באג | שגיאה בהורדה דרך חנות של מיקרוסופט מעדכון תעודות האבטחה
-
מאז שנטפרי עדכנו את תעודות האבטחה שלהם, אני לא מצליח להוריד או לעדכן דרך חנות האפליקציות של מיקרוספט כלום למחשב שלי, כותב לי שגיאה 0X800B0109.
אם מישהו יודע מה עלי לעשות, אשמח שיכתוב כאן!רק לשם הדוגמא:
@אברהם-mch התקנתי כעת ערכת נושא מהחנות בנטפרי והכל עובד טוב. תנסה לאפס את החנות דרך ההגדרות של ווינדוס, ותתקין מחדש את התעודה או וייפרי במידה ומותקן. אולי הבעיה תיפתר
-
מאז שנטפרי עדכנו את תעודות האבטחה שלהם, אני לא מצליח להוריד או לעדכן דרך חנות האפליקציות של מיקרוספט כלום למחשב שלי, כותב לי שגיאה 0X800B0109.
@אברהם-mch בנוסף תנסה בטרמינל את הפקודה הזו אולי זה כן יצליח. winget install -e --id Lenovo.ServiceBridge
-
@אברהם-mch בנוסף תנסה בטרמינל את הפקודה הזו אולי זה כן יצליח. winget install -e --id Lenovo.ServiceBridge
@יוסף-מאיר-וייס זה לא הצליח, אבל ג'מיני נתן לי משהו דומה שהצליח להתקין, אמהמה שמסיבה שאינה ברורה זה עדיין לא עובד...
-
@יוסף-מאיר-וייס זה לא הצליח, אבל ג'מיני נתן לי משהו דומה שהצליח להתקין, אמהמה שמסיבה שאינה ברורה זה עדיין לא עובד...
@אברהם-mch איזה משהו ג'ימני נתן לך? מעניין
-
@אברהם-mch איזה משהו ג'ימני נתן לך? מעניין
winget install --id Lenovo.ServiceBridge --source winget -
@אברהם-mch
תנסה:
להכנס לאיזור האישי בנטפרי>הגדרות>הגדרות נוספות>שימוש רק בתעודה החדשה.

-
@אברהם-mch
תנסה:
להכנס לאיזור האישי בנטפרי>הגדרות>הגדרות נוספות>שימוש רק בתעודה החדשה.

@צדיק-וטוב-לו-0 הסרתי את התעודות הקיימות עם התוכנה שלהם להסרת התעודות הישנות, ואז התקנתי את החדשה
-
@צדיק-וטוב-לו-0 הסרתי את התעודות הקיימות עם התוכנה שלהם להסרת התעודות הישנות, ואז התקנתי את החדשה
@אברהם-mch ועדיין - סימנת V בהגדרות - וזה לא עזר?
(אגב, אתה ב RL או ב 019?)