בקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?
-
@מחובר זה פס מגנטי באמת אבל במקרה הזה הוא פשוט ריק כמעט בכל הרבקווים, או שיש שם סמל שתיים כדוגמת":" ";" וזהו הוא לא באמת נצרך אפשר לבדוק את זה פשוט עם קורא כרטיסים
-
אני אבדוק על שלוש רבקוים, ואתן כאן תשובה כמה אפשר לגזור.
ןאגב, אם מישהו יצליח להוציא את הצ'יפ, אז הרבה יותר יפה להכניס אותו לשעון יד.
היה לי חבר שהכניס איזה צ'יפ לתוך שעון, וכולם היו מסתכלים בהלם איך הוא פותח את השער... -
אני אבדוק על שלוש רבקוים, ואתן כאן תשובה כמה אפשר לגזור.
ןאגב, אם מישהו יצליח להוציא את הצ'יפ, אז הרבה יותר יפה להכניס אותו לשעון יד.
היה לי חבר שהכניס איזה צ'יפ לתוך שעון, וכולם היו מסתכלים בהלם איך הוא פותח את השער...@חושב-שהוא-יודע
תודה. מחכים לתשובה.. -
@חושב-שהוא-יודע
תודה. מחכים לתשובה..@קראנץ-ונילה לא יעזור לגזור זה לא יעבוד כי החיישנים של ה NFC
פזורים במעגל מסביב לציפ עצמו הציפ הוא לזיהוי דרך מכשירים רגילים
כמו בתמונה אולי אם תצליח לחבר לקורא כריטיסים ללא NFC

תקח רב קו שאתה לא צריך תניח אותו במיים חמים או משהו כזה תמתין שהוא יתפרק ואז תראה בעצמך
-
@קראנץ-ונילה לא יעזור לגזור זה לא יעבוד כי החיישנים של ה NFC
פזורים במעגל מסביב לציפ עצמו הציפ הוא לזיהוי דרך מכשירים רגילים
כמו בתמונה אולי אם תצליח לחבר לקורא כריטיסים ללא NFC

תקח רב קו שאתה לא צריך תניח אותו במיים חמים או משהו כזה תמתין שהוא יתפרק ואז תראה בעצמך
-
@K.O.G מה לא מובן הציפ לא מחובר בכלל ולא עובד ושאני מכניס אותו לחור איפה שהיה עובד
יש משהו מוזר שבמכונות פחיות שיש ברחובות הוא כן קולט אותו
-
אולי אפשר לשאוב את המידע של הצ'יפ שברב קו ולקנות צ'יפ ולשים בו את המידע שיש ברב קו?
(לא מבין בזה נותן נקודה למחשבה) -
@ביט_המדרש נו אז אפשר לחפש כזה כרטיס קטן ולהדפיס עליו?
-
@ביט_המדרש נו אז אפשר לחפש כזה כרטיס קטן ולהדפיס עליו?
@סקרנות לא ניסיתי אף פעם, אבל עם הכרטיס הזה הצלחתי פעם לעקוף מנגנון אבטחה שיש לבלנדרים של "וידמיקס".
למיכלים של הבלנדרים יש מנגנון שמוודא שהמכסה סגור, הבעיה היא שכשהזמנתי מיכל מאנגליה, לא היה במיכל את הפסים המגנטים שמודאים שזה סגור ובכך הבלנדר לא הסכים לפעול.
הזמנתי את הכרטיס הזה וצרבתי עליו את המנגנון סגירה, והכל עבד.
אני מאמין שזה יהיה ככה גם ברב קו. -
@סקרנות לא ניסיתי אף פעם, אבל עם הכרטיס הזה הצלחתי פעם לעקוף מנגנון אבטחה שיש לבלנדרים של "וידמיקס".
למיכלים של הבלנדרים יש מנגנון שמוודא שהמכסה סגור, הבעיה היא שכשהזמנתי מיכל מאנגליה, לא היה במיכל את הפסים המגנטים שמודאים שזה סגור ובכך הבלנדר לא הסכים לפעול.
אני מאמין שזה יהיה ככה גם ברב קו.@ביט_המדרש גאוני!! אפשר לנסות כזה..
השאלה היא אם זה לא יהיה בעייתי מבחינת החברה כי זה לא כרטיס שלה... -
אני מאמין שזה יהיה ככה גם ברב קו.@ביט_המדרש כנראה שלא
רב קו מבצע גם אימות ולא רק משתף נתונים