בעיה | בעיית העתקה
-
יש לי און קי עם קובץ וידיאו ששוקל 6GB ועוד כמה קבצים קטנים
וכשאני מנסה להעתיק למחשב הוא מתחיל להעתיק ונתקע וכותב שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור
אשמח לפתרון תודה.@הריב-ש הקבצים הקטנים גם הם עושים בעיות בהעתקה או רק הוידאו הכבד?
-
@הריב-ש נשמע כמו תקלה באון-קי.
-
@הריב-ש הגיוני שיעשה בעיות דווקא בקובץ גדול
כנראה יש סקטורים פגומים או בעיה פיזית אחרת
יש כל מיני תוכנות שיכולות להעתיק במצבים כאלו (או לבדוק מה באמת מצב הדיסק)
@מתכנת-חובב -
וכשאני מנסה להעתיק למחשב הוא מתחיל להעתיק ונתקע וכותב שאין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור
אשמח לפתרון תודה. -
אשמח לפתרון תודה.@הריב-ש זה יכול להיגרם בגלל סקטורים פגומים (חלק מהקובץ יושב על איזור פגום באונקי) או בגלל שהבקר \ רכיב אחר קורס ממאמץ (מה שלא סביר בגלל שאתה טוען שזה קורה גם בקבצים הקטנים)
כדי לבדוק ממה זה נגרם אפשר לעשות בדיקה פשוטה - לבדוק אם זה קורס כל פעם באותה נקודה בדיוק
בכל אופן תנסה תוכנות העתקה כמו terracopy -
אשמח לפתרון תודה. -
@היפ-הופ סורי, אבל ממש אין קשר
וזה ממש לא מומלץ, לכתוב חומר חדש על דיסק-אולי-גוסס! -
@היפ-הופ סורי, אבל ממש אין קשר
וזה ממש לא מומלץ, לכתוב חומר חדש על דיסק-אולי-גוסס!@בנימין-מחשבים יכול להיות.. לא יודע. לפעמים יותר חשוב שהחומר יהיה על הכרטיס (לפחות לכמה שעות)...
-
@בנימין-מחשבים יכול להיות.. לא יודע. לפעמים יותר חשוב שהחומר יהיה על הכרטיס (לפחות לכמה שעות)...