שאלה | לוח מקשים בשיואמי חצי טאצ'
-
לגבי מכשיר שיואמי חצי טאצ' (מקשים פיזיים + מסך נגיעה). לאחרונה נעלמה לי המקלדת שמופיעה על גבי המסך, ונשאר רק את המקלדת של המקשים שאינה נוחה כלל.
האם מישהו מכיר הגדרה ספציפית שהשתבשה או דרך להחזיר את המקלדת הוירטואלית שתופיע לצד המקשים?@ישיבישער כשאתה מפעיל מקלדת אמור להיפתח לך למעלה הודעה שאתה יכול לבחור באיזה מקלדת להיתמש כנראה לבטעות שינת את זה למקלדת פיזית ולכן זה רק פיזי.
-
@ישיבישער כשאתה מפעיל מקלדת אמור להיפתח לך למעלה הודעה שאתה יכול לבחור באיזה מקלדת להיתמש כנראה לבטעות שינת את זה למקלדת פיזית ולכן זה רק פיזי.
@הישבשר-המלומד לא הבנתי מה כוונתך כשאני מפעיל מקלדת, וגם איך אפשר לסדר את זה.
-
@הישבשר-המלומד לא הבנתי מה כוונתך כשאני מפעיל מקלדת, וגם איך אפשר לסדר את זה.
@ישיבישער כשאתה מגיעה בטלפון למצב שיש צרוך במקלדת דוגמא כותב הודעה או משהו כזה אז תגרור למעלה אתה אמור לראות שם מצב הקלדה ואז שנה את זה ממקלדת פיזית למקלדת השניה (לא זוכר את השם
...) -
@ישיבישער כשאתה מגיעה בטלפון למצב שיש צרוך במקלדת דוגמא כותב הודעה או משהו כזה אז תגרור למעלה אתה אמור לראות שם מצב הקלדה ואז שנה את זה ממקלדת פיזית למקלדת השניה (לא זוכר את השם
...)@הישבשר-המלומד כתב בשאלה | לוח מקשים בשיואמי חצי טאצ':
כשאתה מגיעה בטלפון למצב שיש צרוך במקלדת דוגמא כותב הודעה או משהו כזה אז תגרור למעלה אתה אמור לראות שם מצב הקלדה ואז שנה את זה ממקלדת פיזית למקלדת השניה
אני יבדוק את זה, אבל כמה שזכור לי כשאני מקליד לו עולה לי שום מקלדת.
-
@הישבשר-המלומד כתב בשאלה | לוח מקשים בשיואמי חצי טאצ':
כשאתה מגיעה בטלפון למצב שיש צרוך במקלדת דוגמא כותב הודעה או משהו כזה אז תגרור למעלה אתה אמור לראות שם מצב הקלדה ואז שנה את זה ממקלדת פיזית למקלדת השניה
אני יבדוק את זה, אבל כמה שזכור לי כשאני מקליד לו עולה לי שום מקלדת.
-
@ישיבישער תלחץ על המקום שרושמים הודעה, ואז תוריד את המסך התראות מלמעלה ותלחץ על ההתראה של המקלדת, ותחליף מקלדת..
@שניאור-שמח זה מה שהתכוונתי איך הסברת את זה בשני מילים
-
כשיש לך ניסיון כמה שנים…

-
כשיש לך ניסיון כמה שנים…

-
@ישיבישער כתב בשאלה | לוח מקשים בשיואמי חצי טאצ':
איןןןן עלייככםםםם תודה ענקייתתתתתתתת !!! יאוו כמה סבל חסכתם ליהודי!!
שמח לשמוע
תסמן את הנושא כנפתר.. -
י ישיבישער סימן נושא זה כשאלה
-
י ישיבישער סימן נושא זה כנושא רגיל
-
י ישיבישער סימן נושא זה כשאלה
-
י ישיבישער סימן נושא זה כנפתר