באג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI
-
@נוחעם-FM @שמואל-הסיני אז יש מה לעשות?
@הישבשר-המלומד תחפש איפשהוא סקאטר כזה להורדה ברשת. https://mitmachim.top/post/313945
-
@הישבשר-המלומד תחפש איפשהוא סקאטר כזה להורדה ברשת. https://mitmachim.top/post/313945
@הישבשר-המלומד מצאתי לך תערוך אותו 2feaa2aa-4566-415e-8c74-472847bfa5e2-MT6739_Android_scatter (1).txt.
הוא כן עם סופר. -
@הישבשר-המלומד מצאתי לך תערוך אותו 2feaa2aa-4566-415e-8c74-472847bfa5e2-MT6739_Android_scatter (1).txt.
הוא כן עם סופר.@שמואל-הסיני תודה! אני עורך אותו עם המדריך הזה כן?
-
@שמואל-הסיני תודה! אני עורך אותו עם המדריך הזה כן?
@הישבשר-המלומד כן!
-
אין שם שום NANE זה אומר שזה טוב נכון?
עכשיו נשאר רק לנסות לצרוב? -
אין שם שום NANE זה אומר שזה טוב נכון?
עכשיו נשאר רק לנסות לצרוב?@הישבשר-המלומד אתה צריך גם לשנות את כל מה שהתאמת לו קובץ לטרו במקום פאלש.
-
@הישבשר-המלומד אתה צריך גם לשנות את כל מה שהתאמת לו קובץ לטרו במקום פאלש.
@שמואל-הסיני ?סליחה
-
@שמואל-הסיני ?סליחה
@הישבשר-המלומד
תשנה בטור הזה הכל על ידי לחיצה כפולה על כל מה שכתוב בו falsh כדי שיהיה כתוב true כמובן שזה יתאפשר רק אם יש לך את המחיצה. -
@שמואל-הסיני ?סליחה
-
@10110000 כתב בבאג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI דחוף:
של מי הגרסה?
של אלי אקספרס.
שאבתי עם mtkclient -
@נוחעם-FM כתב בבאג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI דחוף:
איך באמת הסקאטר נהיה ככה ולא כמו המחיצות שיש בפועל
כתבתי לעיל שהסקאטר סתם מצאתי אותו באינטרנט לפי המעבד, כשעושים גיבוי ב mtkclient זה לא יוצר סקאטר אוטומטית, הייתי כמעט בטוח שזה לא מתאים אבל מלנסות לא מפסידים..
נראה לי שעם mtkclient אפשר לצרוב בלי סקאטר -
@נוחעם-FM כתב בבאג | מחפש ROM מלא לשיאומי F22 MINI דחוף:
איך באמת הסקאטר נהיה ככה ולא כמו המחיצות שיש בפועל
כתבתי לעיל שהסקאטר סתם מצאתי אותו באינטרנט לפי המעבד, כשעושים גיבוי ב mtkclient זה לא יוצר סקאטר אוטומטית, הייתי כמעט בטוח שזה לא מתאים אבל מלנסות לא מפסידים..
נראה לי שעם mtkclient אפשר לצרוב בלי סקאטר -
@הישבשר-המלומד תצרוב רק סופר!
-
@נוחעם-FM אם אני צורב רק את הסופר אז אני אמור להפעיל רק את הסופר?
-
@הישבשר-המלומד מה הכוונה להפעיל?
-
@הישבשר-המלומד
אבל קודם תגבה את הסופר הקיים לכל מקרה שלא יבוא.עריכה: כן לכאורה מספיק רק הסופר.
@נוחעם-FM תגיד אם איזה סקאטר לגבות אם מה @שמואל-הסיני הביא עם הסופר או את מה שהגיע ביחד עם הROM ש@dudu שאב
-
@נוחעם-FM תגיד אם איזה סקאטר לגבות אם מה @שמואל-הסיני הביא עם הסופר או את מה שהגיע ביחד עם הROM ש@dudu שאב
-
@הישבשר-המלומד עם ההוא שיש בו super כמובן.
סורי על הקשיחות אבל מותר לחשוב קצת לבד..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות