בעיה | עידכון גירסה בQ8 - דחוף ביותר!!!!!
-
אני גם עשיתי עשרות צריבות עם התוכנה,
קרה לי פעם שמכשיר מסויים כל פעם התחיל צריבה ונפל באמצע,
תכלס הבעייה היתה בשקע טעינה ואחרי המון נסיונות, עם כמה סוגי כבלים זה הצליח.הייתי צריך להחזיק את הכבל עם היד צמוד לשקע בצורה כזאת שהחיבור נקלט טוב..
(עריכה) למשך כל הצריבה עד לסיום!אם המכשיר שלך נטען טוב, זה עדיין לא ראיה שהכל תקין בשקע,
לצריבה צריך גם להעביר נתונים ולא רק להטעין. - נסה לבדוק אם השקע רופף / מלוכלך...בהצלחה.
כמו כן כשנתקע, צריך להוציא סוללה ולהחזיר ולצרוב, וחוזר חלילה עד שיצליח בעז"ה.
-
אני גם עשיתי עשרות צריבות עם התוכנה,
קרה לי פעם שמכשיר מסויים כל פעם התחיל צריבה ונפל באמצע,
תכלס הבעייה היתה בשקע טעינה ואחרי המון נסיונות, עם כמה סוגי כבלים זה הצליח.הייתי צריך להחזיק את הכבל עם היד צמוד לשקע בצורה כזאת שהחיבור נקלט טוב..
(עריכה) למשך כל הצריבה עד לסיום!אם המכשיר שלך נטען טוב, זה עדיין לא ראיה שהכל תקין בשקע,
לצריבה צריך גם להעביר נתונים ולא רק להטעין. - נסה לבדוק אם השקע רופף / מלוכלך...בהצלחה.
כמו כן כשנתקע, צריך להוציא סוללה ולהחזיר ולצרוב, וחוזר חלילה עד שיצליח בעז"ה.
@תודה-לבורא-עולם בהחלט תודה לבורא עולם ב"ה השתמשתי עם כבל אחר וזה הצליח לצרוב לי אותו ועובד
עכשיו האמת שהסיבה שרציתי לצרוב זה כדי לקבל גירסה שיותר טובה עם דור 4 ואני רואה שזה עדיין נשאר לי על דור 3 - יש למישהו פיתרון לזה? (בדקתי בהגדרות שהוא על מצב דור 4 ובכ"ז זה נשאר על דור 3) -
@תודה-לבורא-עולם בהחלט תודה לבורא עולם ב"ה השתמשתי עם כבל אחר וזה הצליח לצרוב לי אותו ועובד
עכשיו האמת שהסיבה שרציתי לצרוב זה כדי לקבל גירסה שיותר טובה עם דור 4 ואני רואה שזה עדיין נשאר לי על דור 3 - יש למישהו פיתרון לזה? (בדקתי בהגדרות שהוא על מצב דור 4 ובכ"ז זה נשאר על דור 3) -
עכשיו האמת שהסיבה שרציתי לצרוב זה כדי לקבל גירסה שיותר טובה עם דור 4 ואני רואה שזה עדיין נשאר לי על דור 3 - יש למישהו פיתרון לזה? (בדקתי בהגדרות שהוא על מצב דור 4 ובכ"ז זה נשאר על דור 3)@ישראל-ט כתב בבעיה | עידכון גירסה בQ8 - דחוף ביותר!!!!!:
האמת שהסיבה שרציתי לצרוב זה כדי לקבל גירסה שיותר טובה עם דור 4 ואני רואה שזה עדיין נשאר לי על דור 3
קודם כל ב"ה שהצליח.
אך היות וזה סטייה מעצם הנושא, אגיב בספוילר.
קליטת דור 4 / 3 תלוי גם באיזור שלך ולא רק בגרסה של המכשיר,
אכן הגרסה משנה דברים ובגרסאות החדשות אמור להיות שיפור כללי בחיבור לדור 4,
אבל הקליטה תלוי בעוד גורמים. -
עכשיו האמת שהסיבה שרציתי לצרוב זה כדי לקבל גירסה שיותר טובה עם דור 4 ואני רואה שזה עדיין נשאר לי על דור 3 - יש למישהו פיתרון לזה? (בדקתי בהגדרות שהוא על מצב דור 4 ובכ"ז זה נשאר על דור 3)כתב בבעיה | עידכון גירסה בQ8 - דחוף ביותר!!!!!:
בהחלט תודה לבורא עולם ב"ה השתמשתי
-
@ישראל-ט איזה חברת סלולר אתה? בחלק מחברות הסלולר צריך להתקשר אליהם בשביל שיפתחו אצלם את האפשרות לדור 4
-
@ישראל-ט תתקשר לנציג שלהם, תספר לו שיש לך מכשיר שתומך בדור 4 ומשום מה זה עדיין על דור 3 הם אמורים לפתוח את זה אצלם, בהצלחה.
-
י ישראל ט סימן נושא זה כשאלה
-
י ישראל ט סימן נושא זה כנפתר