בירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?
-
@ezerphone אני כמעט בטוח שהיה לך מקרה או זמן חד פעמי שקיבלת את המשודרג במקום הרגיל ואסביר מדוע כך נראה לי, כי אם זה היה משהו קבוע או רוב הפעמים אז היה חייב להיות בתגובות שם , קונים שמשבחים את המוכר שהם הופתעו שהם הזמינו את הפשוט וקיבלו את היקר יותר ועברתי על עשרות תגובות ובאמת רובם ככולם שיבחו מאד את הנגן והמוכר אך אף אחד לא ציין את העובדה הזאת וזה אומר שכנראה זה היה רק במקרים בודדים או זמן קצר , שהמוכר שלח את היקר יותר כי אין סיכוי שמתוך מאות חוות דעת לא יהיה מצויין העובדה הזאת , לכן לא העזתי לסמוך על זה , למרות שאני מאמין שאצלך זה כן קרה
-
@ezerphone אני כמעט בטוח שהיה לך מקרה או זמן חד פעמי שקיבלת את המשודרג במקום הרגיל ואסביר מדוע כך נראה לי, כי אם זה היה משהו קבוע או רוב הפעמים אז היה חייב להיות בתגובות שם , קונים שמשבחים את המוכר שהם הופתעו שהם הזמינו את הפשוט וקיבלו את היקר יותר ועברתי על עשרות תגובות ובאמת רובם ככולם שיבחו מאד את הנגן והמוכר אך אף אחד לא ציין את העובדה הזאת וזה אומר שכנראה זה היה רק במקרים בודדים או זמן קצר , שהמוכר שלח את היקר יותר כי אין סיכוי שמתוך מאות חוות דעת לא יהיה מצויין העובדה הזאת , לכן לא העזתי לסמוך על זה , למרות שאני מאמין שאצלך זה כן קרה
@HEB1000 גם לי הגיע הפלוס והסיבה שאין את זה בתגובת היא פשוטה לא מעוררים דובים ישנים.
אם הוא שלח אל תגיד שקיבלת אחר יותר טוב זה חסר טעם! -
אני כבר מתחיל באמת להתחרט שלא הזמנתי את הרגיל כמו שהציע לי בתחינה ,@ezerphone אבל מה יכולתי לעשות שאף אחד במשך שבועיים לא עדכן שגם הוא קיבל את הפלוס , אז, הגעתי למסקנה שזה , לא משהו שקורה באופן קבוע ,אלא היה מקרה חד פעמי , חבל , אבל הכל משמיים נתגבר על זה,

להבא מקווה שיהיו עוד חברים שיהיה אכפת להם כמו של @ezerphone היה אכפת שאני לא אשלם כסף מיותר -
אני כבר מתחיל באמת להתחרט שלא הזמנתי את הרגיל כמו שהציע לי בתחינה ,@ezerphone אבל מה יכולתי לעשות שאף אחד במשך שבועיים לא עדכן שגם הוא קיבל את הפלוס , אז, הגעתי למסקנה שזה , לא משהו שקורה באופן קבוע ,אלא היה מקרה חד פעמי , חבל , אבל הכל משמיים נתגבר על זה,

להבא מקווה שיהיו עוד חברים שיהיה אכפת להם כמו של @ezerphone היה אכפת שאני לא אשלם כסף מיותר -

@massias יש לו יותר זיכרון פנימי 32 במקום 16 פנס למצלמה זה בעיקר לדעתי.
-
@שמואל-הסיני ו4 ראם במקום 3
-
@שמואל-הסיני כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
פנס למצלמה
אם אני לא טועה זה מגיע כשהפנס לא עובד בשום מקום (גם לא במצלמה)
-
@שמואל-הסיני כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
פנס למצלמה
אם אני לא טועה זה מגיע כשהפנס לא עובד בשום מקום (גם לא במצלמה)
@ezerphone במצלמה זה כן עובד [פלאש] רק צריך אפליקציה כדי להפעיל את הפנס לא במצלמה.
-
@HEB1000 כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
אבל מה יכולתי לעשות שאף אחד במשך שבועיים לא עדכן שגם הוא קיבל את הפלוס
כי אולי במקרה השבועיים האלו הם בדיוק מלחמה

@ezerphone כתב בבירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?:
התכונתי שרק יעדכנו גם "במלחמה" אבל על דברים שקבלו "לפני המלחמה"

-

-
@HEB1000 אם זה מעניין אותך אני קיבלתי לפני שבועיים M36 פלוס במקום רגיל (זה עלה לי 97 ש"ח)
@NAV-ANUTK יש לך קישור? איך הגעת ל97?
-

-
@nav-anutk גם אני רוצה לעת היכן קניתה את זה אולי תוכל להביא קישור ? -
@nav-anutk גם אני רוצה לעת היכן קניתה את זה אולי תוכל להביא קישור ?