להורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא)
-
@אהל-יהודה אחי! אפשר פשוט להכנס להגדרות VPN ולמחוק אותו גם כשהאפליקציה מוגדרת כמנהל מכשיר!
ואז אין שום חסימה...
עוד דבר ניראה לי לא חסום האפשרות איפוס בהגדרות...@נוחעם-FM כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
אחי! אפשר פשוט להכנס להגדרות VPN ולמחוק אותו גם כשהאפליקציה מוגדרת כמנהל מכשיר!
ואז אין שום חסימה...
עוד דבר ניראה לי לא חסום האפשרות איפוס בהגדרות...אדרבה! תדריך אותך מנסיונו, כך שהוא יצליח ליצור אפליקצייה שבאמת חוסמת גלישה שאינה מסוננת!
זה דבר שיהיה מאוד שימושי אצל רבים! -
@אהל-יהודה כדי שתוסיף ניהול באפליקציה כגון הוספת אתרים וחסימה או פתיחה על ידי קוד
וגם חיפוש אתר ואם הוא לא נימצה ברשימה של הפתוחה אז צריך להקיש קוד וגם תוסיף קיצור למייל דרייב גוגל צ'אט וכו' וכן אפשר לחסום אותם או פתיחה על ידי קוד -
@נוחעם-FM כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
אחי! אפשר פשוט להכנס להגדרות VPN ולמחוק אותו גם כשהאפליקציה מוגדרת כמנהל מכשיר!
ואז אין שום חסימה...
עוד דבר ניראה לי לא חסום האפשרות איפוס בהגדרות...אדרבה! תדריך אותך מנסיונו, כך שהוא יצליח ליצור אפליקצייה שבאמת חוסמת גלישה שאינה מסוננת!
זה דבר שיהיה מאוד שימושי אצל רבים!@יאיר-דניאל לי אין ניסיון בזה. אבל ברור זאת הסיבה שכתבתי.
אם היה לו צ'אט לא הייתי כותב פה אלא באישי.
נראה לי שאפשרי לסדר את זה אבל אין לי מושג איך.
יש איזו חסימה בפורום שמבוססת VPN זכור לי אבל אני לא זוכר איזו...
אולי המפתח שלה יוכל לעזור. -
@יאיר-דניאל לי אין ניסיון בזה. אבל ברור זאת הסיבה שכתבתי.
אם היה לו צ'אט לא הייתי כותב פה אלא באישי.
נראה לי שאפשרי לסדר את זה אבל אין לי מושג איך.
יש איזו חסימה בפורום שמבוססת VPN זכור לי אבל אני לא זוכר איזו...
אולי המפתח שלה יוכל לעזור. -
@נוחעם-FM תודה רבה,
אני לא הצלחתי להבין איך אתה מסיר מה יש בVPN יכול להיות שאנחנו לא על אותה גירסה,
ואם הבנתי מה אתה מכוון נראה לי חלק מגירסאות היה חסום האפשרות לגעת שם,
תכלס' אני מתלבט אם זה בסדר שכל בחור עם נגן יוכל להיכנס לאמס@אהל-יהודה כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
אני מתלבט אם זה בסדר שכל בחור עם נגן יוכל להיכנס לאמס
אני חושב שכן
-
@אפרים-ד כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
ויש גם אצל אייבלוק ואין לי מושג מה החידוש הגדול פה...
אצל אייבלוק אפשר להגדיר גלישה רק דרך רשת נטפרי? לא הכרתי!
-
@אפרים-ד כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
ויש גם אצל אייבלוק ואין לי מושג מה החידוש הגדול פה...
אצל אייבלוק אפשר להגדיר גלישה רק דרך רשת נטפרי? לא הכרתי!
-
@יאיר-דניאל זה היה המטרה שלי שיהא אפשר דרך נטפרי וזה מה שעשיתי בקובץ הראשון גירסה 1.0.0 ואחרי זה אמרתי למה שלא יהא אפשר על חשבון האטבוס קצת ועשיתי 1.4.0..... אני עדיין מחכה ל @נוחעם-fm לשמוע מה בדיוק קרא אצלו
@אהל-יהודה רווח לפני תיוג.
-
יש אצלי וויפרי... ויש גם אצל אייבלוק ואין לי מושג מה החידוש הגדול פה...
תכלס' אתה צודק.
נראה לי שהפואנטה פה היא שזה רק ווייפרי בלי עוד מלא מלא הגדרות להגדיר... -
יש אצלי וויפרי... ויש גם אצל אייבלוק ואין לי מושג מה החידוש הגדול פה...
תכלס' אתה צודק.
נראה לי שהפואנטה פה היא שזה רק ווייפרי בלי עוד מלא מלא הגדרות להגדיר... -
@יאיר-דניאל זה היה המטרה שלי שיהא אפשר דרך נטפרי וזה מה שעשיתי בקובץ הראשון גירסה 1.0.0 ואחרי זה אמרתי למה שלא יהא אפשר על חשבון האטבוס קצת ועשיתי 1.4.0..... אני עדיין מחכה ל @נוחעם-fm לשמוע מה בדיוק קרא אצלו
-
@אהל-יהודה כשהאפליקציה מוגדרת אתה יכול להכנס להגדרות VPN?
אם כן אין שום חסימה.... -
@נוחעם-FM כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
VPN
נניח ואני יכול להיכנס אז מה אני עושה
-
@אהל-יהודה זה מה שהוא כתב שגם בחסימה שלו וגם באייבלוק יש ווייפרי לאנדרואיד