בקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?
-
@הישבשר-המלומד הוא כולה חושב שזה יכול לקרות העלה רעיון אף אחד לא ניסה עדין
ונראה לי שלא תמצאו בכלל באלי אקספרס יותר קטנים כי זה גודל אחיד לכול הכרטיסים כמו אשראי וכדומה אין שום ענין ליצור כרטיס יותר קטן ואם תמצא מי אמר שזה אותה שיטת קידוד -
@הישבשר-המלומד אי-אפשר פשוט אי-אפשר לשכפל רב קו יש על זה מלא שרשורים (נראה לי בתחומים) זה פשוט לא אפשרי (ולמי שיהיה הסבר איך יש שמוכרים רב קו בזול אשמח מאוד אם יסביר)
@mefateach אתה אומר את זה לי אני מהתחלה אמרתי שאי אפשר
-
@הישבשר-המלומד אי-אפשר פשוט אי-אפשר לשכפל רב קו יש על זה מלא שרשורים (נראה לי בתחומים) זה פשוט לא אפשרי (ולמי שיהיה הסבר איך יש שמוכרים רב קו בזול אשמח מאוד אם יסביר)
@mefateach כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
(ולמי שיהיה הסבר איך יש שמוכרים רב קו בזול אשמח מאוד אם יסביר)
למה אתה מתכוון
-
ולמי שיהיה הסבר איך יש שמוכרים רב קו בזול אשמח מאוד אם יסביר
לפי מה שאני יודע אין אפשרות בעולם להוסיף לרב קו אשראי וכו' כסף/נתונים כי זה יושב על השרת, אז א"כ איך אנשים מוכרים בזול? דרך קומבינות של פרופילים וכו'
-
ולמי שיהיה הסבר איך יש שמוכרים רב קו בזול אשמח מאוד אם יסביר
לפי מה שאני יודע אין אפשרות בעולם להוסיף לרב קו אשראי וכו' כסף/נתונים כי זה יושב על השרת, אז א"כ איך אנשים מוכרים בזול? דרך קומבינות של פרופילים וכו'
@עם-ישראל-חיי כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
לפי מה שאני יודע אין אפשרות בעולם להוסיף לרב קו אשראי וכו' כסף/נתונים כי זה יושב על השרת,
אבל זה לא נכון כל הנתונים נשמרים על הכרטיס תראה פה זה מוסבר מאוד יפה
כתב בבקשת מידע | האם זה אפשרי לגזור את הרב-קו?:
https://www.digitalwhisper.co.il/files/Zines/0x7C/DW124-2-RavKavRE.pdf
-
אני רוצה לגזור את הרב-קו ולהשאיר רק את השבב השאלה-
א. האם זה יהרוס את הרב-קו?
ב. האם המבקרים של האוטובוס יתעצבנו?
בתודה@קראנץ-ונילה תעשה טובה ותסמן כנפתר.
-
@קראנץ-ונילה תעשה טובה ותסמן כנפתר.
@NAV-ANUTK
מה נפתר בדיוק אתה מכיר דרך?- תעלה מדריך -
@NAV-ANUTK
מה נפתר בדיוק אתה מכיר דרך?- תעלה מדריך@קראנץ-ונילה איך @מישהו12 כותב תמיד "לא היה כלום ולא יהיה כלום כי אין כלום" אין כזה דבר לעשות מדריך כי זה לא הגיוני וגם לא חוקי וגם לא יעבור מבקר!
-
@קראנץ-ונילה איך @מישהו12 כותב תמיד "לא היה כלום ולא יהיה כלום כי אין כלום" אין כזה דבר לעשות מדריך כי זה לא הגיוני וגם לא חוקי וגם לא יעבור מבקר!
@הישבשר-המלומד
זכותך לחשוב כך אבל אנחנו בדעה של "אין אדם שלא יכול" -
זה יכול לעזור מאוד לכל הנושא פה!!
-
@קראנץ-ונילה תעשה טובה ותסמן כנפתר.