בקשת מידע | יש לי שאיומיqin1s+ גירסא עם sms ללא ויפי וסים עם אינטרנט ואני רוצה להתקין ווצאפ האם זה אפשרי ואיך עושים את זה
-
@yshayysh בבקשה לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכתיבת פוסט, וכן כותרת תקינה..

@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:-
- כותרת הנושא חייבת להכיל את סוג הנושא. למשל "עזרה \ בקשת תוכנה \ תוכנה להורדה \ תקלה \ בירור" וכד', באם הנכם חדשים בפורום, סיירו קצת בפורום ובחנו נושאים שונים כך שתבינו בצורה מקצועית איך מסווגים נושא.
-
- כותרת הנושא חייבת להיות עניינית ומרמזת על תוכן הנושא! נושא עם כותרת כמו "בעיה במחשב" או "אופיס" לא תקינה! , מיותר לציין שאסור לכלול מילים כמו דחוף וכ"ש לא דחוףףף וכד' - כותרת תקינה הינה לדוגמא: בירור | מחשב thinkpad - איפה מומלץ לקנות או לדוגמא תקלה | תשתית בזק - ניתוקים לעתים קרובות, דוגמאות נוספות והסבר על כותרת תקינה תוכלו לראות כאן,
-
-
@yshayysh בבקשה לקרוא את חוקי הפורום בנוגע לכתיבת פוסט, וכן כותרת תקינה..

@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:-
- כותרת הנושא חייבת להכיל את סוג הנושא. למשל "עזרה \ בקשת תוכנה \ תוכנה להורדה \ תקלה \ בירור" וכד', באם הנכם חדשים בפורום, סיירו קצת בפורום ובחנו נושאים שונים כך שתבינו בצורה מקצועית איך מסווגים נושא.
-
- כותרת הנושא חייבת להיות עניינית ומרמזת על תוכן הנושא! נושא עם כותרת כמו "בעיה במחשב" או "אופיס" לא תקינה! , מיותר לציין שאסור לכלול מילים כמו דחוף וכ"ש לא דחוףףף וכד' - כותרת תקינה הינה לדוגמא: בירור | מחשב thinkpad - איפה מומלץ לקנות או לדוגמא תקלה | תשתית בזק - ניתוקים לעתים קרובות, דוגמאות נוספות והסבר על כותרת תקינה תוכלו לראות כאן,
@שניאור-שמח למה מה הבעיה אני רוצה רק שישלחו לי את האפליקציה תואמת לשאיומי שלי
-
-
@yshayysh כתב בבקשת מידע | יש לי שאיומיqin1s+ גירסא עם sms ללא ויפי וסים עם אינטרנט ואני רוצה להתקין ווצאפ האם זה אפשרי ואיך עושים את זה:
הבנתי, אבל יש כללים לכתיבת פוסט..
לא רושמים את כל השאלה בכותרת נושא.. -
@yshayysh כתב בבקשת מידע | יש לי שאיומיqin1s+ גירסא עם sms ללא ויפי וסים עם אינטרנט ואני רוצה להתקין ווצאפ האם זה אפשרי ואיך עושים את זה:
הבנתי, אבל יש כללים לכתיבת פוסט..
לא רושמים את כל השאלה בכותרת נושא..@שניאור-שמח אוקי מה עכשיו?
-
@שניאור-שמח אוקי מה עכשיו?
תתחיל עם לתקן את הכותרת הנושא, שיהיה יותר קריא ונעים לקורא..
ואז תמתין שמישהו יעזור לך.. -
תתחיל עם לתקן את הכותרת הנושא, שיהיה יותר קריא ונעים לקורא..
ואז תמתין שמישהו יעזור לך..@שניאור-שמח מה לכתוב
-
@שניאור-שמח מה לכתוב
-
מצטער לאכזב אחי אבל שמעתי שוואצאפ כבר לא תומכים באנדרואיד 4.4.4
גם לי היה רצון כזה בעבר -
מצטער לאכזב אחי אבל שמעתי שוואצאפ כבר לא תומכים באנדרואיד 4.4.4
גם לי היה רצון כזה בעבר@חייא-שיאומי כתב בבקשת מידע | יש לי שאיומיqin1s+ גירסא עם sms ללא ויפי וסים עם אינטרנט ואני רוצה להתקין ווצאפ האם זה אפשרי ואיך עושים את זה:
אבל שמעתי
אתה שמעת, והמציאות אומרת שזה בטוח @yshayysh מזמן ווצאפ הפסיקו את התמיכה תתקדם לחצי טאצ'..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות