להורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא)
-
@אהל-יהודה אני חושב שהכי טוב ונוח תעלה את האפליקציה לפורום במקום לדרייב זה לא שוקל הרבה בכלל ותעלה אחד עם סיומת ap לאלה עם הנטפרי ואחד רגיל עם סיומת apk
-
בס''ד
עשיתי בתוך האפליקציה של נטינט רשימה של אתרים שעובדים גם באינטרנט לא נטפרי,
דהינו אינטרנט נטפרי הכל פתוח, אינטרנט לא נטפרי האתרים הספציפים בתוך הנטינט פתוחים,
ועשתי שמה שפתוח זה תורני כמו אוצר החכמה המקוון ודרשו ופרומים כמו מתמחים טופ ופורום לתורה וחדשות כמו אמס,
עכשיו הם פתוחים רגיל אבל אי אפשר לעבור מהם למקומות אחרים כלל אפילו חיפוש גוגל לא עובד שם,
ולצד זאת יש אתרי תחבורה כמו רב קו רכבת ישראל וכל חברות האוטבוסים שלא פתוח תמונות או קבצים להורדה,
וברגע שהוא מזה שחזרת לנטפרי שוב הכל נפתח מחדש,
אני לא מעלה את זה עדיין, כי אני מחכה לשמוע מאלה שהתקינו את הגירסה שהעלתי, וגם כי אני רוצה שזה יהא חסום דרך המחשב כמו כידרואיד ואילטוק שלא יהא אפשר להסיר בצורות קלות [מי שלא יודע יכול להסתפק באפליקציה הזאת אבל אני עושה בשביל מי שכן יודע...] -
בס''ד
עשיתי בתוך האפליקציה של נטינט רשימה של אתרים שעובדים גם באינטרנט לא נטפרי,
דהינו אינטרנט נטפרי הכל פתוח, אינטרנט לא נטפרי האתרים הספציפים בתוך הנטינט פתוחים,
ועשתי שמה שפתוח זה תורני כמו אוצר החכמה המקוון ודרשו ופרומים כמו מתמחים טופ ופורום לתורה וחדשות כמו אמס,
עכשיו הם פתוחים רגיל אבל אי אפשר לעבור מהם למקומות אחרים כלל אפילו חיפוש גוגל לא עובד שם,
ולצד זאת יש אתרי תחבורה כמו רב קו רכבת ישראל וכל חברות האוטבוסים שלא פתוח תמונות או קבצים להורדה,
וברגע שהוא מזה שחזרת לנטפרי שוב הכל נפתח מחדש,
אני לא מעלה את זה עדיין, כי אני מחכה לשמוע מאלה שהתקינו את הגירסה שהעלתי, וגם כי אני רוצה שזה יהא חסום דרך המחשב כמו כידרואיד ואילטוק שלא יהא אפשר להסיר בצורות קלות [מי שלא יודע יכול להסתפק באפליקציה הזאת אבל אני עושה בשביל מי שכן יודע...] -
@אהל-יהודה התקנתי והגדרתי לנטפרי בלבד.
נתתי הרשאות נגישות ומנהל מכשיר.
קפצה הודעה האפליקציה הוגדרה בהצלחה ואז מייד קרסה.
והיה אפשר להסיר את ההרשאות.
Qin f21 pro עם dumbdroid (אנדרואיד 14)
ניסיתי שוב קורה אותו דבר.@נוחעם-FM תודה רבה סוף סוף מישהו בודק, אני יבדוק את זה תודה, [אני עם גירסה יותר ישנה]
רק אנחנו מדברים על הקובץ הזה נטינט 1.0.ap נכון?
והנה אם יש לך כח תנסה את הגירסה החדשה שלי נטינט 1.4.0.ap תודה רבה -
@נוחעם-FM תודה רבה סוף סוף מישהו בודק, אני יבדוק את זה תודה, [אני עם גירסה יותר ישנה]
רק אנחנו מדברים על הקובץ הזה נטינט 1.0.ap נכון?
והנה אם יש לך כח תנסה את הגירסה החדשה שלי נטינט 1.4.0.ap תודה רבה -
שלום לחברי הפורום היקרים!
אחרי תקופה של פיתוח וחשיבה, אני שמח לשתף אתכם בגרסה הראשונית (Beta) של אפליקציה חדשה שבניתי לאנדרואיד בשם "נטינט" (NetiNet).
הרעיון מאחורי האפליקציה הוא מנגנון "גישה מותנית" (Conditional Access) – חסימה חכמה שעובדת בלי שתצטרכו לגעת בה:
האפליקציה בודקת ברקע את הרשת שאליה אתם מחוברים (דרך שרתי נטפרי).אם היא מזהה שאתם גולשים על רשת נטפרי (Wi-Fi או סים) – האינטרנט פתוח וזורם כרגיל.
אם התחברתם בטעות (או שלא בטעות...) לרשת פרוצה – האפליקציה מזהה את זה תוך 3 שניות, מרימה מיד VPN פנימי שחוסם את כל תעבורת הרשת (IPv4 + IPv6 + DNS) לחלוטין!
️ הפיצ'רים המרכזיים של נטינט:מנגנון חסימת רשת חכם: סורק ברקע ומונע גלישה ברשתות שאינן נטפרי.
הגנה קשוחה מפני הסרה: משלבת מנהל התקן (Device Admin) + שירות נגישות (Accessibility) שמעיף החוצה כל מי שמנסה להסיר את האפליקציה, למחוק נתונים, או לעצור אותה דרך ההגדרות או מסירי אפליקציות.
מסלולי אבטחה: אפשרות לנעילה עם סיסמה אישית, או "נעילה תמידית" אגרסיבית (ללא אפשרות הסרה דרך האפליקציה).
חסימה כירורגית: הנגישות לא חוסמת לכם את כל הגדרות המכשיר, אלא "עומדת על המשמר" וקופצת רק אם מנסים לגעת בהגדרות של נטינט עצמה.
סימן מים: התראה קבועה בוילון המאשרת שהמכשיר מוגן.
️ שימו לב - אזהרת בטא קריטית:
האפליקציה עדיין בשלבי פיתוח ובדיקות מעבדה (QA). עוד לא בדקתי אותה עד הסוף על כל סוגי המכשירים והרשתות. אני מעלה אותה לפה כדי לקבל מכם, המקצוענים, פידבק, הערות, הצעות לשיפור, ודיווח על באגים.
(חשוב: אל תבחרו ב"נעילה תמידית" על מכשיר ראשי לפני שווידאתם שהכל עובד לכם חלק, כי קשה מאוד להסיר אותה אחר כך!)אשמח לשמוע את דעתכם!
מצורף קובץ ה-APK להתקנה.
עריכה: נטינט 1.0 - עותק.ap להוסיף Kעריכה: אוספתי זיפ [הסיסמה 1234] https://drive.google.com/file/d/1xBjcxjFaulJip3FrBZviYImW7mw*****Q22p8/view?usp=sharing
נ.ב עד כאן נוסח הבינה המלאכותית, מכאן והילך אני כותב: אני לא מומחה גדול בתחום ואני נכנס למקום שיש הרבה אנשים אם זה יהא טוב ומצויין אשמח אם לא אז אצטער, רק אנא על תרדו עלי סתם....
ועוד דבר אפשר להסיר את זה בדרכים שידועות למסירים של תוכנות וחסימות,אם זה אפשרי שיהיה אפשרות ליתחבר לכל רשת אבל שיהיה אפשר לחסום אתרים מסוימים ופתחו אתרים וכל מה שלא הגדיר יפתח על ידי קוד אני חושב זה מאוד יועיל תודה רבה
-
אם זה אפשרי שיהיה אפשרות ליתחבר לכל רשת אבל שיהיה אפשר לחסום אתרים מסוימים ופתחו אתרים וכל מה שלא הגדיר יפתח על ידי קוד אני חושב זה מאוד יועיל תודה רבה
-
@מחובר-23 זה ממש כך, [בגירסה 1.4] אני מחכה כבר שיבדקו את זה, [וימצאו באגים.......] אני בדקתי וזה משהו משהו.
-
@מחובר-23 ממש כך, לא הספקתי לעבור על זה בודאות גמורה שאין באגים ח''ו אבל השתמשתי בגירסה שעשיתי שבטוחה בנטפרי שזה לא נטפרי וניסתי להגיע לדברים אחרים ולא הצלחתי,
ככל שיהא ביקוש אני אוסיף עוד אתרים, לבנתיים יש את מה שאתה יכול לראות שכתבתי לפני כמה הודעות על הגירסה החדשה.
-
@מחובר-23 ממש כך, לא הספקתי לעבור על זה בודאות גמורה שאין באגים ח''ו אבל השתמשתי בגירסה שעשיתי שבטוחה בנטפרי שזה לא נטפרי וניסתי להגיע לדברים אחרים ולא הצלחתי,
ככל שיהא ביקוש אני אוסיף עוד אתרים, לבנתיים יש את מה שאתה יכול לראות שכתבתי לפני כמה הודעות על הגירסה החדשה.
@אהל-יהודה התקנתי את המעודכנת עוד לא בדקתי את רמת החסימה עצמה.
בפועל לא היה לי אינטרנט בכלל למרות שאני בנטפרי עכשיו.
שניה אחת היה כתוב זוהה נטפרי הגלישה פתוחה - ובפועל לא היה גלישה.
ושמחה אחת אח''כ היה כתוב לא זוהתה רשת נטפרי נטינט מופעל. ולא עבד גם באתרים שבנטינט.
אני יבדוק עוד ויעדכן -
ושמחה אחת אח''כ היה כתוב לא זוהתה רשת נטפרי נטינט מופעל. ולא עבד גם באתרים שבנטינט.
אני יבדוק עוד ויעדכן -
אני יבדוק עוד ויעדכן@נוחעם-FM בדקתי [לא אכחד AI מיקצועי] וגירסה 14 לא מאפשרת את הפטנט של הנגישות אלא א''כ אתה מגדיר ''אפשר הגדרות מוגבלות'' ויכול להיות שגם זה לא יעזור, אבל עוד מעט בס''ד אני מעלה אפשרות להתקנה חיצונית ואז בס''ד לא יהא אפשר להסיר בלי קוד ולא יהא צריך את המשחקים של נגישות וכדו' ,
נ.ב מי שיכול להעלות צילומי מסך אשמח
-
@אהל-יהודה
כדי שתוסיף בחסימה השניה שגם היה אפשר לשנות מסלול על ידי קוד -
@אהל-יהודה
כדי שתוסיף בחסימה השניה שגם היה אפשר לשנות מסלול על ידי קוד -
@אהל-יהודה פשוט לא כתוב שם ...
-
@נוחעם-FM בדקתי [לא אכחד AI מיקצועי] וגירסה 14 לא מאפשרת את הפטנט של הנגישות אלא א''כ אתה מגדיר ''אפשר הגדרות מוגבלות'' ויכול להיות שגם זה לא יעזור, אבל עוד מעט בס''ד אני מעלה אפשרות להתקנה חיצונית ואז בס''ד לא יהא אפשר להסיר בלי קוד ולא יהא צריך את המשחקים של נגישות וכדו' ,
נ.ב מי שיכול להעלות צילומי מסך אשמח
@אהל-יהודה כתב בלהורדה | [שיתוף] אפליקציית "נטינט" (NetiNet) - חסימה חכמה ואוטומטית לנטפרי (בטא):
אפשר הגדרות מוגבלות'
נראה לך שאני לא יודע?
נתתי הרשאות...
בכו''א הגירסא השניה אפי'
לא מנסה לחסום אותי מלהסיר הרשאות ניהול.
תוסיף פקודת adb אחרת זה לא יעבוד.וכמובן תוסיף אימות קוד...
שיצטרכו לכתוב אותו פעמיים כדי שבטוח לא יהיו טעויות. -
@אהל-יהודה פשוט לא כתוב שם ...
בס''ד
גירסה 1.4.0 להתקנה עי המחשב, בצורה שמתקנים כידרואיד, ||לא היה לי כח לעשות אתר ממש או תוכנה|| לוקחים את הקובץ הזה NetiNet_Installer.zip
ומחלצים,
מוחקים כל שירותי גוגל במכשיר [או חסימה אחרת ברמת ניהול מכשיר]
מפעילים במצב מפתחים ניפוי באגים,
מפעלים את הקובץ הזה Install_NetiNet
ולוחצים פעם אחת אנטר, וזהו,- החסרונות בגירסה הזאת
1 עדיין צריך בתוך המכשיר לאשר נגישות
2 אי אפשר לשנות לבנתיים מסלול אחר באמצע,
- חסרנות נוספים אדע בהמשך......-
אבקש לא לעשות חסימה בלי קוד דרך המחשב כי זה קשה או בלתי אפשרי להסרה, ואם בסוף יהא תקלה בגירסת בטא זו לא תוכלו לעשות חסימה אחרת,
- החסרונות בגירסה הזאת
-
בס''ד
גירסה 1.4.0 להתקנה עי המחשב, בצורה שמתקנים כידרואיד, ||לא היה לי כח לעשות אתר ממש או תוכנה|| לוקחים את הקובץ הזה NetiNet_Installer.zip
ומחלצים,
אבקש לא לעשות חסימה בלי קוד דרך המחשב כי זה קשה או בלתי אפשרי להסרה, ואם בסוף יהא תקלה בגירסת בטא זו לא תוכלו לעשות חסימה אחרת,
@אהל-יהודה תוסיף עין ליראות את הסיסמה אם כתבתה טוב או לא ולשנות
- החסרונות בגירסה הזאת
-
@אהל-יהודה תוסיף עין ליראות את הסיסמה אם כתבתה טוב או לא ולשנות
-
בס''ד
ומחלצים,
- החסרונות בגירסה הזאת