בעיה | המכשיר חדש ולא קולט שום סים
-
יש לי מכשיר חדש מאליאקספרס , ואין קליטה אפילו לשיחות לשום סים לפי מה שחיפשתי כאן ראיתי שאמרו למישהו להביא צילום מסך כשהוא מקיש *#06# ואני מצרף את צילום המסך .
אם צריך לשנות משהו בטלפון אשמח שאם אפשר ממי שיודע להביא לי את הדברים בצורה ברורה , תודה רבה!!!

-
יש לי מכשיר חדש מאליאקספרס , ואין קליטה אפילו לשיחות לשום סים לפי מה שחיפשתי כאן ראיתי שאמרו למישהו להביא צילום מסך כשהוא מקיש *#06# ואני מצרף את צילום המסך .
אם צריך לשנות משהו בטלפון אשמח שאם אפשר ממי שיודע להביא לי את הדברים בצורה ברורה , תודה רבה!!!

@קו-הרהיטים איזה מכשיר זה, אולי אין לו תדרים?
זה סים כשר או רגיל?
תיכנס להגדרות>רשתות ואינטרנט נראה מה כן נקלט, חו מזה תעשה חיפוש גוגל כדי לדעת מה APN של החברה ותמלא את הפרטים. -
כשאני נכנס אחרי ששמתי את הסים עלתה הודעה [ אשים אותה בתרגום לעברית ]
ואצרף עוד כמה תמונות מסך

-
כשאני נכנס אחרי ששמתי את הסים עלתה הודעה [ אשים אותה בתרגום לעברית ]
ואצרף עוד כמה תמונות מסך

@קו-הרהיטים קודם כל יש כאן נעילה של הסים שזה משהו אחר מסתם "לא נקלט", הסים נקלט מצוין, צריך להבין מה קרה בדיוק, ניסית להתקשר לסלקום?
מתוך ההודעה נראה שזה מכשיר של רילמי והנעילה קשורה משהו לאיזור, אולי זה משהו שמיועד למדינה אחרת נניח הודו או ארה"ב ומיועד דווקא לרשת של ווריזון וכדו' -
את הסים הכניס לי מישהו שמוכר של סלקום וטכנאי טלפונים רק מכיוון שהסים עבד בטלפונים אחרים אז הוא לא רצה לטפל בזה כי הוא אמר שזה בעייה במכשיר ולא בסים , וניסיתי גם בסים של 019 ולא נתן לי , מה אפשר לעשות , אולי יש איזה גירסה שאפשר להתקין וזה יעבוד?
-
את הסים הכניס לי מישהו שמוכר של סלקום וטכנאי טלפונים רק מכיוון שהסים עבד בטלפונים אחרים אז הוא לא רצה לטפל בזה כי הוא אמר שזה בעייה במכשיר ולא בסים , וניסיתי גם בסים של 019 ולא נתן לי , מה אפשר לעשות , אולי יש איזה גירסה שאפשר להתקין וזה יעבוד?
@קו-הרהיטים סליחה שאני מביא תשובה מג'מיני אז רק בתור עזרה ראשונה.
כשיבוא מישהו עם תשובה טובה יותר, נשמח לשמוע...
הוא הציע פשוט לפנות למוכר מאלי אקספרס, מאוד ייתכן שיש לו קוד לפתוח את הנעילה.
חוץ מזה אפשר לפנות למעבדה פה בארץ שיכולים לשחרר את זה- מידע לטכנאי (או לביצוע עצמי)
הפתיחה של המכשיר הזה מתבצעת באמצעות קוד ייחודי שמופק לפי מספר ה-IMEI של המכשיר. אם תלך לטכנאי, זה מה שהוא יעשה:
גישה לתפריט הנעילה: כדי להזין את הקוד, מחייגים בטלפון:
בגרסאות אנדרואיד ישנות: *#3988691#
בגרסת אנדרואיד 14: ##39326## או ##39324##
הזנת קוד: שם יופיע שדה להזנת קוד (Unlock Code) בן 16 ספרות.
- מה להגיד לטכנאי בטלפון?
תגיד לו: "יש לי Realme Note 50 עם נעילת רשת (Region Lock) מהסוג שמבקש קוד פתיחה של 16 ספרות. האם יש לכם גישה לשרת של Realme להוצאת קוד כזה?"
הערה חשובה: עלות של קוד כזה דרך טכנאי או אתר חיצוני נעה בדרך כלל בין 100 ל-200 ש"ח. המוכר מעליאקספרס ייתן לך אותו בחינם אם רק תשלח לו הודעה.
-
@קו-הרהיטים סליחה שאני מביא תשובה מג'מיני אז רק בתור עזרה ראשונה.
כשיבוא מישהו עם תשובה טובה יותר, נשמח לשמוע...
הוא הציע פשוט לפנות למוכר מאלי אקספרס, מאוד ייתכן שיש לו קוד לפתוח את הנעילה.
חוץ מזה אפשר לפנות למעבדה פה בארץ שיכולים לשחרר את זה- מידע לטכנאי (או לביצוע עצמי)
הפתיחה של המכשיר הזה מתבצעת באמצעות קוד ייחודי שמופק לפי מספר ה-IMEI של המכשיר. אם תלך לטכנאי, זה מה שהוא יעשה:
גישה לתפריט הנעילה: כדי להזין את הקוד, מחייגים בטלפון:
בגרסאות אנדרואיד ישנות: *#3988691#
בגרסת אנדרואיד 14: ##39326## או ##39324##
הזנת קוד: שם יופיע שדה להזנת קוד (Unlock Code) בן 16 ספרות.
- מה להגיד לטכנאי בטלפון?
תגיד לו: "יש לי Realme Note 50 עם נעילת רשת (Region Lock) מהסוג שמבקש קוד פתיחה של 16 ספרות. האם יש לכם גישה לשרת של Realme להוצאת קוד כזה?"
הערה חשובה: עלות של קוד כזה דרך טכנאי או אתר חיצוני נעה בדרך כלל בין 100 ל-200 ש"ח. המוכר מעליאקספרס ייתן לך אותו בחינם אם רק תשלח לו הודעה.
@אזולאי והבעייה שאני לא יודע מי המוכר וכן איפה יש מקום לקוד לשחרר את הנעילה .
-
@אזולאי והבעייה שאני לא יודע מי המוכר וכן איפה יש מקום לקוד לשחרר את הנעילה .
@קו-הרהיטים כתב בבעיה | המכשיר חדש ולא קולט שום סים:
והבעייה שאני לא יודע מי המוכר
למה אתה מתכוון, לא קנית את זה בעצמך?
הנה הפרטים של המכשיר https://www.gsmarena.com/realme_note_50-12799.php
לפי כתובת ה IMEI
הדגם הספיציפי שלך הוא REALME / RMX3834
בינתיים תוכל לחפש בגוגל איזה טכנאי שמתעסק עם זה -
@קו-הרהיטים כתב בבעיה | המכשיר חדש ולא קולט שום סים:
והבעייה שאני לא יודע מי המוכר
למה אתה מתכוון, לא קנית את זה בעצמך?
הנה הפרטים של המכשיר https://www.gsmarena.com/realme_note_50-12799.php
לפי כתובת ה IMEI
הדגם הספיציפי שלך הוא REALME / RMX3834
בינתיים תוכל לחפש בגוגל איזה טכנאי שמתעסק עם זה@אזולאי זה יד שנייה ממישהו שקנה שם בשביל המצלמה של המכשיר