בקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?
-
@קראנץ-ונילה ת'אמת שגם אני רציתי לגזור אבל התעצלתי. אבל אחרי שראיתי את השרשור הזה החלטתי לעשות מחקר עומק והנה הוא לפניכם:
א. האם זה יהרוס את הרב-קו?
לאחר מחקר גדול ומקיף שעשיתי (גזירת עשרות רב-קוים) הגעתי למסקנה שזה תלוי רק במזל, ואני אסביר: היו רב-קוים שבניקוב חור אחד הפסיקו לעבוד, והיו רב-קוים כדוגמת זה
(תמונות בספוילר כדי שלא יתפוס הרבה מקום)
שעובדים לי בגודל הזה וכבר תיקפתי איתו באוטובוסים ועבד לי.
הרב-קו בעצם בנוי כמו שהסבירו כאן בפוסטים הקודמים. תמונות בספוילר
זה בנוי בצורה של שדה מגנטי שנותן לו טווח קליטה רחב, וברגע שחתכת אותו חתכת את הקשר שלו למכשיר.
(שאלתי את ג'מיני האם יש מקום ידוע שבו אפשר לחתוך ולהשאיר עובד וקיבלתי תשובה שלילית).
בבדיקה שלי גיליתי שהמילמטרים הראשונים מעל הצ'יפ הם הכי חשוביםאין לי שום הסבר למה בחלק זה עבד ובחלק לא.
מה שכן: מתוך עשרות רב-קוים שחתכתי רק 5 נשארו עובדים, אבל צריך להצמיד אותם ממש למכשיר כי הטווח שלהם קצר מאוד, אז אם יהיה לכם מזל ותצליחו להשאיר את הרב-קו עובד עדיין תצטרכו להוציא אותו מהמגן של הטלפון.לסיכום: אין תשובה ברורה לגבי השאלה האם הרב-קו יהרס אבל רוב הסיכויים שהוא יהרס
(הניסויים בוצעו על רב-קוים של חברת WATCHDATA - הספקית המובילה של כרטיסי הרב-קו בישראל).ב. האם המבקרים של האוטובוס יתעצבנו?
כן. כי זה לא ממש חוקי, צריך להיות על הרב-קו שם ותמונה.
מקווה שעזרתי.
@מחובר כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
מה זה שונה מאנונימי??
זה בנוי בצורה של שדה מגנטי שנותן לו טווח קליטה רחב, וברגע שחתכת אותו חתכת את הקשר שלו למכשיר.
ולא ניסית אפי' באחד מהם לגזור מסביב ובין החוטים ואת החוטים עצמם להשאיר וככה להקטין את הרבקו?
ולפני הכל: תודה רבה על המידע!!
-
מה זה שונה מאנונימי??
ולא ניסית אפי' באחד מהם לגזור מסביב ובין החוטים ואת החוטים עצמם להשאיר וככה להקטין את הרבקו?
ולפני הכל: תודה רבה על המידע!!
-
ק קראנץ' ונילה סימן נושא זה כנפתר
-
@קראנץ-ונילה ת'אמת שגם אני רציתי לגזור אבל התעצלתי. אבל אחרי שראיתי את השרשור הזה החלטתי לעשות מחקר עומק והנה הוא לפניכם:
לאחר מחקר גדול ומקיף שעשיתי (גזירת עשרות רב-קוים) הגעתי למסקנה שזה תלוי רק במזל, ואני אסביר: היו רב-קוים שבניקוב חור אחד הפסיקו לעבוד, והיו רב-קוים כדוגמת זה
(תמונות בספוילר כדי שלא יתפוס הרבה מקום)
שעובדים לי בגודל הזה וכבר תיקפתי איתו באוטובוסים ועבד לי.
הרב-קו בעצם בנוי כמו שהסבירו כאן בפוסטים הקודמים. תמונות בספוילר
(שאלתי את ג'מיני האם יש מקום ידוע שבו אפשר לחתוך ולהשאיר עובד וקיבלתי תשובה שלילית).
בבדיקה שלי גיליתי שהמילמטרים הראשונים מעל הצ'יפ הם הכי חשוביםאין לי שום הסבר למה בחלק זה עבד ובחלק לא.
מה שכן: מתוך עשרות רב-קוים שחתכתי רק 5 נשארו עובדים, אבל צריך להצמיד אותם ממש למכשיר כי הטווח שלהם קצר מאוד, אז אם יהיה לכם מזל ותצליחו להשאיר את הרב-קו עובד עדיין תצטרכו להוציא אותו מהמגן של הטלפון.לסיכום: אין תשובה ברורה לגבי השאלה האם הרב-קו יהרס אבל רוב הסיכויים שהוא יהרס
(הניסויים בוצעו על רב-קוים של חברת WATCHDATA - הספקית המובילה של כרטיסי הרב-קו בישראל).ב. האם המבקרים של האוטובוס יתעצבנו?
מקווה שעזרתי.
@מחובר
יישר כח גדול! ותודה על ההשקעה המרובה! (סימנתי כנפתר) -
@מחובר
יישר כח גדול! ותודה על ההשקעה המרובה! (סימנתי כנפתר)@קראנץ-ונילה והמסקנה שאי אפשר?
-
אני רוצה לגזור את הרב-קו ולהשאיר רק את השבב השאלה-
ב. האם המבקרים של האוטובוס יתעצבנו?
בתודה@קראנץ-ונילה
א. לא, אבל לא תוכל להטעין אותו בעמדות טעינה לדוגמה של קהילות.
לעומת זאת בתיאוריה תוכל להטעין במכשיר עם רכיב NFC.
ב. רוב הסיכויים שכן. -
@קראנץ-ונילה והמסקנה שאי אפשר?
@נח-לידר
המסקנה שמי שלא אכפת לו להרוס הרבה רב-קווים, לוותר על הטענה דרך מכשירי נדרים פלוס, ושיצטרך להצמיד את הרב קו צמוד-צמוד למכשיר (ויצטרך לוותר על הרעיון של לשים בין המגן אחורי לפלאפון) שיגזור -
@נח-לידר
המסקנה שמי שלא אכפת לו להרוס הרבה רב-קווים, לוותר על הטענה דרך מכשירי נדרים פלוס, ושיצטרך להצמיד את הרב קו צמוד-צמוד למכשיר (ויצטרך לוותר על הרעיון של לשים בין המגן אחורי לפלאפון) שיגזור@קראנץ-ונילה אפשר לחתוך בגודל שעדיין יכנס לנדרים פלוס מבחינת רוחב, וגם יכנס לפלאפון, לא?
-
@קראנץ-ונילה אפשר לחתוך בגודל שעדיין יכנס לנדרים פלוס מבחינת רוחב, וגם יכנס לפלאפון, לא?
@מים-אחרונים כן עשיתי אחד כזה, אני אעלה בהמשך
-
@קראנץ-ונילה
א. לא, אבל לא תוכל להטעין אותו בעמדות טעינה לדוגמה של קהילות.
לעומת זאת בתיאוריה תוכל להטעין במכשיר עם רכיב NFC.
ב. רוב הסיכויים שכן.@ETech1 כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
אבל לא תוכל להטעין אותו בעמדות טעינה לדוגמה של קהילות.
סליחה על הבורות, אבל גם בעמדות טעינה הקטנים(כחולים) א"א להטעין?
אני פשוט לא מבין כ"כ מה יש בקהילות שאין במכשירים האחרים,@מחובר כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
כן עשיתי אחד כזה, אני אעלה בהמשך
וואי ממש מענין מחכה כבר לראות..
-
@ETech1 כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
אבל לא תוכל להטעין אותו בעמדות טעינה לדוגמה של קהילות.
אני פשוט לא מבין כ"כ מה יש בקהילות שאין במכשירים האחרים,@מחובר כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
כן עשיתי אחד כזה, אני אעלה בהמשך
וואי ממש מענין מחכה כבר לראות..
@תמיד כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
אני פשוט לא מבין כ"כ מה יש בקהילות שאין במכשירים האחרים,דיברתי על העמדות שיש בעמדות בבתי כנסיות (כולל נדרים פלוס).
עמדות טעינה הקטנות לא דיברתי.