בקשת מידע | נגן אנדרואיד מתקדם (מעלי) עבור אוזניות Sony xm5
-
קניתי לא מזמן את האוזניות Sony Wf-1000xm5 (אוזניות מופלאות דרך אגב), אחרי שכבר חיברתי לטלפון ה5x5 שלי וגיליתי שאין מה להבדיל בין הסמארטפון של שכני לטלפון שלי בחוויה החלטתי להזמין נגן אנדרואיד מתקדם מעלי / מהארץ ולשים עליו חסימה ואחכ את האפליקציה של סוני...
אשמח מאוד לקבל המלצות.
כמובן במחיר סביר... -
קניתי לא מזמן את האוזניות Sony Wf-1000xm5 (אוזניות מופלאות דרך אגב), אחרי שכבר חיברתי לטלפון ה5x5 שלי וגיליתי שאין מה להבדיל בין הסמארטפון של שכני לטלפון שלי בחוויה החלטתי להזמין נגן אנדרואיד מתקדם מעלי / מהארץ ולשים עליו חסימה ואחכ את האפליקציה של סוני...
אשמח מאוד לקבל המלצות.
כמובן במחיר סביר...@עם-ישראל-חיי דיי נו...
רק אני חושב להגיד M36?... -
אשמח מאוד לקבל המלצות.
כמובן במחיר סביר... -
@עם-ישראל-חיי דיי נו...
רק אני חושב להגיד M36?...@שלמה-רביב אני חשבתי ככה עד עכשיו...
התברר לי שהנגן הזה הוא 5.0 מבחינת בלוטוס ואני מחפש יותר גבוהה משהו כמו 5.3/4 -
@עם-ישראל-חיי שים לב לשים קודם את האפליקציה של סוני ורק אח"כ לחסום...
-
@אלוף-תימן אני אשמח לעזרה מהידע שלך
-
ע עם ישראל חיי סימן נושא זה כשאלה
-
@אלוף-תימן אני אשמח לעזרה מהידע שלך
@עם-ישראל-חיי אני לא חושב שקיים נגן כזה אבל אולי תעשה עם משדר בלוטוס
-
@שלמה-רביב אני חשבתי ככה עד עכשיו...
התברר לי שהנגן הזה הוא 5.0 מבחינת בלוטוס ואני מחפש יותר גבוהה משהו כמו 5.3/4@עם-ישראל-חיי שים לב שמה שחשוב זה לא רק הגירסת בלוטוס אלא גם איכות הסאונד של המכשיר עצמו אני לדוג' ניסיתי נגן אנדרואיד עם בלוטוס 5.0 והיה סאונד די שטוח ולא מספיק עמוק אבל כאשר חיברתי אותו לסמארטפון של סמסונג עם בלוטוס מאותו דור זה היה ממש שמיים וארץ (עוד לפני דולבי אטמוס...)