אנא על תרדו עלי סתם....

ואם יחסם הקובץ מצורף לשליחת בקשת גישה https://drive.google.com/file/d/1zC1yM16lPTygnAhO4tYFBAC3H5BT3xSx/view?usp=sharing

קראנץ' ונילהק מנותק
      קראנץ' ונילהק מנותק
      קראנץ' ונילה
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אהל-יהודה
      תודה רבה! נחוץ ביותר אולי צריך לקוא לזה "ווייפרי לאנדרואיד"

א ע"ה דכו"עע 2 תגובות תגובה אחרונה
      1
      • קראנץ' ונילהק קראנץ' ונילה

@אהל-יהודה

א מנותק
        א מנותק
        אהל יהודה
        כתב נערך לאחרונה על ידי יוסי מחשבים

@קראנץ-ונילה דבר ראשון אני רוצה כמה שיבדקו ויראו שזה עובד בכל סוגי המכשירים,
        וכעת אני עובד על וויפרי 3 לאנדרואיד [דהיינו שלא יהיה אפשר כל אינטרנט רק אתרים מצומצמים, אני לא יודע איך יהא אפשר את כל האתרים במסלול הכי פתוח צריך לחשוב על זה].

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • קראנץ' ונילהק קראנץ' ונילה

@אהל-יהודה

ע"ה דכו"עע מנותק
          ע"ה דכו"עע מנותק
          ע"ה דכו"ע
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):

ווייפרי לאנדרואיד

השם תפוס כבר, גם וויפרי וגם וויפרי לאנדרואיד

יוסי מחשביםי תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@קראנץ-ונילה כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):

ווייפרי לאנדרואיד

השם תפוס כבר, גם וויפרי וגם וויפרי לאנדרואיד

יוסי מחשביםי מנותק
            יוסי מחשביםי מנותק
            יוסי מחשבים
            צוות פיקוח
            כתב נערך לאחרונה על ידי
            פוסט זה נמחק!
            תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • א אהל יהודה

אשמח לשמוע את דעתכם!
              מצורף קובץ ה-APK להתקנה.

יוסי מחשביםי מנותק
              יוסי מחשביםי מנותק
              יוסי מחשבים
              צוות פיקוח
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אהל-יהודה מה זה "נטינט"? אם כבר "נטונט" (NetoNet)

קראנץ' ונילהק תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • יוסי מחשביםי יוסי מחשבים

@אהל-יהודה מה זה "נטינט"? אם כבר "נטונט" (NetoNet)

קראנץ' ונילהק מנותק
                קראנץ' ונילהק מנותק
                קראנץ' ונילה
                כתב נערך לאחרונה על ידי
                פוסט זה נמחק!
                תגובה 1 תגובה אחרונה
                0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון