איפה נמצאת אנימציית האיתחול באנדרואיד 13?
-
תגובה: https://mitmachim.top/topic/58544/מדריך-שינוי-אנימציית-אתחול
אני מעוניין לשנות את אנימציית האיתחול [קובץbootanimation] במיקום הרגיל [סיסטם>מדיה] הוא לא נמצא.
מצאתי אותו רק בפרודוקט ושניתי אותו אבל עדיין הוא לא השתנה בעלייה של המכשיר השאילה היא אם מישהו יודע איפה הוא נמצא?
מדובר בנגן m393 וכמובן נתתי לו הרשאות 664.
עריכה: עשיתי חיפוש עם mt manger והוא לא מצא לי את אותו הקובץ בעוד מקום!!
@tיו_ @איש-אמת
מישהוא יודע מי יודע
@החפץ-בעילום-שם-0 הסתדרת בסוף? -
אני מעוניין לשנות את אנימציית האיתחול [קובץbootanimation] במיקום הרגיל [סיסטם>מדיה] הוא לא נמצא.
מצאתי אותו רק בפרודוקט ושניתי אותו אבל עדיין הוא לא השתנה בעלייה של המכשיר השאילה היא אם מישהו יודע איפה הוא נמצא?
@tיו_ @איש-אמת
מישהוא יודע מי יודע
@החפץ-בעילום-שם-0 הסתדרת בסוף?@שמואל-הסיני לא מכיר את הנגן סורי
-
@tיו_ @איש-אמת
מישהוא יודע מי יודע
@החפץ-בעילום-שם-0 הסתדרת בסוף?@שמואל-הסיני /system/product/media/
-
@שמואל-הסיני /system/product/media/
@אלוף-תימן גם שם זה כבר שונה ועדיין בהפעלה מחדש המערכת מעלה את הישן.
זה השתנה אוטומטי כששיניתי בproduct/media גם שם השאילה מה אפשר לעשות כדי שיחולו השינויים נתתי כבר הרשאות וכמובן הפעלתי מחדש.
-
@אלוף-תימן גם שם זה כבר שונה ועדיין בהפעלה מחדש המערכת מעלה את הישן.
זה השתנה אוטומטי כששיניתי בproduct/media גם שם השאילה מה אפשר לעשות כדי שיחולו השינויים נתתי כבר הרשאות וכמובן הפעלתי מחדש.
@שמואל-הסיני כי יש גם במחיצת logo תמונת איתחול וגם שמה צריך לערוך
-
@שמואל-הסיני כי יש גם במחיצת logo תמונת איתחול וגם שמה צריך לערוך
@אלוף-תימן הלוגו הוא על ה10 שניות הראשונות לא?
שיניתי אותו יש שם תמונה אחת ואותה שיניתי כבר וזה מועלי לי ל10 שניות הראשונות אני רוצה שיועיל גם אח"כ. להחליף את הואלקום. -
@אלוף-תימן הלוגו הוא על ה10 שניות הראשונות לא?
שיניתי אותו יש שם תמונה אחת ואותה שיניתי כבר וזה מועלי לי ל10 שניות הראשונות אני רוצה שיועיל גם אח"כ. להחליף את הואלקום.@שמואל-הסיני יש בlogo שתי תמונות
-
@שמואל-הסיני יש בlogo שתי תמונות
@אלוף-תימן אוקיי אז לשנות עוד אחת למה? איך זה יועיל לאנימציה?
תודה רבה!!

-
@אלוף-תימן אוקיי אז לשנות עוד אחת למה? איך זה יועיל לאנימציה?
תודה רבה!!

@שמואל-הסיני תנסה
התקיה שנמצאת בנתיב שכתבתי לך אחרי שאתה עושה הפעלה מחדש איזה תמונה יש שם מה שאתה שמת או המקורי
אם זה השתנה ל android יכול להיות שהקובץ שהחלפת לא היה טוב ואז לא יודע מה אפשר לעשות -
@שמואל-הסיני תנסה
התקיה שנמצאת בנתיב שכתבתי לך אחרי שאתה עושה הפעלה מחדש איזה תמונה יש שם מה שאתה שמת או המקורי
אם זה השתנה ל android יכול להיות שהקובץ שהחלפת לא היה טוב ואז לא יודע מה אפשר לעשות@אלוף-תימן מה שאני שמתי מעודכן שם לא המקורי.
מה לעשות בלוגו?תאמת שבהתחלה זה היה המקורי עד שמחקתי והכנסתי את זה עם הרשאות מתאימות אולי זה בגלל זה כלומר אולי יש באג כל שהוא שגורם שזה לא ישתנה ואם משנים "בכח" זה לא מועיל