מסך מגע התקלקל
-
שלום וברכה נשבר לי בפלאפון המסך מגע ואני רוצה לחלץ את האנשי קשר יש למישהו תוכנה שאוכל לחבר למחשב כולל הדרכה זה חשוב לי המידע שיש שם תודה
זה הפלאפון מצו"ב תמונה סמסונג s3370
-
@עולה-במסילה תנסה לחבר עם בלוטות' למחשב [אם תצליח בלי גישה למסך ?!...] ויש שם אופציה להעביר אנשי קשר למחשב
-
@עולה-במסילה אם אתה בקטע של תיקון עצמי זה ממש לא יצא יקר... יש לך כאן בכמה גרושים כולל משלוח לארץ
-
@יהושע-זופניק אמר במסך מגע התקלקל:
@עולה-במסילה תנסה לחבר עם בלוטות' למחשב [אם תצליח בלי גישה למסך ?!...] ויש שם אופציה להעביר אנשי קשר למחשב
אין לי מסך אני לא יכול להפעיל בלוטות'
-
@שלמה-ווייס תודה רבה אבל אני לא מחפש לתקן אותתו כי זה לא בשביל הידיים שלי אני ס"ה מבקש לחלוב אתכל המידע שיש בו
-
@עולה-במסילה תנסה למצוא מישהו שיש לו עדיין כזה פלאפון (אולי בבוידם) ותחליף מסך או שתבקש ממישהו זה ממש קל ותעביר את האנשי קשר
-
@מוטי-ברנד אמר במסך מגע התקלקל:
@עולה-במסילה תנסה למצוא מישהו שיש לו עדיין כזה פלאפון (אולי בבוידם) ותחליף מסך או שתבקש ממישהו זה ממש קל ותעביר את האנשי קשר
עיין לעיל במה שנכתב לשלמה וייס
-
@עולה-במסילה אני ראיתי אבל בכל זאת תנסה לבקש ממישהו שיודע לעשות את זה זה בכלל לא מסובך אם זה בביתר אני יכול להחליף לך אם יש לך מסך
-
אין לי מסך ואגב איך היה הסגר אני לא באיזור בכלל
-
@עולה-במסילה אם זה ממש דחוף לך אז תעשה מאמץ להשיג מסך כי לא נראה לי שיש דרך אחרת
-
@עולה-במסילה עזוב, איפה אתה גר?
-
אני גר בבני ברק