בעיה | נוקיה 225 הרבה פעמים תקועה על 2G
-
שלום, יש לי נוקיה 225 ומשום מה היא הרבה פעמים תקועה על 2G, אפילו שיש קליטה של 4G טובה.
אלא אם כן אני מרענן את הקליטה בדרך כלשהי, למשל להדליק ולכבות מצב טיסה. (בימים אלה זה קריטי בשבילי בגלל ההתראות של פיקוד העורף...).
ואז הוא נשאר על 4G במשך זמן כלשהו (די ארוך), ומהרגע שהוא יורד שניה ל 2G הוא לא זז משם.מישהו נתקל בבעיה? מישהו יודע איך לפתור את זה?
תודה רבה! -
שלום, יש לי נוקיה 225 ומשום מה היא הרבה פעמים תקועה על 2G, אפילו שיש קליטה של 4G טובה.
אלא אם כן אני מרענן את הקליטה בדרך כלשהי, למשל להדליק ולכבות מצב טיסה. (בימים אלה זה קריטי בשבילי בגלל ההתראות של פיקוד העורף...).
ואז הוא נשאר על 4G במשך זמן כלשהו (די ארוך), ומהרגע שהוא יורד שניה ל 2G הוא לא זז משם.מישהו נתקל בבעיה? מישהו יודע איך לפתור את זה?
תודה רבה!@רפאל-vnkl סים ישן?
רק במכשיר הזה זה קורה? -
תודה רבה!@רפאל-vnkl איזה חברה?
-
תודה רבה!@רפאל-vnkl תגדיר לו שיהיה רק על דור 4
עדיין עושה בעיות? -
@רפאל-vnkl סים ישן?
רק במכשיר הזה זה קורה?@שניאור-שמח הסים בן בערך שנתיים, אני די בטוח שזה רק במכשיר הזה, ששמתי את הסים בשיאומי זה לא קרה
@הישבשר-המלומד 019
@מתכנת-חובב איך להגדיר לו שיהיה רק על דור 4?
-
@שניאור-שמח הסים בן בערך שנתיים, אני די בטוח שזה רק במכשיר הזה, ששמתי את הסים בשיאומי זה לא קרה
@הישבשר-המלומד 019
@מתכנת-חובב איך להגדיר לו שיהיה רק על דור 4?
@רפאל-vnkl בתפריט לחץ על הלחצן השמאלי העליון ובחר SIM כפול חכם תראה שם הגדרות SIM ותראה שם בחירת רשת (יכול להיות שהמילים יהיו שונות אבל זה הרעיון
-
@רפאל-vnkl בתפריט לחץ על הלחצן השמאלי העליון ובחר SIM כפול חכם תראה שם הגדרות SIM ותראה שם בחירת רשת (יכול להיות שהמילים יהיו שונות אבל זה הרעיון
@הישבשר-המלומד תודה בחרתי את הרשת של ה 4G. אבל הוא כתב בהתחלה "מחפש רשתות" אז זה אומר שזה יעבוד רק ברשתות הקרובות?
כלומר אם אני יהיה במקום אחר זה כבר לא יעבוד? -
@הישבשר-המלומד תודה בחרתי את הרשת של ה 4G. אבל הוא כתב בהתחלה "מחפש רשתות" אז זה אומר שזה יעבוד רק ברשתות הקרובות?
כלומר אם אני יהיה במקום אחר זה כבר לא יעבוד?@רפאל-vnkl לא חושב אבל יש שם גם בחירה אוטומטית זה ישים אותו תמיד על הרשת הכי גבוה שהוא ימצא