בירור | איזה נגן עדיף M36 PLUS או M508 pro ?
-
@ezerphone תיקנתי , 18 וחצי דולר חסכתי, איזה טעות עשיתי ?
-
@ezerphone מה יותר טוב M36 PLUS או M36 הרגיל?
-
@ezerphone בעיקרון יש הבדל לרגיל יש 3 ג'יגה ראם לפלוס יש 4 ג'יגה ראם וזה שונה מאד
-
@ezerphone בעיקרון יש הבדל לרגיל יש 3 ג'יגה ראם לפלוס יש 4 ג'יגה ראם וזה שונה מאד
-
@massias זהו שבעיקרון זה לא נכון וזה מה שמגיע גם ברגיל אבל הוא התעקש להזמין את הפלוס ועכשיו אמרתי בא נראה אם יש הבדל ביניהם
@ezerphone אתה השתמשת או בדקת את הפלוס שאתה אומר זה?
-
במקום אחר באלי ראיתי שבפלוס יש זכרון פנימי של 32 ג'גה אקווה שגם זה יגיע כך כי אז עשיתי כן עסקה קצת טובה
@HEB1000 אם הפלוס יגיע אליך
אז בטוח יהיה בו 32 GB -
@HEB1000 אם הפלוס יגיע אליך
אז בטוח יהיה בו 32 GB@מגנוס-קרלסן אבל גם הרגיל שמגיע כמו הפלוס זה 32 ג'יגה
-
@ezerphone אני כמעט בטוח שהיה לך מקרה או זמן חד פעמי שקיבלת את המשודרג במקום הרגיל ואסביר מדוע כך נראה לי, כי אם זה היה משהו קבוע או רוב הפעמים אז היה חייב להיות בתגובות שם , קונים שמשבחים את המוכר שהם הופתעו שהם הזמינו את הפשוט וקיבלו את היקר יותר ועברתי על עשרות תגובות ובאמת רובם ככולם שיבחו מאד את הנגן והמוכר אך אף אחד לא ציין את העובדה הזאת וזה אומר שכנראה זה היה רק במקרים בודדים או זמן קצר , שהמוכר שלח את היקר יותר כי אין סיכוי שמתוך מאות חוות דעת לא יהיה מצויין העובדה הזאת , לכן לא העזתי לסמוך על זה , למרות שאני מאמין שאצלך זה כן קרה
-
@ezerphone אני כמעט בטוח שהיה לך מקרה או זמן חד פעמי שקיבלת את המשודרג במקום הרגיל ואסביר מדוע כך נראה לי, כי אם זה היה משהו קבוע או רוב הפעמים אז היה חייב להיות בתגובות שם , קונים שמשבחים את המוכר שהם הופתעו שהם הזמינו את הפשוט וקיבלו את היקר יותר ועברתי על עשרות תגובות ובאמת רובם ככולם שיבחו מאד את הנגן והמוכר אך אף אחד לא ציין את העובדה הזאת וזה אומר שכנראה זה היה רק במקרים בודדים או זמן קצר , שהמוכר שלח את היקר יותר כי אין סיכוי שמתוך מאות חוות דעת לא יהיה מצויין העובדה הזאת , לכן לא העזתי לסמוך על זה , למרות שאני מאמין שאצלך זה כן קרה
@HEB1000 גם לי הגיע הפלוס והסיבה שאין את זה בתגובת היא פשוטה לא מעוררים דובים ישנים.
אם הוא שלח אל תגיד שקיבלת אחר יותר טוב זה חסר טעם! -
אני כבר מתחיל באמת להתחרט שלא הזמנתי את הרגיל כמו שהציע לי בתחינה ,@ezerphone אבל מה יכולתי לעשות שאף אחד במשך שבועיים לא עדכן שגם הוא קיבל את הפלוס , אז, הגעתי למסקנה שזה , לא משהו שקורה באופן קבוע ,אלא היה מקרה חד פעמי , חבל , אבל הכל משמיים נתגבר על זה,

להבא מקווה שיהיו עוד חברים שיהיה אכפת להם כמו של @ezerphone היה אכפת שאני לא אשלם כסף מיותר -
אני כבר מתחיל באמת להתחרט שלא הזמנתי את הרגיל כמו שהציע לי בתחינה ,@ezerphone אבל מה יכולתי לעשות שאף אחד במשך שבועיים לא עדכן שגם הוא קיבל את הפלוס , אז, הגעתי למסקנה שזה , לא משהו שקורה באופן קבוע ,אלא היה מקרה חד פעמי , חבל , אבל הכל משמיים נתגבר על זה,

להבא מקווה שיהיו עוד חברים שיהיה אכפת להם כמו של @ezerphone היה אכפת שאני לא אשלם כסף מיותר