בקשת מידע | רישום אוטומטי לצינתוקים מהמערכת
-
שלום
יש לי מערכת IVR לבית ספר שבו כל התלמידות לומדות מרחוק, ואני מעוניין שכל התלמידות יכנסו אוטומטית בשלוחה הראשית לרשימת תפוצה, כדי שבמקרה הצורך אוכל לשלוח להם צינתוקים מהמערכת, האם ישנה אפשרות כזאת או לא?הדגשה:
אני לא מעוניין בשלוחה מיוחדת לרישום לרשימת תפוצה אלא בצורה שקטה
תודה -
שלום
יש לי מערכת IVR לבית ספר שבו כל התלמידות לומדות מרחוק, ואני מעוניין שכל התלמידות יכנסו אוטומטית בשלוחה הראשית לרשימת תפוצה, כדי שבמקרה הצורך אוכל לשלוח להם צינתוקים מהמערכת, האם ישנה אפשרות כזאת או לא?הדגשה:
תודה@jakob עושים בשלוחה הראשית פילטר לפי רשימת תפוצה שאם לא נמצא ברשימה יעבור לשלוחת הרשמה שקטה, זה אמור להיראות כך:
תפריט ראשי:
check_template_filter=מספר רץ של רשימת התפוצה check_template_filter_none_go_to=quiteAdd check_template_filter_blocked_enter=yesשלוחת
quiteAdd:type=template_add_number template_to_add=מספר רץ של רשימת התפוצה template_add_ok_no_say_number=yes end_goto=/ובנוסף יש להעלות לשלוחה קובץ שקט בשם
M1418כדי שלא ישמעו הוספתם בהצלחה את מספר הטלפון שלכם לרשימת התפוצה -
ממש תודה על המענה
אבל זה לא ממש צלח....
מצרף את ההגדרות, תגיד לי איפה טעיתישלוחה ראשית-
check_template_filter=1
check_template_filter_none_go_to=900
check_template_filter_blocked_enter=yes
type=menu
title=ראשישלוחה שקטה(שלוחה 900)-
type=template_add_number
template_to_add=1
template_add_ok_no_say_number=yes
end_goto=/אחרי שעשיתי את כל זה אני מתקשר ומגיע ישירות לשלוחה ראשית שלא שנוספתי לרשימת צינתוקים
ממש ממש תודה
-
שלום
תודה